canim benim ya,üzülmekte haklisin ama kesinlikle neden ben deyipte isyan etme.demekki daha zamani var,vakti saati gelince hersey olur allah büyük üzme kendini.insallah allahim bizede nasip eder.ve neden ben diyene kadar allaha yalvar.:teselli:
Başlıkta dediğim gibi canım çok sıkkın bugün adetim 15 gün gecikti ve ben hergün yarın test yapayım umudum bari azalmasın diye bu güne kadar geldim.Ama bugün artık daha fazla dayanamıyacağımı düşünüp test yaptım ve herzaman ki gibi yine o kahrolası tek çizgiyi gördüm.Aklımda hep niye ben sorusu .Neden allahım yeter dayanamıyorum ölmek istiyorum. Bu kadar ağır biz ceza niye bana reva oldu.Allaha olan inancım olmasa bu yaşadığım kötü kadere bir son verirdim ama bu dünyada çektiğim sıkıntının yanında birde ahiret hayatın bana azap olmaması için tutuyorum kendimi.Yanlış düşünüyorum biliyorum ama napıyim bunlar benim bugün hissettiklerim.Çevremdeki herkez çok takıyosun yapma böle diyolar nasıl takmıyim benim kucağıma alıp kokluyacağım yanağını okşayıp sarılacağım bi bebeğim yok.Belkide hiç olmayacak o yüce duyguyu annelik duygusunu belkide hiç tadamıyacağım.Onlar evlatlarından birine bişey olsa takmıyacaklarmı olsun düzelir yada öldü kurtuldumu diyecekler.Ben takmıcakmışım en iyi beni sizler anlarsınız bu takılmıcak bi dertmi arkadaşlar.Çevremdeki herkez bana sanki düşmanımmış gibi geliyo beni teselli etmek istiyolar ama beni teselli edecekleri kelime bunlar değil beni bu duyguyu yaşamayan nasıl anlasın.Herkezden herşeyden özelliklede kendimden nefret ediyorum.bunlar bugünlük düşüncelerim yarın değişicek ve onların haklı olduğunu düşünücem ama şimdi böyle hissediyorum bugün beni hiçbirşey teselli ve mutlu edemez.15 günlük hayallerim umutlarım annelik hislerim bitti.4yıldır uğraşıyorum 4yıl boyunca heray bunları yaşamak hiçte kolay değil.Belki aranızda yanlış düşündüğümü söyleyenler olacak onlara yaşadığınız bu hezimetin altından nasıl kalkıyosunuz demek istiyorumbanada öğretin arkadaşlar.Nasıl baş ediyorsunuz adetiniz geldiğinde benim hissettiklerimi hissetmiyormusunuz.Kötü KazenKötü KazenKötü Kazen