Canim cokkkk sıkılıyooorr

komik bir tanımlama bana göre. Bir sürü sırdaşın olmaz. 2 kişinin bile bildiği asla sır değildir ki kadın kısmının ne kadar çoğuna anlatırsan derdini o kadar yayılır.
Derttaş istiyorsan kk dan ala yer var mı?:cool:

Aslina bakarsan cok iyi iki dostum var her animda yanimda olan ama ben farkli hayatlar farkli insanlar tanimak istiyorum belki cocukca ama o iki dostum ve sevgilim disinda butun arkadaslarimla bagimi kopardim belki bigun nedenini anlatitim ben hic kirlenmemis arkadasliklar kurmak istiyorum sadece

Aslina bakarsan cok iyi iki dostum var her animda yanimda olan ama ben farkli hayatlar farkli insanlar tanimak istiyorum belki cocukca ama o iki dostum ve sevgilim disinda butun arkadaslarimla bagimi kopardim belki bigun nedenini anlatitim ben hic kirlenmemis arkadasliklar kurmak istiyorum sadece
farklı hayatlar, farklı insanlar derken tez çalışması yapacak gibisin...
o zaman sosyal hayatını değiştirip, farklılaştıracaksın..
spora git, değişik kursalara git....

Bazen gitiyorum bakiyorum iki laf edeyim iyi gelir diyorum e herkes birbirini taniyo sanki yeni bi sehre atanan memur gibi kaliorum...

Samsunlu kimse yok mu mesela ne bilim belki sohbetimiz burds ilerler sonra gorusmeler olur coluk cocuk kaynasir gideriz

ben samsunluyum şekerim ama kriterlerine uymuyorum :KK70: bi bes sene sonra falan gelirim :KK14:

Yasadginiz hayattan sıkılmışsiniz. Değişiklik ariyorsunuz sanırım. Insanin oyle bir suru sirdasi filan olmaz:) belki yeni arkadasliklar kurablirsiniz, sirdas aramayi ise iyi düşünün derim:) bende eskiden cok cana yakin, herkesle samimi olan biriydim. Artik saha kendi içimde, sakinim. Mutluyum:) bana kalirsa hic bir sey eski dostluklarin yerini tutamaz.

Yasadginiz hayattan sıkılmışsiniz. Değişiklik ariyorsunuz sanırım. Insanin oyle bir suru sirdasi filan olmaz:) belki yeni arkadasliklar kurablirsiniz, sirdas aramayi ise iyi düşünün derim:) bende eskiden cok cana yakin, herkesle samimi olan biriydim. Artik saha kendi içimde, sakinim. Mutluyum:) bana kalirsa hic bir sey eski dostluklarin yerini tutamaz.

Evet aslinda tam olan da bu yasadigim siradanliktan skldim ve yeni arkadasliklar kurmak istiyorum sirdas kelimesi sadece bi tanimlamaydi dertlesmek manasinda elbetteki herkesin ozel bir en fazla iki dostu vardir benim.iatedigim gercekten samimi arkadasliklar. Cikarsiz arkadan is cevirmesiz ya anlatamiyorum ki oyle seyler yasadim ki son bi yilda eskiden kimse kalmasin hep yeni tertemiz insanlr olsun istiorum o kadar ama zor ... Ya da zamanla

Bazen gitiyorum bakiyorum iki laf edeyim iyi gelir diyorum e herkes birbirini taniyo sanki yeni bi sehre atanan memur gibi kaliorum...

Samsunlu kimse yok mu mesela ne bilim belki sohbetimiz burds ilerler sonra gorusmeler olur coluk cocuk kaynasir gideriz
Aranan kan bulundu buyrun ben samsunluyum size nasıl bi şey lazımdı.

Evli değil miydin canım sen sevgili nereden çıktı tatlım

X