- 2 Ocak 2015
- 346
- 82
-
- Konu Sahibi birisimbulbana
Sonra o hep bakmaya başladı ama hep, her gördüğünde. Ben de çekindim bakmadım. Sonra geçen sene okul bitti yaz geçti bu sene başında yine ilk bir ay hep baktı çevremde dolandı ama ben bakmadım,sorun şu ki artık hiç bakmıyor hiç Bir gün önümde otururken arkadaşı başka bir kızı göstererek senin kız vs demiş. Yani bir başkasını mı seviyoro kadar acıyor ki canım eve sığmıyorum artık dışarı atıyorum kendimi ve uykularım kaçıyor. Artık beni hiç takmıyor. .
Aslında yolunda gitmeyen şeyler var ama ben onu görünce çok üzülüyorum o yüzden kendime gelemiyorum. Bilmiyorum bir zamanlar onu görünce heyecanlanırdım ama evet kızlarla samimi olduğu için ben hiç yüz vermedim. Böyle bir şey için bu kadar üzülmem yanlış haklısınız insanlar nelerle uğraşıyor. Hatırlattığınız için teşekkür ederim. İnşallah kendime çeki düzen veririmCanınızın acısından eve mi sığamıyorsunuz, uykularınız kaçıyor, hayattan mı kopuyorsunuz?
Çoluk çocukla terk edilen kadınları, aldatılıp ortada bırakılan insanları düşünseniz?
Başka kızlarla samimiyetinden rahatsız olduğunuz, aylarca bakmaktan başka icraati olmayan birinin "artık sizi takmadığını" söylemişsiniz.
Bakınca takmış mı oluyordu, diğer kızlarla da samimiymiş, hangi birinize takılsın?
Hayatınızda yolunda gitmeyen bir şeyler olsaydı böyle birini dikkate alıp bu kadar üzülmez...
Hiçbir yaşanmışlığınızın olmadığı biri için hayatınıza, sınavlarınıza odaklanamadığınızı söylemezdiniz.
Sizin adınıza sevindim.
Çok aşırı özgüvenli gerçekten. Ama benim yanıma gelmedi işte. Gözümün önünde başka kızlarla çok samimi oldu.. Doğru belki de ilgilenmedi ama o zaman neden o kadar baktı bana, herkesin dikkatini çekip bana söyleyecekleri şekilde, gerçekten anlayamıyorum.Bu "kızlarla samimi olan" tipler genellikle hoşlandıkları zaman öyle içeri kaçan bamya gibi davranmıyorlar. Özgüvenli falan oluyorlar.
O yüzden sizden gerçekten hoşlansaydı illa bi icraat yapardı, bakmakla yetinmezdi yüksek ihtimalle. Dolayısıyla hiç sizle ilgilenmemiş olabilir, önceden de sahip olmadığınızdan birşey kaybetmiş değilsiniz.
Yani birisi olmazsa başkasını bulması normal mi? Bilmiyorum bunu düşünmek acıtıyor beni. Ben davranışlarından rahatsız olduğum için yüz vermedim, o da bıraktı işte böyle hiç umurunda değil gerçekten. Ama haklısınız insanların başına neler geliyor.. Benim de kendimi toparlamam lazım.baktığında arkanızı dönmüşsünüz yüz vermemişsiniz. bir yılda uzun bir süre. başkasını bulması çok doğal değil mi? konuşsaydınız ne biliyim aranızda bir şey olsaydıda başkasına gitseydi bu duygular normaldi. böyle platonik platonik bu kadar acı çekilmezki. hayatta neler geliyor insanların başına.
tabiki normal. hayatında siz yokken birini bulması neden anormal olsunki? bakışmakla ilişki sorumluluğu arasında dağlar kadar fark var.Yani birisi olmazsa başkasını bulması normal mi? Bilmiyorum bunu düşünmek acıtıyor beni. Ben davranışlarından rahatsız olduğum için yüz vermedim, o da bıraktı işte böyle hiç umurunda değil gerçekten. Ama haklısınız insanların başına neler geliyor.. Benim de kendimi toparlamam lazım.
Yani benim söylediğim şu; hayatınızda birini seversiniz ve o olmazsa eğer gerçekten ilginiz olmuşsa nasıl bir başkasına gidebilirsiniz ki? Bu gerçekten sevmek midir, değil sadece ilgi duymaktır o zaman. Sanırım ben çok büyük sevgi arıyorum ondan böyle hayal kırıklıkları yaşıyorum.tabiki normal. hayatında siz yokken birini bulması neden anormal olsunki? bakışmakla ilişki sorumluluğu arasında dağlar kadar fark var.
hayatınızda birini seversiniz ve o olmazsa eğer gerçekten ilginiz olmuşsa nasıl bir başkasına gidebilirsiniz ki? Bu gerçekten sevmek midir, değil sadece ilgi duymaktır o zaman. Sanırım ben çok büyük sevgi arıyorum ondan böyle hayal kırıklıkları yaşıyorum.
Haklısınız. Ben de anladığını düşünüyorum ben heyecanlanıyordum kalbim hızlı atıyordu yanından geçerken çünkü. Ama gözlerimi başka tarafa çeviriyordum kafamı çeviriyordum, arkamı dönüyordum. Doğru, kızlarla gayet rahat konuşan biri neden gelemesindi... Mantıklı düşünmeme yardımcı oldunuz. Teşekkürler.Büyük sevgi aramak demeyelim de tecrübesizliğinizden insanlara çok iyi niyetli ve yüksek beklentiyle yaklaşıyorsunuz.
Mesela siz o kadar uzun süreli bakışmaya büyük anlamlar yüklersiniz.
Ben "seven insan adım atar, trene bakar gibi bakmaz, demek ki sevmiyor" derim.
Siz başınızı çevirmişsiniz türlü sebeplerden ama o heyecanınızı ve ilginizi anlamıştır.
Yani isteseydi başka kızlarla samimi olmak yerine onca ay kırk kere gelirdi.
Bu durumlara gerçekçi bakmazsanız başka hayal kırıklıkları da yaşarsınız.
Oysa duygularınız yerine mantığınızı dinlerseniz gönül meseleleri şu an hissettiğiniz kadar yıkıcı olmaz.
Doğru söylüyorsun. Ama o kadar üzülüyorum ki.. O çok mutlu bana bir kere bile bakmıyor, keyfine bakıyor görebiliyorum. Kendini toparlamış tam anlamıyla, hatta başkasını seviyor bile olabilir. Ama ben kendime gelemedim iştebu çocuk derslerinden geçmini mi sağlayacak?silkelen kendine gel bence okulunu oku aileni düşün..
Ama ben utandım gerçekten, çekindim. İlgi aradığımdan da değil inanın. Sadece çok üzülüyorum. Çünkü ben gerçekten çok etkilenmiştim.Sana ait olmayan bir adamı sahiplenmişsin, başka kızlara bakıyor diye bakmayı bırakmışsın sonra çocuk artık ilgilenmiyor diyorsun keşke sen de ilgini belli etseydin azcık.
Haklısın canım, seni çok iyi anlıyorum. Yaşın kaç bilmiyorum ama bundan 5-6 sene öncesine kadar ben de birine bağlanırdım kendi kendime. Platoniktim yani, gözüm görmezdi kendi kendime üzülürdüm, halbuki onun haberi bile yoktu mesela.Bir de sen onla bir şey yaşayamadığın için takıntı haline gelmiş, genelde elde edemeyince çok büyütüyoruz gözümüzde.Ama ben utandım gerçekten, çekindim. İlgi aradığımdan da değil inanın. Sadece çok üzülüyorum. Çünkü ben gerçekten çok etkilenmiştim.
Doğru söylüyorsun. Ama o kadar üzülüyorum ki.. O çok mutlu bana bir kere bile bakmıyor, keyfine bakıyor görebiliyorum. Kendini toparlamış tam anlamıyla, hatta başkasını seviyor bile olabilir. Ama ben kendime gelemedim işteBenim içim öylesine çok sıkılıyor ki bazen.. Napacağımı bilemiyorum