Canım çok yanıyor:(

İşte biz kadınlarr aslında dürüst davranarak hata mı ediyoruz cinsinden bir olay..yaşadığın olayı saklasaydın iyiydi şimdi ne oldu hep aklının bir köşesinde kaldı..ve ilk fırsattada bunu yüzüne vuruyor..yazıklar olsun..ozaman nerdeydi aklı...
Buarada Tamda ilğiye ve sevkate ihtiyacın oldugunda seninle dalga gececek kadar cahil bir insan..evet ömür boyu bir bebek için katlan diyemem sana ama şimdilik boşanmayı düşünme biraz sabret ..elbet su akar yolunu bulur..
Elde yok avucta yok nereye gidecen kime kaç gün sığacan..ailen bile olsa ayakda durman lazım..tabiki bu işler kolay değil..akıl veren olurda ekmek veren olmaz..yarın çocuğun masrafı bilmem bezi mamasıı..
Hayat kolay değil..cok iii düşünüp hareket etmek lazım..sakın kocayı rahata alıştırma..ben yaparım ben ederim dersen ooo adamın ekmeğine bal sürmüş olursun..
Şimdilik gurur yapma zamanı değil..aklını kullanma zamanı..gerekirse ailesinde kal..el mahkum bakmak zorundalar..
sen o yavruyu baba evinden getirmedin..
Asıl Şimdi senin ilk sorunun bebeğin sağlıkla dünyaya getirmek..

O kucucuk bebek sirf kocan adam olur dusunceysiyle oldu degilmi. Koca askiyla bu kadar yanacaginiza soguk taslara otururuken o sabiiyi dusunun biraz.

Eşiniz başkasıyla cinsellik yaşamanızı hala hazmedemiyor ki sizi umursamıyor.

Bebeğinizi düşünün ve onun huzurlu, mutlu olacağı ortamları tercih edin.

O kucucuk bebek sirf kocan adam olur dusunceysiyle oldu degilmi. Koca askiyla bu kadar yanacaginiza soguk taslara otururuken o sabiiyi dusunun biraz.
Yok açıkcası ben o adam olur vs düşüncesiyle yapmadım.ben gerçekten istediğim için ve kendimi anneliğe hazır olduğumu hissettiğim için bebeklere ve çocuklara olan sevgimden dolayı yaptım. Bebekten pişman değilim aslada pişman olmadım. Hele ben üzgünken böyle içerden bana dokunuyo hareket ediyor ya işte beni bir tek o his ayakta tutuyor açıkcası

İşte salaklık benimkisi tamamen hiç bir şekilde yapmamam gerekirdi ama doğum günü diye kafası dağılsın arkadaşıyla muhabbet etsin vs diye düşündüm.hani sen bana doğum günümde böyle böyle yaptın vs demesin ben bide özel günlere çok önem veririm o sebeple birazda. Ama böyle bir öküzlük yapıp beni insanların içinde rencide edebileceğini dahada ileri gidip adamın nişanlısına yaptığını mazur göstermek için “ anlasın”demesini beklemiyordum. Ben birde o gece çok tutmuşum sıkmışım kendimi keşke tutmasaydım bu kadar kötü olmazdım bence..

Bebeğin rutin kontrolü değil öyle olsa zaten durmam. Ama ense kalınlığında artış var dediler iyi bir perinatologtan randevu aldım o sebeple onu bekliyorum.

öncelikle size tüm yaşattıklarına rağmen böyle bir adamla evlenmekle hata etmişsiniz onu geçtim bir de üzerine adam bana bağlanır mantığıyla çocuk yapmışsınız... hem kendinize hemde o minik yavruya yazık etmişsiniz ...sizi böyle kırıp döken bir adamdan artık hayır gelmez... siz o adamla beraberken de yalnızsınız...

Evet şuanda önceliğim bebeğimin sağlıklı doğması. Ben doğuma kadar ailemin yanında kalsam doğumdan sonra kendi işimi kurar yine bakarım bu bebeğe de işte şuanda psikolojim el vermiyor maalesef. Mezun olduğumdan beri hep çalıştım şimdide işten çıkarılma vs olunca hepsi üst üste geldi.ondan biraz böyleyim ben

Ben bana bağlanır umuduyla çocuk yapmadım. Evet evlilik seçimim hatalı olabilir bu konuda birşey demiyorum. Ama çocuk bu hatalardan biri değil.

Ben bu kadar kavgaya rağmen bebek istiyordum başından beri demissiniz. Babanız bile bebek.nerddn çıktı demiş . Şimdi de bebeği bahane Edip gitmiuorsunuz

Bu konuyu okuyan evlenmemiş yada kötü bir evlilik süreci geçiren kızlara ders olsun. Böyle 5 para etmez adamlardan ANNELİĞE HAZIR DA HİSETSENİZ çocuk falan yapmayın. Çünkü o 2 nizin bebeği oluyor , hayat boyu muhattap oluyorsunuz. Böyle bir babanın evladı olmanın ağırlığını mutsuzluğunu hiç anlatmayacağım bile.. konu sahibesi hanım efendi ne desek boş . Bu adamın yanında kalırsan sonun felaket , hayatında yapmadığın bir şey yap mantığını kullan ve ailenin yayına git. Anne olmak istiyorsan baba olmaya hazır mı adam diye 10 kere teyit etmen gerekir. Böyle sorumsuz kötü bir babanın kızı olarak yazıyorum bunları o yüzden belki ağır yazdım.

Evet anne olmak istemişsiniz, anneliğe hazır hissetmişsiniz ama bebekler hem anne hem de baba sorumluluğunda büyür.
Maddi, manevi, sosyal bütün sorumlulukları iki çift için de geçerlidir. Siz hazırmışsınız ama eşiniz hazır olmak şöyle dursun sizden boşanmak istemiş. Yani bence tek taraflı bir karar olmuş.
Ama artık bebişiniz var. Öncelik onun, hamileliğinizin geri kalanını huzurlu geçirebileceğiniz bir yerde kalın.
Umarım test sonucu güzel çıkar.
Ve bence bekleyin eşiniz size ve bebeğinize gerçekten önem veriyorsa peşinizden gelir.
Eğer gelmezse de ona göre bir yol çizmeniz taraftarıyım.

Kayınpederin olabilir genctir dediği yere kadar okudum bu cevao Turkiye için cok utopik. Bakın yanlıs demiyorum ütopik diyorum

Bence sen artık ona hiç ilgi gösterme o seni ezmeye çalışırsa Sen lafını ağzına tık sen onu ez umursama olmadı boşan imkanin varsa bu dünyaya kimsenin nazini tribini hakaretini çekmeye gelmedik ömür gidiyor öyle bi öküz için heba etmeye degmez

keşke paragraf koysanız okunmuyor böyle
babanıza katılıyorum "bu bebek nerden çıktı"
zaten çalkantılı bir birlikteliğiniz varmış ne olacağı belirsiz maalesef. günah o yavruya.

Bence bir psikiyatristen de randevu alın, duygularınız belirsiz geldi bana birini severken başkasıyla birlikte olmak biraz ilginç.Sonra evi terk edip geri dönmeleriniz.

Hersey üstüste gelmiş maalesef..
Anlıyorum senide yargılamıyorum öncelikle evet bu bebek ikinizin olabilir ama aslında bebek anaların sorumluluğundadır..maddi manevi babadan önce sen yetireceksin..sen düşüneceksin..ondan önce sen koşturacaksın..analık bu işte..
o sana koca olamamışki yavruna baba olsun..evet onsuz bir hayat kurman lazım ayağının üstünde durmak zorundasın evladın için..
İlk yapacagın sey seninde yaşayabileceğin sağlam yer olan baba evindir..gerci babanla aranı bilemem ama sen anneyi arkaya al..anneler dayanamaz..
Yavrunu kucagına aldıktan sonra annen bebeğe bakar sende çalışırsın..para kazandıkca kendine olan güveninde gelir..en azından kimseye minnet etmezsin..
Biraz zaman lazım tabiki yaralar çabuk iyi olmaz..sancılı süreçtir bu..
buarada istersen boşanır ve cocuk içinde kendin içindee çatır çatır nafakanı istersin....
yok öylee çocuğu yap kaçç..
herkes sorumluluğunu bilecek..
Rabbim yar ve yardımcın olsun..şükür ki seni hayata bağlayan minik bir beden var..inanki varliği yetecek sana..

Ben burada narsisist kelimesini kullanmaktan bıktım, siz arabesk tavırlardan bıkmadınız. Ta en başında babasına anlattığı anda kıçına tekme vuramadığın için bunlar normal. Ayrıca seni terk eden birine kendin gidip barışalım dediğinde ondan gelen her şeye razı olmuş oluyorsun.. Bu yaşadıkların da ondan gelen razı olduğun her şey işte. Şimdi yine gelse yine gülen gözlerine dayanamayacağını bildiğim için sadece Allahtan sabır diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…