Canim cok yaniyor.Yardimci olurmusunuz

Sigarayı bırakan ilk insan o muymuş canım ne saçmalık... Keşke uzatmasaydiniz sizde ama bence hatalar karşılıklı yapılmış. Geri dönüşü karşıdan bekleyin derim

Onerileriniz icin tesekkur ederim.Ozellikle bu sigarayi birakma doneminde oldu.O yuzden alttan almaya karar verdim.Tabiki onun da hatasini anlamasini saglamaya caliscm
Tatlı tatlı,huyuna giderek yapın. Gerektiğinde fazla abartmadan kendinizi naza çekin. Haklıyken haksız duruma düşmeyin aman diyeyim :)
Sizdeki pozitif değişimi görünce kendisi de değişir büyük ihtimalle ( tabi gerçek bir odun değilse eğer )
:)
Not: siz eğer onun bu zamanında anlayışlı davranırsanız,yarın bir gün tutup da size laf söylemeye, tepenize çıkmaya hakkı asla olmaz. O da bunu çok iyi bilir.

Robot olmamız isteniyor o doğru ama siz de biraz fazla üstelemişsiniz gibi geldi.

Bir de ilişkinin başlarındaki davranışlar sonraki dönemi çok etkiliyor. İlk bir ay, sonraki 1 senede değil, 10 senede etkili.

Farzı misal; başta bazı şeylere çok kızdığımı hisseden X, şimdi o kızdığım şeyi yapsa dahi söylemiyor hemen, araya tonla laf, tonla bıdı bıdı.

Sabahtan beri ne anlatıyorsun sen diyorum; la havle deyip çekiliyorum.

Demem o ki başta aşırı tepkileriniz olduysa şimdi de öyle olacak zannedip "sen kadınsın, erkek gibi davranma" demiş olabilir.

Yalnız bahsettiği ilaç gerçekten çok ağır bir ilaç, sigarayı bırakıyorsun ama psikolojiyi de yanında bırakmış oluyorsun. Konu sahibi de fazla müdahele edince ters teptirmiş olabilir.

Bende ayni sekilde düşünüyorum.

Tek sorunumuz bu.Eminim onun aklindaki tek konu da bu.Elimden geldigi kadar dikkat etmeye caliscm.Umarim ayni dikkati onda da gorebilirim de bu sorunlari bir an once cozeriz.

Kavgalarimizda sikayet ettigi tek sey bu oldu. Dik baslisin, bana emir verme, benimle boyle konusma.Galiba iliskide benim sozumu gecirmeye calistigimi dusunuyor ama ilgisi yok.Acaba farkinda olmadan mi yapiyorum diye dusunmeye basladim.

Kavgalarimizda sikayet ettigi tek sey bu oldu. Dik baslisin, bana emir verme, benimle boyle konusma.Galiba iliskide benim sozumu gecirmeye calistigimi dusunuyor ama ilgisi yok.Acaba farkinda olmadan mi yapiyorum diye dusunmeye basladim.

Yapıyoruz, en azından ben yapıyorum. Yapıyorum, farkındayım çünkü denge sağlamasını bilmeyen insanlara mecbur kalıyorum. Ben yapmasam onlar yapıyor. Sadece banada değil, etrafındaki insanlara da.

İlla erkek/kız arkadaş sevgili olarak değil yani.

Siz sinirlenince ya da bir yere gideceğin de "1,2,3,4..." ona kadar sayın. :)

Barışırsanız ve sakinliğinizi koruduğunuzdada böyle oluyorsa, Allah kolaylık versin.

uffff sen ne yapmışsın ya inanamıyorum sana, sen nasıl padişah efendimize böyle normal önerilerde bulunup, normal bir sevgilinin davranması gerektiği gibi davranırsın çok çok ayıpp ya yol ver gitsin Allah aşkına bunun bi taraflarını nasıl bu kadar kaldırmışsın sen nasıl bir ego nasıl bir narsistlik anlayamadım. ay haspam bide erkemiş ona saygılı davranacakmışsın, ona saygı duyacakmışsın yesinler onu benim feminist damarımı attırmasınlar bak şimdi yaa, hayır efenim kadın erkek eşittir ve kadın erkeğe nasıl davranmak istiyorsa öyle davranır, bunu o ufak kafalarına soksunlar kendisi sana psikopat derken saygısızlık etmiyorda sen öneride bulununca mı büyük saygısızlık eksik eteklik oluyor, ayrıl şu hödükten yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…