- 18 Temmuz 2016
- 134
- 144
-
- Konu Sahibi umutsuzvaaka
Tatlı tatlı,huyuna giderek yapın. Gerektiğinde fazla abartmadan kendinizi naza çekin. Haklıyken haksız duruma düşmeyin aman diyeyim :)Onerileriniz icin tesekkur ederim.Ozellikle bu sigarayi birakma doneminde oldu.O yuzden alttan almaya karar verdim.Tabiki onun da hatasini anlamasini saglamaya caliscm
Yalnız bahsettiği ilaç gerçekten çok ağır bir ilaç, sigarayı bırakıyorsun ama psikolojiyi de yanında bırakmış oluyorsun. Konu sahibi de fazla müdahele edince ters teptirmiş olabilir.
Tatlı tatlı,huyuna giderek yapın. Gerektiğinde fazla abartmadan kendinizi naza çekin. Haklıyken haksız duruma düşmeyin aman diyeyim :)
Sizdeki pozitif değişimi görünce kendisi de değişir büyük ihtimalle ( tabi gerçek bir odun değilse eğer)
:)
Not: siz eğer onun bu zamanında anlayışlı davranırsanız,yarın bir gün tutup da size laf söylemeye, tepenize çıkmaya hakkı asla olmaz. O da bunu çok iyi bilir.
Kavgalarimizda sikayet ettigi tek sey bu oldu. Dik baslisin, bana emir verme, benimle boyle konusma.Galiba iliskide benim sozumu gecirmeye calistigimi dusunuyor ama ilgisi yok.Acaba farkinda olmadan mi yapiyorum diye dusunmeye basladim.Robot olmamız isteniyor o doğru ama siz de biraz fazla üstelemişsiniz gibi geldi.
Bir de ilişkinin başlarındaki davranışlar sonraki dönemi çok etkiliyor. İlk bir ay, sonraki 1 senede değil, 10 senede etkili.
Farzı misal; başta bazı şeylere çok kızdığımı hisseden X, şimdi o kızdığım şeyi yapsa dahi söylemiyor hemen, araya tonla laf, tonla bıdı bıdı.
Sabahtan beri ne anlatıyorsun sen diyorum; la havle deyip çekiliyorum.
Demem o ki başta aşırı tepkileriniz olduysa şimdi de öyle olacak zannedip "sen kadınsın, erkek gibi davranma" demiş olabilir.
Kavgalarimizda sikayet ettigi tek sey bu oldu. Dik baslisin, bana emir verme, benimle boyle konusma.Galiba iliskide benim sozumu gecirmeye calistigimi dusunuyor ama ilgisi yok.Acaba farkinda olmadan mi yapiyorum diye dusunmeye basladim.