- 27 Aralık 2015
- 28
- 9
-
- Konu Sahibi umutsuzvaaka
Kesinlikle bırak gitsin. .... daha şimdiden böyle ilerde çok daha pişman olacaksın.
Sanki disari cikmasini sorun yapmis gibisiniz.
Sizde çok kurcalıyorsunuz gibi geldi bana.
İlaç kullanmasını istememiz çok saçma, evde kalması daha iyi olacaksa zaten dışarı çıkmaz, çoğu şeye müdehale ediyormuşsunuz gibi
Anne gibi müdahaleci gördüm sizi.
Dışarı çıkmasına ve kuzenleriyle vakit geçirmesine bozulduğunuz belli. Fazla üzerine gitmeyin bence.
Sizin düşünmenize gerek var mı bence herkes kendi iyiliğini, sağlığını düşünebilir. Şu durumda düşünceden ziyade kıskanç bir imaj çizmişsiniz.Galiba biraz fazla uzerine gittim.Ama beni biraz anlayabilseydi onu düşündüğüm icin yaptigimi gorebilirdi.
Öfkesini ilaca bağlamış bahane uydurmuş.
Nasıl oruç tutarken açlıktan sinirli olabilyoruz yine de kırıcı olmamaya çalışıyoruz, sigarayı bırakırken de bi fark göremiyorum yani resmen sinirine bahane bulmuş.
Sen ensesine vur ekmeğini al gibi bi tip olcan ki mutlu olacak beyfendi.
İyi düşün derim çok zor olur ilerde.
Bence haklı olduğunuz taraf da var haksız olduğunuz taraf da.
Belli ölçütlerde sevgilinize müdahele etme hakkınız var elbette ama bunu nerde , ne zaman,nasıl yapmanız gerektiğini ayarlayamıyorsunuz sanırım.
Sigarayı bırakmak gerçekten kolay bir şey değil,insanın bu dönemde sinirleri ayrı bir gerilmiş oluyor ve gerçekten fazla çevre müdahelesi- konuşması insanın sinirlerini hoplatabiliyor. Demiyorum ki bunun arkasına sığınıp her istediğini yapsın söylesin siz sesinizi çıkarmayın. Sadece ne zaman ve nasıl söyleyeceğinizi ayarlayın. Huyuna giderek,tatlı tatlı söyleyin şikayetçi olduğunuz şeyleri. Bence bu hassas döneminde bu kadar müdahele ettiğiniz için bu konuda haksızsınız.
Haklı olduğunuz taraf ise, kadınlar karışamaz, sen erkek misin, müdahele etme tarzında söylemlerde bulunması. Elbette söz söyleme hakkınız var. Kendinizi ezdirmeyin sakın.