günaydın arkadaşlar yüzüm gözüm şişlikler içinde yazıyorum sizlere ağlamaktan felak oldum
daha önceki konuda bunla ilgiliydi ama napayım sizle dertleşecek kimsem yok burda..üç yıllık sevgilimden ayrıldım..allaha şükürler olsun ki gerçek yüzünü gösterdi,ağlayarak üzülerek allaha karşı gelmiş mi oluyorum bilmiyorum..ama şükürler olsn gösterdi bana gerçek yüzünü..o kadar çok seviyordum ki kendimi çok iyi hissettiriyordu bana..o bana sahiplenme duygusu,peşimden koşmaları,şarkılar türküler söylemeleri,beraber izmir de geçirdğimiz güzel eğlenceli günler vardı..aslnda hep kavgalarımız oluyordu bunlar genelde onun çok para harcaması evlilik için hiç para biriktirmemesi,hep benim okulumun bitmesine 1 yıl kala düğün paraını biriktircem dediğinde ben kızıyordum şimdiden başlasana diye.o da kızıyordu kavgalar çıkıyordu.bir de birbirimizden uzaktık.onun için iki haftada bir onun şehrine giderdim o da bnm okuduğm şehre gelirdi..güzel günler geçirdik..ailesine çok bağlıydı,bazen beni korkutuyordu bu..bana çok baskı yaptı üniversite hayatımı yaşayamadım hiç bu sene 1 sene kaldı..ama kedi gezip tozuyordu arkadaşlarıyla bana gelince sen kızsın benle bir olamazsın gidemezsin ben gelince seni istediğin yere götürürüm aşkım diyordu bende kanıyordum..zaten onla gezmek,eğlenmek çok hoşuma gidiyordu..bir gün bodruma gidicem ben dedi bende git dedim arkadaşlarıyla günü birlik..bunda ki amacım o da anlasın bana artık bu kadar baskı yapmasın diyeydi..sonra 1 hafta sonra bnmde istanbul gezim vardı iila gidicem dedim o da gidemezsin dedi..salak gibi gitmedim ama ondan sonra büyük kavga çıktı ona dedim ki karışamazsın bana istediğim yere gitcem dedim..o da küfür etti s. git dedi..ayrıldık ..
2 hafta aramadı o sürede affoldum hastlar oldum bir kere bile armadı bende aramadım.kendine face açmış başka kızlar eklemiş..sonra bende açtım zaten vardı ikimizinde dondurmuştuk sadece.sonra aradı o face kapanıcak dedi bana bnde kapatmıcam sana ne dedim..o yine bağırdı çağırdı..sonra ben bunun faceden mesajını yakaladım arkadaşına demiş ki kızlar gelicek mi,gelicekse bende geliyim tarzında..sonra bunu görünce tamamen bitti dedim artık.devamındaysa alınan hediyelr yüzükler gönderdim o da bnm aldığm bazı şeyleri gönderdi..sonra bn dayanamadım ağladım o da ağlama dayanamam dedi telefonda son helalleşirken.ben de yanıma gel sana çok ihtiacım var dedim.günlerden perşembeydi.onun dükkanı vardı o arada ailesine sordu gidiyim mi.ailesi de bugün işler yoğun gitme demiş.o da bana dedi ki işler yoğun gelemem dedi.cumartesi geliyim dedi,bende bugün gelemiosan hiç gelme bugün ihtiyacım var dedim.o da gelmedi tüm gün yol bekledim gelmedi..sonra cumartesi geldi bende çıkmadım dışarı arkadaşlarıyla gelmiş yalvardılar nolur bu öküzlük yapmış sen haklısın dedi arkadaşı bi kahve içelim bnm hatrıma dedi.bnde gittim yanlarına..konuştuk biraz zaten arkadaşları da böle içen rahat kendi gibi tipler..ben artık olmaz dedim..o da ağladı ben sensiz yapamıom düzelt beni diye..baya yalvardı sen bnm herşeyimsin anladım ben herşeyi sensizliği die.bnde dayanamadım ellerimi öyle sıkı sıkı tutuyordu ki dayanamadım..sonra yurda gittim bunlarda kendi memleketlerine gitmek için yola çıktlar..sonra odya vardım bunun facesine girdim demin bahsettiğim olayı yakaladım.kızlar geliyor mu demiş mesajda bana iş çıkar mı demiş.ve o arkadaşı mesajlaştığı bnm yanıma birlikte geldikleri arkadaşıydı.mesaj attım allah topunuzun cezasını versin diye sinir krizi geçirdim ağladım..o da o gece içmiş falan mesajlar,şarkılar gönderdi ..hiç cevap vermedim..yaz boyuda peşimden koştu hiç yüz vermedim..sonra da mesaj attım grurun varsa biraz aramazsın beni dedim..o da aramadı.başkalarıyla görmüşler sonra kendi gözümle gördüm sırf hava atmak için ailesi jip almıştı borç harçla yanına almış kızı gidiyordu.içim yandı ağladım ağladım..ve hergün ağlıyorum geçen güzel günlere zamanlara..yaşattıkları kötü şeyler sanki hiç olmadı..dünde facesine girdin bi kızın fotosunu beğenmiş kız güzeldi hafif benim tipimde tarzımda kesin onunla çıkyor,ve o kızda bunun fotosunu beğenmiş..bu küçük şeyi kafaya takıp sabaha kadar ağladım..ben bu adam için neler yapmıştım kendi okumamış dedim okuyan ne öküzler var hiç önemli görmedim.hep yüceltim onu,bir dediğini ikiletmedim.sevgimden hiç şüphesi olmamıştı..ama olan bana oldu..şuan da psikolojim çok bozuk şu anlattıklarım 1,5 ay önce bitti tamamen .ama yaşananlar acılarım 7 aydır var..ben nerde hata yapmışım..yardım edin kızlar dertleşelim