canım çok yanıyor üç yılım gitti:(

canıım haklısın hemde çok.. insan bazen gönlüne söz geçiremiyo heleki çok sevmişse herşeyine katlanıyo böyle işte ama sürmüyo bu ilişkiler bendede olduğu gibi

canıım haklısın hemde çok.. insan bazen gönlüne söz geçiremiyo heleki çok sevmişse herşeyine katlanıyo böyle işte ama sürmüyo bu ilişkiler bendede olduğu gibi

Yok ben işin kalbe söz geçmiyor ki kısmında değilim,tabi ki yaşarken bazı gerçekleri görememek olabilir.
Ama bitti işte,neden hala bu isyan,bu gözyaşı?
Şimdi biten ilişkinize karşıdan durup bakabiliyorsunuz da hiç mi göremiyorsunuz aslında hiç değmeyecek kişiler olduğunu?

cnm görsek ne olcak ki insanın başına gelmeyen anlamıyor..biz istermiydik acı çekmeyi..başta sevdik işte olmayacak insanları sevince sonu böyle acı çekmek oluyor

canıım benim üzüldüğümde o ya zaten niye yaptım bunu kendime nefret ederken niye sevdim keşke hep nefret etseydim. o kimdiki yanıma yakıştırdım gönlümü açtım! bunlara üzülüyorum aptallığıma üzülüyorum

neyse canlarım ben gidiyorum ara ara ugrarım yine.. cnn bebeğim üzme kendini ben yanındayım birbirimize destek olucaz.. unutucaz emşnn ol

Allah sabrını versin dilerim... Benim de hemen hemen 3 buçuk yıllık bir ilişkim var hep diken üstündeyim sanki bir şey çıkacak ve ayrılacağız diye öyle korkuyorum ki, ama tabi korkunun ecele faydası yok. Fazla paranoyak bir insanım zaten :26: ((

Son düzenleme:

sen en doğrusunu yapmışsıın şimdi en fazla 1 hafta bilemedin 1 ay üzülürsün ama o kişiyle beraber olsaydın ömür boyu üzülürdün emin ol.kimse senden ve ailenden daha değerli olmamalı hayatta yaşın kaç bilemiyorum ama bunu güzel bir tecrübe olarak düşün ve unutmaya çalış bence yaşadığın bu olaydan iyi şeyler çıkar kendine ne güzel üniversitenide kazanmışsın böyle 2 kuruşluk adamlar için yazık etme güzel gözlerine derim:)

Canım yaa inan değmez benim 8 yllık ilişkim bitti iyi ki bitmiş zaten o kişi de seni çok üzmüş,hak etmemiş sen kalan son 1 yılını dolu dolu yaşamaya bak

Bir kere ben erkeğim her istediğimi yaparım sen kızsın kır dizin otur oturduğun yerde hatta dışarı çıkma sosyalleşme otur evde fotosentez yap diyen bir erkeğin kusura bakmayın da kadına bakışı bellidir bu erkek insan olarak size de değer vermiyordur en başta. Verse ise kısıtladığı şeyleri ya kendi de yapmaz karşılıklı fadakarlıkta bulunur ya da sizin insan gibi yaşamanıza bir şey demez. Bunları kabul eden sineye çeken kadınların sonucu malesef bu oluyor. tamam hepimiz seviyoruz aşığız sevgililerimize eşlerimze ama her şeyden önce insanız biz yav bitki miyiz hiç arkdaşımız oolmasın evde oturalım kismeyle iletişimde bulunmayalım insan bir süre sonra depresyona girer resmen. Biraz düşünelim beynimizi de kullanalım şu ilişkileimiz de bakın yukarıda bir arkdaş nasıl açıklamış bu insan milyon tane sinyal vermiş size doğru erkek olmadığı hakkında ama birçoğumuz bunu görüyoruz gördüğümüz halde bilr harekete geçemiyoruz bu kadar aciz olmayalım artık şu erkek müsveddelerinin karşısında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…