canım çok yanıyor üç yılım gitti:(

bende kimsenin yüzüne bakamıyorum kimle göz göze gewlsem gözlerim doluyo hemen.. içim öyle yanıyoki geçmiyo bi türlü kendime laf anlatamıyorum..biliyorum gurur yapmam gerek yapamıyorum

bende kimsenin yüzüne bakamıyorum kimle göz göze gewlsem gözlerim doluyo hemen.. içim öyle yanıyoki geçmiyo bi türlü kendime laf anlatamıyorum..biliyorum gurur yapmam gerek yapamıyorum

çok yazık bize ya( allah cezalarını verir inşallah onlarda çeker en az biz kadar

çok yazık bize ya( allah cezalarını verir inşallah onlarda çeker en az biz kadar

herkes kendi keyfinde bebeğim bizim üzüldüğümüze bakma.. benimki uzm.çavuş operasyonlarda şurda burda ama beyefendi keyfinden de geri kalmıyo bulmuş bile birini facede yazışmalarını gördüm

canımm birbirimize destek olup unutalım onları olur mu başka çaremiz yok ne yazıkki

çok çektirdiyse dönme sakın canım aldattı mı yoksa

çok sevdi allahın belası ilk başta ben sinir oluyodum buna görünce yolumu değiştiriyodum sevgisiyle sabrıyla bağladı beni kendine sonra da def olup gitti

kıyamam ya ortada bişi yokken...çok acı

ona kalırsa aldatıyormuşum onu ben. oysa ıraka göreve gitti de 6 ay aramadı beni bende sabırla bekledim dışarı bilke çıkmadım biri bişey der de üzülür diye böyle bekledim ben onu eli yüreğinde gözü yaşlı ama mükafatım buymuş ne yazıkki

küçük bi ilçede yaşıyoruz biz bende büyük bi ailenin kızıyım böyle yerderde büyük aileleri herkes tanır benş de tanımayan yoktur millet sevggimin peşine düştü hep doldurdular onu bana karşı oda inandı tabi. bide ben üni okuyorum o okumadı yediremiyo kendşne

ay cnm aynı yaa bnmkide okumadı o da kendi kendine komplekse giriyordu..erkekler dolduruşa geliyor onu da babası dolduruo eminim seni bırakan kızı napıcan dedi belkide..aldatan adamı bırakmayıpta napıcaktım kii(

ay cnm aynı yaa bnmkide okumadı o da kendi kendine komplekse giriyordu..erkekler dolduruşa geliyor onu da babası dolduruo eminim seni bırakan kızı napıcan dedi belkide..aldatan adamı bırakmayıpta napıcaktım kii(

kıız benimkinide babası dolduruyo işte büyük aile kızıyız ya şımaık olurmuşuz zenginlikte gözümüz olurmuş bizim öyle diyomuş

kıyamam cnm ya msnin falan varsa konuşalım:))ama özelden yazamıom benn

kime söylesem iyiki bitmiş zaten sen ona layık değildin diyolar biride yüreğimi söküp yerinden almıyo ki unutayım

bende aynı cnm içim çıkacak gibi olyor kesinlikle dayanamıyorum facesine bakıyorum..o kadar çok gelinlik bebek evlilik hayalleri kurdum ki yazıkla olsun ona( ne zaman evlenicez para biriktir desem kızardı bana..ne zaman gelinliğim şöle olsun desem içimde bırakırdı pislik

canıım üzülmeyelim artık konuştukça üzülüyoruz artık unutma vakti bize de bu düştü ne yapalım dünyanın sonu değil ya toparlamamız gerek artık ne insanlar var hayatta sevdiklerini hiç üzmeyecek..illaki bize bunları unutturacak müthiş insanlar çıkacak karşımıza

Üç yıl...Dile kolay!
Hemde bir insanın hayatında yaşadığı en güzel yıllar için.

Yazdıklarının bir yerinde ''-ne yapsaydım?beni aldatan birini bırakmasaydım da'' demişsin....Senin meselen o kişinin seni aldatması olmamalı bence;

-Beraberliğiniz süresince sürekli kuralları ile seni baskı altına alması,
-Kendisi erkek(!) olduğu için her türlü keyfi yaşama hakkına sahipken;sen kızsın otur oturduğun yerde diyebilme cüretinde olması,
-Evlilik isteyen biriyle beraber olup aslında evliliği hiç düşünmemesi,
-Ailesinin tabiri caizse ağzının içine bakarak hareket ediyor olması,
-O kadar gözünden sakınıp hiçbir yere yollamadığı sevgilisini sürekli kendi şehrine ayağına bekleyecek kadar adam olması,
-Bana iş çıkar mı??? gibi bir cümleyi kuracak zihniyette olması.....

Bu liste uzar da uzar.Bırak iyi ki seni aldatmış,göremediğin bunca şeyin yanında onu görüp kavuşmuşsun hürriyetine.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…