canım çok yanıyor üç yılım gitti:(

cnn24

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2012
387
3
günaydın arkadaşlar yüzüm gözüm şişlikler içinde yazıyorum sizlere ağlamaktan felak oldum daha önceki konuda bunla ilgiliydi ama napayım sizle dertleşecek kimsem yok burda..üç yıllık sevgilimden ayrıldım..allaha şükürler olsun ki gerçek yüzünü gösterdi,ağlayarak üzülerek allaha karşı gelmiş mi oluyorum bilmiyorum..ama şükürler olsn gösterdi bana gerçek yüzünü..o kadar çok seviyordum ki kendimi çok iyi hissettiriyordu bana..o bana sahiplenme duygusu,peşimden koşmaları,şarkılar türküler söylemeleri,beraber izmir de geçirdğimiz güzel eğlenceli günler vardı..aslnda hep kavgalarımız oluyordu bunlar genelde onun çok para harcaması evlilik için hiç para biriktirmemesi,hep benim okulumun bitmesine 1 yıl kala düğün paraını biriktircem dediğinde ben kızıyordum şimdiden başlasana diye.o da kızıyordu kavgalar çıkıyordu.bir de birbirimizden uzaktık.onun için iki haftada bir onun şehrine giderdim o da bnm okuduğm şehre gelirdi..güzel günler geçirdik..ailesine çok bağlıydı,bazen beni korkutuyordu bu..bana çok baskı yaptı üniversite hayatımı yaşayamadım hiç bu sene 1 sene kaldı..ama kedi gezip tozuyordu arkadaşlarıyla bana gelince sen kızsın benle bir olamazsın gidemezsin ben gelince seni istediğin yere götürürüm aşkım diyordu bende kanıyordum..zaten onla gezmek,eğlenmek çok hoşuma gidiyordu..bir gün bodruma gidicem ben dedi bende git dedim arkadaşlarıyla günü birlik..bunda ki amacım o da anlasın bana artık bu kadar baskı yapmasın diyeydi..sonra 1 hafta sonra bnmde istanbul gezim vardı iila gidicem dedim o da gidemezsin dedi..salak gibi gitmedim ama ondan sonra büyük kavga çıktı ona dedim ki karışamazsın bana istediğim yere gitcem dedim..o da küfür etti s. git dedi..ayrıldık ..
2 hafta aramadı o sürede affoldum hastlar oldum bir kere bile armadı bende aramadım.kendine face açmış başka kızlar eklemiş..sonra bende açtım zaten vardı ikimizinde dondurmuştuk sadece.sonra aradı o face kapanıcak dedi bana bnde kapatmıcam sana ne dedim..o yine bağırdı çağırdı..sonra ben bunun faceden mesajını yakaladım arkadaşına demiş ki kızlar gelicek mi,gelicekse bende geliyim tarzında..sonra bunu görünce tamamen bitti dedim artık.devamındaysa alınan hediyelr yüzükler gönderdim o da bnm aldığm bazı şeyleri gönderdi..sonra bn dayanamadım ağladım o da ağlama dayanamam dedi telefonda son helalleşirken.ben de yanıma gel sana çok ihtiacım var dedim.günlerden perşembeydi.onun dükkanı vardı o arada ailesine sordu gidiyim mi.ailesi de bugün işler yoğun gitme demiş.o da bana dedi ki işler yoğun gelemem dedi.cumartesi geliyim dedi,bende bugün gelemiosan hiç gelme bugün ihtiyacım var dedim.o da gelmedi tüm gün yol bekledim gelmedi..sonra cumartesi geldi bende çıkmadım dışarı arkadaşlarıyla gelmiş yalvardılar nolur bu öküzlük yapmış sen haklısın dedi arkadaşı bi kahve içelim bnm hatrıma dedi.bnde gittim yanlarına..konuştuk biraz zaten arkadaşları da böle içen rahat kendi gibi tipler..ben artık olmaz dedim..o da ağladı ben sensiz yapamıom düzelt beni diye..baya yalvardı sen bnm herşeyimsin anladım ben herşeyi sensizliği die.bnde dayanamadım ellerimi öyle sıkı sıkı tutuyordu ki dayanamadım..sonra yurda gittim bunlarda kendi memleketlerine gitmek için yola çıktlar..sonra odya vardım bunun facesine girdim demin bahsettiğim olayı yakaladım.kızlar geliyor mu demiş mesajda bana iş çıkar mı demiş.ve o arkadaşı mesajlaştığı bnm yanıma birlikte geldikleri arkadaşıydı.mesaj attım allah topunuzun cezasını versin diye sinir krizi geçirdim ağladım..o da o gece içmiş falan mesajlar,şarkılar gönderdi ..hiç cevap vermedim..yaz boyuda peşimden koştu hiç yüz vermedim..sonra da mesaj attım grurun varsa biraz aramazsın beni dedim..o da aramadı.başkalarıyla görmüşler sonra kendi gözümle gördüm sırf hava atmak için ailesi jip almıştı borç harçla yanına almış kızı gidiyordu.içim yandı ağladım ağladım..ve hergün ağlıyorum geçen güzel günlere zamanlara..yaşattıkları kötü şeyler sanki hiç olmadı..dünde facesine girdin bi kızın fotosunu beğenmiş kız güzeldi hafif benim tipimde tarzımda kesin onunla çıkyor,ve o kızda bunun fotosunu beğenmiş..bu küçük şeyi kafaya takıp sabaha kadar ağladım..ben bu adam için neler yapmıştım kendi okumamış dedim okuyan ne öküzler var hiç önemli görmedim.hep yüceltim onu,bir dediğini ikiletmedim.sevgimden hiç şüphesi olmamıştı..ama olan bana oldu..şuan da psikolojim çok bozuk şu anlattıklarım 1,5 ay önce bitti tamamen .ama yaşananlar acılarım 7 aydır var..ben nerde hata yapmışım..yardım edin kızlar dertleşelim

Hatanızın ne olduğunu sormuşsunuz, gördüklerimi yazayım...
1- Evlilik için para biriktirmesini söylemişsiniz, karşı çıkmış, sürekli ertelemiş, subliminal mesaj “Ne evlenmesi!” bunu görmezden gelmişsiniz…
2- Öğrenci olmanıza rağmen iki haftada bir onun şehrine gitmişsiniz, imkanı olan bir erkek için kendi imkanlarınızı bu kadar cömertçe harcamamalıydınız…
3- Onun yasakları yüzünden üniversite hayatınızı yaşayamamışsınız, son bir yılınız kalmış, onu da ardından ağlayarak heba edeceksiniz…
4- O izin vermedi diye gidebileceğiniz yerlere gitmemişsiniz bu sürede o istediğini yapmış…
5- Gitme dediği yere gitmediğiniz halde kavga çıkmış ve dediğini yapmanıza rağmen size küfretmiş…
6- Size küfreden o olduğu halde iki hafta boyunca aramamış, bu sürede hasta olmuşsunuz, ilgilenmemiş…
7- Bu zaman diliminde yeni hesap açıp kızları eklemekle meşgul olmuş…
8- Onun umrunda olmadığınız, sizinle ilgilenmediği halde facebook hesabınızı aktive ettiğinizde size kapatmanızı emretmiş…
9- Bütün bunlara rağmen telefonda helalleşirken yanınıza çağırmışsınız…
10- Ailesi izin vermediği için yanınıza gelmemiş.
11- Yine bütün bunlara rağmen geldiğinde kendinden beter arkadaşlarıyla sizinle görüşmek istemiş ve kabul etmişsiniz…
12- Hemen başka kızlarla flörtleşmeye başlamış…
13- Aranızdaki kültür farkını önemsememişsiniz, bu da onun –öyle olmadığı halde- kendini üstün görmesine sebep olmuş…

İşte hatalarınız bunlar ve bunlara karşı tepkisizliğiniz… Her şeye rağmen en son onun dediğinin geçerli olması, özür dilemesine gerek bile kalmadan tüm yanlışlarını kabullenmeniz…

Hiçbir erkek bu kadar taviz veren hatalarına bu kadar göz yuman bir kıza saygı duymaz… Bu forumda yanlış bir inanış var “Erkekler kendilerini süründüren kızların bir dediğini iki etmiyor, bizim gibi gönülden sevenlerin de kıymetini bilmiyor” diyorlar… Sizin konunuza da bunu yazacaklar… Erkekler kendilerini süründüren değil, ilkeleri olan, kendini bir hata yaptığında ona “Dur bakalım ne oluyor kendine gel!” diyecek olgunlukta ve özgüvende kızlara saygı duyarlar… Onları kaybetmekten korkarlar çünkü bilirler ki kendine saygı duyan bir kadın yeri geldiğinde çekip gider… Oysa her dediğini yapan kızlar kovsalar da gitmezler… Bizler nasıl sümsük, sünepe erkeklere dayanamıyorsak onlar da kırk yıllık evli kadınlar gibi duruşu olmayan “Ben bilmem beyim bilir” modunda gezen ve bir dediklerini iki etmeyen kızları eninde sonunda terk ediyorlar… Sorsan aradıkları uysal bir kız ama pratikte kendilerini çekip çevirecek kızlara pervane olurlar, çevrenizde ilişkisinde sorun yaşamayan kızlara bakın, dediğime hak vereceksiniz…

Bu ilişki bitmiş ama hala üniversite hayatınızın bir yılı duruyor, başka adaylar çıkacak karşınıza… Ne mevcut hatalarınızı tekrar edin ne de ömrünüzü ziyan… Eğer yeni ilişkinizde de yukarıda saydığımız hataları tekrarlarsanız aynı sonla karşılaşırsınız… Önceliğiniz kendi doğru ve değerleriniz bizzat sizin hayatınız olsun… Aksi takdirde “sever ama sevilmezsiniz”… Üniversitede okuyan gencecik bir kız “gel” dediğinde gelen “git” dediğinde giden, kumandası başkasının elinde olan bir oyuncak gibi hareket etmemeli… Unutmayın sağlam bir insanın doğruları dünyayı fetheder, diğerleri başkaları tarafından işgal edilirler…

arkadaş çok güzel açıklamış üniversite hayatını dolu dolu yaşa 1 senen kalmış sana değer vermemiş bikere kendini bu kadar üzüyosun o napıo gününü gün ediyo facenede bakma.resim msj herşeyni sil at gez toz kendine uğraşçak bişiler bul

uzuldum canım .bu ask mesk ıslerı zor ısler gercekten .

facede onu hala takıp ederek kendını uzuyorsunuz .

cunku gorecegın tablo bellı .malesef erkekler bızler gıbı degller cnm .

onlar oturup yas tutmaz .tam tersı sağa sola tasmasını kaybetmıs kopek gıbı sararlar .

esmer, sarısın, kumral, tombul, kısa, uzun,hıc farketmez onlar ıcın

kadın olsun nefes alsın yeter onlara

yanı belırtmıssın yaa ;fotosunu begendıgı kısının sana benzedıgını

o bunu farketmemıstır bıle emın ol .

demem o kı ; onu takıp etme gorecegın tablo zaten budur baskası olmaz.

ne gerek var kendını uzup hırpalamaya yada acının omrunu uzatmaya .

bırak ne halı varsa gorsun .sen kendıne guvenıyormusun bu ılıskıde yeterı kadar

fedakarlıklar yaptınmı vıcdanın rahat mı gerısını dusunme

bırak hatta bırıyle cıksın sevgılı olsun .olsun kı ne kaybettıgını anlasın .

valla cnm ben de ayrılalı 2 ay oldu .ınan oturup kalkıp bırıyle sevgılı olsun dıye dua edıyorum

olsun kı ne kaybettıgını anlasın ıste o zaman anlayacak ne kaybettıgını .

gunu bırlık ılıskılerde kaybettıgının degerını algılayamaz .ama soyle uzun omurlu bı ılıskısı

olursa ıste o zaman kaybettıgının degerını anlayacaktır .eger sen de benım gıbı kendınden

yeterınce emın ve olduka vıcdanın rahatsa bırak baskasıyla sevgılı olsun .

Valla konunuzu okumadım ama bu arkadaşın yazdıklarından yola çıkarak ; DEĞMEZ.. CİDDEN DEĞMEZ.. demek istiyorum ..

Brad Pitt falan değil demi ? .. O olsa bile bunu yapan biri için bir damlacık göz yaşına yazık . ( Cidden YAZIK )

canım üzüldüm yaşadıklarına bende yaşadım senin yaşadıklarını böyle erkekten adam olmaz kendim hala daha görüyorum köpek gibi aslında köpek dememek de lazım dışarıda o masum hayvanlara hakaret olur onları Allahım yaratmış içinede güzel bir kalp koymuş ama yaratılmalarını haketmemişler bu dünyanın öbür tarafıda var tatlım sen sevmişsin herşeyini feda etmişsin hayatından bir çok şeyi yapmışsın ancak şuan keşke yapmsaydın demek istemiyorum çünkü öyle olmasını istemişsin o zamanlar mantıksal değil duygusal yönün yüreğin daha ağır basmış ve yaşamışsın her ne kadar kötü bi durum içinde olsanda bunları yapman için seni kimse zorlamadı tatlım sen istediğin sen kurallar sınırlar koymadığın için oldu çok sevdiğin için oldu ha ama hakeden var sevgini ama haketmeyen ancak üzgünüm ki sen haketmeyen birine rastlamışsın şuan üzülmenide anlıyorum ancak şu üzülmen ondan birşeyler alıp götürmüyor her geçen gün senden zamanını en güzel çağını alıyor onun istediğide bu ya o nasıl hayatına devam ediyorsa sende devam et birkere o face e bir daha girme bile görmezden gelmeye çalış her insan herp yaptğı veya yaşadğı doğru olucak diye birşey yok hatalarından yola çıkarak insan hayatı öğreniyor aslında bu hataların kırgınlıkların kalp yorgunlukların seni yıkmasın sen kendi başına bak ayakları üzerinde durabilmek için okuyan bir bayansın senin kaybedeceğin hiç birşeyin yok hayatında önün temiz ama o gece hayatlarında karılarla kızlarla gönlünü eğlendiren hayatttan hiç bir beklentisi olmayan kadir kıymet bilmeyen zavallı biri ve emin ol onun yanına kalmaz senden ricam kendini yıpratmam tatlım kolay değildir ancak onun gibi bir insan için ağlamaya üzülmeye değmez ki kendinden görüyorsun değmediğini önünde çok güzel bir hayat var ailen var sevdiklerin var seni sevenler var canım benim bırakta o vicdansız senin hayatında hiç olmasın eksikliğini bile hissetmeyeceksin gez toz şu kalan 1 yılının tadını çıkar inan hayat çok ama çok kısa sonra başını vurup niye ben böyle ağlamışım kendimi üzmüşüm diyeceksin zaten senden birşeyleri götürmüş hala daha senden güzelliklerini almasına izin verme bitti gitti ama iyi ama kötü ama gitsinde zaten yine seveceksin yine sevileceksin illaji bir gün bir yuvan olucak kıyamam hiç birşey hiç kimse senden daha önemli ve değerli değil unutma sen bu hayatta teksin ve senden bir tane daha yok bu dünyada bırak seni haketmeyenlerin arkasından hala daha ağlama üzülme yanında olması gerekseydi zaten seni üzmez tüm bu olanları yaşatmazdı ve şuna inan Allahım hiç bir kulunun kalbine yüreğine katlanamayacağı acıyı vermezmiş herşey düzelicek yeter ki sen tüm olumsuzluklara rağmen dimdik durmayı bil şükret sabret canım benim...

cnm çok teşekkür ederim dediğin herşeye katılıyorum ben çok salaklık ettim,hiç olaylara bu açıdan bakmamıştım o zamanlar.ne kadar hanımefendi sessiz olursam o kadar iyi olacak diye düşünmüştüm ama olmadı tatlım..hep ezdiler ailesi bile..sustukça üstüme geldiler..şuan yeni bi ilişkim olsa olmaz da hemen yani olsa asla kendi sınırlarımı isteklerimi hakkımı kimseye ezdirmem..ama işte şuan ki acım geçmiyor.depresyondayım sanki hiç içimden gülmek gelmiyor ,hep ağlamaklıyım..demin arkadaşlarla çıktık eğlendik odaya geldim yine ağladım..çok yanlış yaptım çok..

cnm çok saol verdiğin cevap için inan o kadar destek oluyorsunuz ki..yaşadıklarım gerçekten çok ağır şeylerdi hayattan hiç bir beklntisi olmayan biri haline geldim ben..o neşeli halim eski gnlerim yok ..hayatımı maffetti gitti..şimdi o mutlu ve ben buna dayanamıyorum hem üzsün hem çapkınlık yapsın gününü gün etsin sonra da başkasını sevsin yuva kursun adalet mi bu..neden bnm çektiklerimn onda birini çekmiyor

cnm bnm çok saol cvbın için..bnde kendime güven olsa bu kadar üzülmicem..hep o mutlu olacak başkasıyla yaptıklarına yanına kar kalacak diye ağlıyorum bana çektirdiklerinin yanında yaptıkları...

rica ederim hayatım elbetteki destek olucaz bizimde başımıza gelebilir ki benim başıma gelmiştide neyse kıyamam ağırdır tabi kuzum ama olmsuzlukları düşünme kendine iyi enerjisi olan şeyleri çek güzel şeyleri düşünmeye çalış olumsuzlukları aklının ucundan bile geçirme çok çokkkk ayıp amaaaaa ne demek hayattan hiç bir beklentisi olmayan biri haline geldim demen bir hiç uğruna hayatını bu denli mahvetmeye hakkın var mı ? Bak atlatıcaksın canım benim hiç birşey çaresiz değildir herşeyin vardır bir yolu ve emin ol bu dünyada yaptıkları onun yanına kalmaz o şuan anlık mutluluk yaşıyor para karı kız eğlence coşmaca esas hayatın farkında değil o işe yaramaz bir herifin teki biraz aklı olsaydı seni kaybetmezdi tatlım bu bir gerçek öyleseyse ne yapıyoruzz böyle kendisinie bile saygısı olamayan bir insanı düşünmüyoruuuuzzzz isterse mutluluktan uçsun senin karşında amaaaaa bu uçuşun birde yere çakılışı olucakkk sen hiççç dert etme üzülme canımmm benimmmmm ayrıca kuzum böyle bir adamla da sağlıklı yuva kurulmaz sen yat kalk şükret dua et Allah a gerçek yüzünü gördün düşün ki evlenseydiniz o zaman daha mı iyi olurdu belki seni döverdi bile böyle bencil bir insan Allah korumuş zararın neresinden dönersen kardır tatlım ve çekicek sen hiç ah etme Allah a havale et bak bebeğim şu yaşadıkların belkide senin için bir sınav çünkü hayatımız bir sınav hergün hiç ummadığımız şeyler yaşıyoruz planlamadığımız işlerle karışılaşıyoruz neyin ne olcağı hiç belli olmaz kendine güven emin ol Rabbim öyle adaletli ki şu çektiğin sana adaletsiz geliyor amaaa bir gün gelicek sen sefanı sürerken o senden daha beter olucak kendini kötüye yönlendirme hiç bi zaman tatlım iyi düşünelim güzellikler düşünelim sabrımızı koruyalım olumsuzlukları bile hayatımız için bize gönderilen bir şans bir sürpriz gibi düşünelim hayata bu penceren bakarsan eğer gerçekten mutlu olucaksın kısa zamanda bitanem ama tek başıma yenemiyorum diyorsa psikolojik destek alabilirsin

Son düzenleme:
Verilmiş sadakan varmış,kurtulmuşsun....
hiç te ağlamaaaaaa
o döktüğün gözyaşlarının g sine bile değmez...

umutlu_ol_ sıralamış zaten hatalarını ve sonuna kadar her kelimesinde haklı....
bundan sonrası için zamanın gençliğin kıymetini bil...
böyle bi insan için üzülmene bile gerek yok bu kadar...
kendine yazık etme...
en güzel ilaç zaman...
bırak bakalım zaman halleder herşeyi...
genceciksin daha kimleeer kimleeer çıkacak karşına....
daha neler göreceksin yaayacaksın...
bunlar hep tecrübe olacak sana...

saol tatlım inşallah dediğin gibi olur sana özelden mesaj atıyordum olmadı:S mesaj sayısı 100 olması gerekiyormuş bilmiyordum kendimi çok çirkin hissediyorum,bütün kendime olan güvenimi bitirdi bnm

saol tatlım inşallah dediğin gibi olur sana özelden mesaj atıyordum olmadı:S mesaj sayısı 100 olması gerekiyormuş bilmiyordum kendimi çok çirkin hissediyorum,bütün kendime olan güvenimi bitirdi bnm

olucak kuzum inşallahhhh sen hiççç üzme kendini hadi yaaa doldur çabık mesajlarını kııızzz:) kız varyaaaaaaaaaaa sen canım benim güzelim neden böyle bir değmez uğruna kendinden bu kadar vazgeçiyorsun kiii yazık sanaaa ailene sevenlerine yazıkkkkk canımmm sakın bak böyle düşünmeeee git bir kuaföre hayatımmm saçlarında i değişiklik yaaa ne bileyim durumun varsa bi kaç alışverişş saç rengini değiştir meselaaaa hani değişimmm herşeye iyi gelirrr ve birde buna eşlik eden zamannn inan bana hepsi geçicek kendine olan güvenin biterse hayatta hiç bişeyle baş edemezsin canım benim bak değicek bir insan olsa tamam ama inan ağlamana bile değmeyecek bir insan zavallının teki o yaaaa egosu tavan yapmış hiç bir işe yaramayan aptalın tekiiii canımmm sen onsuz değilsinnnnnnnnnn o sensiizzz oooooo o kaybettii bak görceksinnnn

bilmiyorum cnm..cnm yazın başından beri kıyafet alıp saçlarımı değiştiriyorum kendimi ne yapsam değersiz hissediyorumdur profilime resmimi koyim de bak bi çok u çirkinimde tüm bunları yaşattı bana(

bilmiyorum cnm..cnm yazın başından beri kıyafet alıp saçlarımı değiştiriyorum kendimi ne yapsam değersiz hissediyorumdur profilime resmimi koyim de bak bi çok u çirkinimde tüm bunları yaşattı bana(

ama kızıcammmmmmm sen beni hiç dinlemiyosun ki canımmmmm ne demek çok mu çirkinimde bunları yaşattı bana herşeyden önce hepimiz insanız ve her birimiz sevmeyi sevilmeyi değer verilmeyi vermeyi hakediyoruz ama bazı kendini bilmezler var sana denk gelen gibi ancakkkk hiç bir bayan çirkin değildir bakımsız bayan vardır ben buna çoookkk inanırımmm kiiii birine değer verilmesi gerekiyorsa güzellikle çirkinlikleee ölçülmemeli buuu kız bırak sen daha hallaaaaaa onu düşnüyosun ama yaa yazık sana gençliğine yazık senden zaten alıp gitmiş 3yılını sen hala daha ne kendi başına senden zamanını almaasına izin veriyosun düşünme bile şu herifi yaa düşünülcek hiç bir tarafı yok pisliğin bırak kendinide üzmeee dediğim gibi bir doktordan psikolojik destek alabilirsin canımmm

canıımm sende kendimi gördüm yemin ederim aynı şeyleri bende yaşadım benimde 5 yıllık ilişkim bitti had, bana da çaree

saol tatlım ..daha önce aldım yardım yine düşünüyorum çok haklısın

yardımla falan olacak iş değil ki kuzum önce kendi kalbimize söz geçirmemiz gerekiyo ne yazıkki ben yapamıyorum onu işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…