• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

canım cok istiyo ama bulamıyorum nerde satılır acaba

• Konu Sahibi Konu Sahibi aysag
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

aysag

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2008
1.040
76
163
43
Bursa
selam bayanlar bursadayım ben ve 9 haftalık hamileyim canım erik istiyor hemde cok bütün marketlere baktık bulamadık yeşil erik varya hani su can eriği aslında biraz eksiside olabilir yakın civarda köylerde nerde olursa almaya gidiecek eşim yeterki surada var deyin bak gene agzım sulandı yaa

canım aseriyorum.net diye bir internet sitesi var ordan sipariş verebilirsin fiyatı biraz tuzlu ama aşerince durum farklı:)

Son düzenleme:
canım aseriyorum.net diye bir internet sitesi var ordan sipariş verebilirsin fiyatı biraz tuzlu ama aşerince durum farklı:)

:9: ay bugün gazetede böyle bir haber denk gelmişti..
turfanda erik kilosu şuan 200lira diye..
umarım aşermen çabuk geçer..
yada taneyle falan birkaçtane alabilirsen alırsın:16:

Canım, erikle neredeyse aynı tadı alabileceğin bir önerim olacak sana garip gelebilir ama benim kışın canım erik isteyince hep yaparım. Şu biraz pahalı olan kocaman yeşil elmalar var ya ekşi hani. İşte onlardan alıyorum ve tuzlayarak yiyorum aynı erik gibi oluyor. Tavsiye ederim bir dene:9: Bebişine ve sana uzun ve sağlıklı ömürler diliyorummm:49:

Ayy kiyamam ya..Bilmez miyim..Normalde her yil dort gozle bahari beklerim erik yemek icin.
Ben abd deyim ve hic asermiyorum desem yalan olmaz.Umudum yokki.:30:
Asersem ne yapacagim.:84:Canim ayva, igde falan istiyordu gecen haftalarda ama burda bulmam imkansiz.
Bosuna erik falan dusunmuyorum..Ahh ahh simdi tr de olmak vardi.Ne diyeyim..
Yukarida da yazan arkadaslar olmus bende gecen gun nette bi haber sitesinde gormustum.Kilosu 200 tl diye.Cok pahali ama aklinda bulunsun.​

selam bayanlar bursadayım ben ve 9 haftalık hamileyim canım erik istiyor hemde cok bütün marketlere baktık bulamadık yeşil erik varya hani su can eriği aslında biraz eksiside olabilir yakın civarda köylerde nerde olursa almaya gidiecek eşim yeterki surada var deyin bak gene agzım sulandı yaa

evet canım bende o haberi görmüştüm....eşim fiyatını duyunca fırladı yerinden sonra bana sitersen bulurum dedii...bende bak kiraz uygunmuş ondan alırız dedim ama daha aşermedim onları geçen canım çok ayva istedi oda tam mevsimi her yerde var zaten...
ama aşeriyorum nete bakmak lazım...merak ettim..
:52::49:

bende gördüm haberlerde..ama çok isteniyorsa azcık alınsın ya hamile bu :))
bende çileğe çok fena aşermiştim geçenlerde.
neyseki burası çilek ve muz yeri
geçenlerde bahçelerde tarlalarda gördüm çilekler kızarmışlardı..ne zaman pazara düşerler diye düşünüyordumki baktım bütün manav ve pazarda satılmaya başlanmış..dedim mevsimi değil şimdi fiyatı nedir allah bilir.2.5 tly di :52:aldım ama hepsini ben yedim nerdeyse:24::24::24:

Benim de canım çok istemişti yeşil eriği =) Eşim çok aradı ama bulamadı.
İnternetten sipariş verecektik ama onlar da dondurulmuş olduğunu söylediler. Çözülünce ne hale gelir kim bilir diyerek almadık.

inanırmısın o haberi nette okumustum bir kac gün önce ve o dalında yesil erikleri görünce birden zırank diye bir sey her tarafı erik görmye basladım tüm suclu o haber zaten

Benim de canım çok istemişti yeşil eriği =) Eşim çok aradı ama bulamadı.
İnternetten sipariş verecektik ama onlar da dondurulmuş olduğunu söylediler. Çözülünce ne hale gelir kim bilir diyerek almadık.

ege dondurulmussa cözülünce burus burus olur tadı falan güzel olmaz sanırım tüh ya bende internetten sipariş ederim artık düye düsnmüstüm

Canım, erikle neredeyse aynı tadı alabileceğin bir önerim olacak sana garip gelebilir ama benim kışın canım erik isteyince hep yaparım. Şu biraz pahalı olan kocaman yeşil elmalar var ya ekşi hani. İşte onlardan alıyorum ve tuzlayarak yiyorum aynı erik gibi oluyor. Tavsiye ederim bir dene:9: Bebişine ve sana uzun ve sağlıklı ömürler diliyorummm:49:

off agzım nasıl sulandı bilemessin simdi ya demi ama oda erik gibi olabilir tadkı kücükken cok yerdik tuzlayıp eksi elmaları mutlaka deneyecegim

Ayy kiyamam ya..Bilmez miyim..Normalde her yil dort gozle bahari beklerim erik yemek icin.
Ben abd deyim ve hic asermiyorum desem yalan olmaz.Umudum yokki.:30:
Asersem ne yapacagim.:84:Canim ayva, igde falan istiyordu gecen haftalarda ama burda bulmam imkansiz.
Bosuna erik falan dusunmuyorum..Ahh ahh simdi tr de olmak vardi.Ne diyeyim..
Yukarida da yazan arkadaslar olmus bende gecen gun nette bi haber sitesinde gormustum.Kilosu 200 tl diye.Cok pahali ama aklinda bulunsun.​

canım benim asıl ben sana kıyamam insanın memleketi gibi yok değilmi ayvasız bir hamilelik düsnemiyorum ben 4 yasımdaki oğlumdada bu gebeliğimdede en cok yedigim mevya ayva ama su sıralr eriğe taktım bir arkadasın dedği gibi eksi elmayı deneyecğim sende dene en azından avunmus oluruz

yaaa ama boyle yapmayin, bizimde canimiz cekiyor, zaten yurt disindayim, 200 liraya bile bulamam burada :(

yaaa ama boyle yapmayin, bizimde canimiz cekiyor, zaten yurt disindayim, 200 liraya bile bulamam burada :(

canım benim ya bizde bulamıyoz ki zaten bak hala bulamadık yesekte canını cektirsek kızamakta haklısın esime aksam bari eksi elma al tuzlayıp yiycem dedim beyfendi iş yemeginden gec cıkmıs marketler kapanmıs bende küstüm ona halada küsüm hep ikinci planda ben kalıyorum ya off

2aydan beri bende can eriği istiyorum ama bulamıyorummmmmmm...
geçen pazarda bi baktım üzümle - çilek koştum hemen can eriiği varmı dedim;
hallerde yok, mersinde bulunur dedi. Burayada 1aya kadar gelir dedi... Çilek aldım geldim bende :)
Aklımdan hiç çıkmıyor yeşil erik:50: O aseriyorum.net ki ürünler buzlu, buzu çözülünce yumusacık oluyor 2kişi verdi bana ama hiç güzel değildi ki. Şöyle çatur çutur tuzlayıp yiyeceksinki ohhhh:56:

bende 8+2 hamileyim canım çok erik çekmişti,eşim dondurulmuşunu buldu sağolsun hayalimdeki bi lezzet değildi ama aşermemi kandırmaya yetti.En azından tuzlayıp yedim çok da kötü değildi.Hiç yememekten daha iyidir sanırım.

bende hala bulamadım erik kızlar ya sakarya bursa antalya her yere bakıttım ama halde yok diyolar hep mecbur beklyecez artık ama gecen çilek gördüm bende böle yarısı beyaz yarısı pembe tam olmamıs yani ama genede aldım cok lezzetliydi tadı ya hafif eksiyidi erik yiyiyomus gibi hisettim kendimi ne yapcan erikgi bulamayınca her yedigimi tadıymıs sanıyorum

mersinde bir tanıdığınız varsa mersin halinde varmış.fiyatıda 50 tl.ama dondurulmuşu.

Back
X