cnm o ara yapmıştım kremi. bi kaç kez sürdüm tabi ama otlar dökülüyor. sabah işe geleceğim bi saat onlarla uğraşıyorum. zaten geç kalıyorumcanım şerbetçi otu kremi kullan ben kullanıyorum hatta şuan süreceğim.
canım bir bak kutuya kokla falan kötü şeyler gözlemliyorsan yeni yap birde tülbentten sık eline ya da göğsüne yemin ederim çok rahat öyle. ayrıa illa tülbent olması gerkmiyor eski kullanmadığın bir tane tişört falan işini görür tatlımm :)cnm o ara yapmıştım kremi. bi kaç kez sürdüm tabi ama otlar dökülüyor. sabah işe geleceğim bi saat onlarla uğraşıyorum. zaten geç kalıyorumo zamandan beri duruyor kutuda acaba kullansam mı yoksa yenisini mi yapsam
yok cnm yağsız krem kullanmadım normal nemlendirici krem kullandım içine çörek otu yağı koydum. ama dediğim gibi kullanamadım. kremi tülbette koyup mu göğsünün üstüne koyutyorsun. yoksa göğsüne sürüp üzerine tülbent mi kapatıyorsun anlayamadım cnm ya:)canım bende ilk sürdüğümde otlar dökülüyordu 3 gün oldu başlayalı bir sitede şerbetçi otunu araştırırken hemde dün otların dökülmemesi için tülbent kullanın yazıyordu dün tülbentin içine biraz ekledim sıktım varya 1 tane bile ot çıkamadı içinden rahatça sürdüm canım ilk kullandığımda heryerime ot döküldü sinirden varyaaa.... herneyse canım blendirden geçirmiştim çok rahat oluyor ama blendirden geçirmişsen de geçirmemişsen bile tülbente koy çok rahat edersin. ayrıca sen yağsız krem mi kullanmıştın şerbetçi otunda tatlım ? ya bu yağsız kremler eczane de ne kadar ki acaba ben yağlı krem ve vazelinle krem yaptım ama şimdi ezaneye gideceğim alıyım şu yağsız kremi
canım bak ben kremimi kavonaza koydum önelikle ihtiyaım kadar olanını tülbente döküyorum sonra elime sıkıyorum göğsüme o şekilde sürüyorum gram ot gelmiyor çok rahat o neydi ilk gün öyle otları çıkarmaya çalışıyorum çıkmıyordu çok sinir oldum ama aklımın ucundan tülbent geçmemişti iyi ki gördüm o siteyi.. anım senin kremin yağlımıydı peki bi gelişme gördün mü ? canım tülbente biraz dök ve eline sık sonra göğsüne sür .yok cnm yağsız krem kullanmadım normal nemlendirici krem kullandım içine çörek otu yağı koydum. ama dediğim gibi kullanamadım. kremi tülbette koyup mu göğsünün üstüne koyutyorsun. yoksa göğsüne sürüp üzerine tülbent mi kapatıyorsun anlayamadım cnm ya:)
evet cnm yağlıydı. ben o zaman masaj da yapıyordum. ayrıca hayıt tohumu içiyordum. evet dolgunluk olmuştu ama dediğim gibi şimdi başladığı hladende kötüye gitti. ben tekrar başlayıp büyüme olduktan sonra bırakınca eski halinden de kötüye gitmesinden korkuyorumcanım bak ben kremimi kavonaza koydum önelikle ihtiyaım kadar olanını tülbente döküyorum sonra elime sıkıyorum göğsüme o şekilde sürüyorum gram ot gelmiyor çok rahat o neydi ilk gün öyle otları çıkarmaya çalışıyorum çıkmıyordu çok sinir oldum ama aklımın ucundan tülbent geçmemişti iyi ki gördüm o siteyi.. anım senin kremin yağlımıydı peki bi gelişme gördün mü ?
ömrümüz boyunca bu şekilde çaba sarf edemeyiz ki... ben yoğurdu severim. bitki çayını da severim ama insanım:) düzenli olmuyor maalesef. çalışıyporum anneyim eşim:))))))))))))hmm anladım tatlım eskiye dönmemesi için küç kullan bence ben onuda yiyorum yoğurtla ıyy iğrenç ama napcaz çare yok yoğurttan nefret ediyorum
mecbur başlayacağım zaten cnm ya. çok kötüyüm. göüslerim o kadar küçülmüş ki sütyenimi giyince canımı acıtıyor ortası batıyo resmen. bi şey yok ya sağa sola kayıyor sütyenbence kreme yeniden başla canım bende senin gibi bırakmıştım ama yeniden başladım yine büyümeye başladılar ve her gün içemesende arada maydanoz suyu iç yada kendisini ye :)WAYMIS
ah kıyamammecbur başlayacağım zaten cnm ya. çok kötüyüm. göüslerim o kadar küçülmüş ki sütyenimi giyince canımı acıtıyor ortası batıyo resmen. bi şey yok ya sağa sola kayıyor sütyen(((
SENİN ÇALIŞMALAR NASIL GİDİYOR PEKİ?ah kıyamamBende bıraktığımda küçülme olmamıştı ama fındık yağı kullandım küçüldü hataydı Muyap arkadaşımızda başladı onda bakalım neler olcak :)