Kizlar lütfen yardim edin. Benim kayinpederim anjiyo almustu gecen hafta, kalp tikanmis onlari actilar. Birgün sonra hastaneden eve geldi, iyiydi ilac kullaniyor ama agir geliyor diyordu. Carsamba gecesi kendisini iyi hissetmemis anneme demiski ben yatiyorum bir saat sonra ilaclarimi getirirsin. Annem bir saat sonra gitmis ama babam ölmüs, nasil yatmissa öyle kalmis. Ama öleli baya olmus heralde, elleri ayaklari morarmis, vücut sogumus birtek göbek bölgesi biraz sicakmis... Babam böyle öldü... Gercekten okadar cok üzüldümki bu aciya dayansmiyorun. Yüzümün önüne sürekli bana kizim degisi torunlarla oynamasi gülmesi geliyor...
Sizce babam uykuda öldügü icin öldügünü anlamismidir? Aci cekmismidir? En cokta vedalasamadim ona icim yaniyor... Bugün babamin cebini aradim sanki telefona cikcakmis gibi bekledim vedalasmak istedim ams cikmadi cikama zaten ama neden aradim bilmiyorum... Gercekten cok zor bir aciymis. Yikadiktan sonra su dökmeyre girdim öyle güzel yatiyorduki sanki uyuyordu...
Icimde cok huzursuzluk var, rahatlayamiorum napcami sasirdim, kaynanami düsündmuyorum, yarin köyden dönücekler, napicam bilmiyorum onun aglamasi beni daha cok bitiriyor...
Off bu aci hic dincekmi, kizimi gördükce babam geliyor aklima, mutfak banyo odalar nereye gitsem babam var... Sizce babsmdan vedalasmayi icimi rahatlatmayi nasil basaririm??
Icimi döktüm baya birazcik olsun iyi geldi, okuduysaniz cok tesekkür ederim, icinizden gelirse babama dua edin lütfen....