Canim cok aciyor

diamond83

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2009
37
15
98
İstanbul
Kizlar lütfen yardim edin. Benim kayinpederim anjiyo almustu gecen hafta, kalp tikanmis onlari actilar. Birgün sonra hastaneden eve geldi, iyiydi ilac kullaniyor ama agir geliyor diyordu. Carsamba gecesi kendisini iyi hissetmemis anneme demiski ben yatiyorum bir saat sonra ilaclarimi getirirsin. Annem bir saat sonra gitmis ama babam ölmüs, nasil yatmissa öyle kalmis. Ama öleli baya olmus heralde, elleri ayaklari morarmis, vücut sogumus birtek göbek bölgesi biraz sicakmis... Babam böyle öldü... Gercekten okadar cok üzüldümki bu aciya dayansmiyorun. Yüzümün önüne sürekli bana kizim degisi torunlarla oynamasi gülmesi geliyor...

Sizce babam uykuda öldügü icin öldügünü anlamismidir? Aci cekmismidir? En cokta vedalasamadim ona icim yaniyor... Bugün babamin cebini aradim sanki telefona cikcakmis gibi bekledim vedalasmak istedim ams cikmadi cikama zaten ama neden aradim bilmiyorum... Gercekten cok zor bir aciymis. Yikadiktan sonra su dökmeyre girdim öyle güzel yatiyorduki sanki uyuyordu...

Icimde cok huzursuzluk var, rahatlayamiorum napcami sasirdim, kaynanami düsündmuyorum, yarin köyden dönücekler, napicam bilmiyorum onun aglamasi beni daha cok bitiriyor...

Off bu aci hic dincekmi, kizimi gördükce babam geliyor aklima, mutfak banyo odalar nereye gitsem babam var... Sizce babsmdan vedalasmayi icimi rahatlatmayi nasil basaririm??

Icimi döktüm baya birazcik olsun iyi geldi, okuduysaniz cok tesekkür ederim, icinizden gelirse babama dua edin lütfen....

Başınız sağolsun. Allah mekanını cennet eylesin... olanla ölmüşe çare yokmuş... oturup dua edin onun için. en güzeli bu...

Canım öncelikle Allah`tan rahmet diliyorum, zor bir acı..
Doğum gibi ölüm de hak canlılara..
Veda nasıl edebilirdin ki tatlım, ölüm bu neticede, kimin başına ne zaman geleceğini bilemeyiz, işte bu yüzden de sevdiklerimizin kıymetini bilip onları kırmamaya özen göstermeliyiz..
Her ne kadar yaşarken elimizden tüm geleni yapsak da `keşke` diyeceğimiz şeyler illa ki olur, her şeye gücü yetebilen varlıklar değiliz..
İçini rahatlatmak için ruhuna yasin okuyup bağışlayabilirsin,
evde ruhuna Kur`an okutabilirsin, bu tür manevi içerikli fiillerle rahatlayabileceğini düşünüyorum şahsen..
Bir de canı yanmış mıdır, hissetmiş midir diye sormuşsun..
Bu sorunun cevabı biraz da yaşam tarzımızla, amelimizle alakalıdır kanaatimce;
`Nasıl yaşarsanız öyle ölürsünüz`.
İnşAllah ruhunu rahat teslim etmiştir, mekanı cennet olsun..

Son düzenleme:
şu an en çok ihtiyacı olan şey dua etmek için.ölüm işte iyisi olmuyo.başın sagolsun bu arada.yıpratma kendini iste.hayat böyle.bugun varız yarın yokuz.

Ölmüş kişinin arkasından yapabileceğiniz en güzel şey dua ve hayırdır. Eminim o sizi yukarda görücektir. Ne şanslı ki kayınpederini bu kadar seven bir geline sahipmiş. Allah günahlarını affetsin.

Allah rahmet eylesin şuan yapabileceğiniz tek şey ona bolbol dua etmek.İçinizin rahat etmesi için hayrına bi fakire para verin veya yemek fln verin bide kayınvalidenizde kol kanat gerin eşinin yokluğunu hissettirmemeye çalışın :(

Arkadaslar sizlere cok tsk ederim... Sizin yagdiklarinizi okuyunca birazcik olsa hafifledim. Babam cok iyi bir insandi herkes severdi onu. Onun icin galiba rahat ölmüstür. Sanki uyuyormus gibi bulmus annem...

başın saolsun cnaım allah rahmet eylesin dualrını eksik etme elinden bi tek bu gelir

ne kadar iyi bir insanmış ki güzeliklerle yad ediyorsunuz şu an.
milletin birbirini kırıp geçirdiği bir dünyada kayınpederinize babam diyorsunuz daha ne olsun.

torunlarına dedelerini unutturmayan, eşinizin yanında durun ve bol bol dua edin.
Rabbim mekanını cennet eylesin.

ne güzel bir ölüm...
yatağa düşmeden, acılar çekmeden,
uyumak ve bi daha uyanmamak...
böyle ölmek isteyen, hast köşelerin de Allahım artık canımı al da kurtulayım diye yalvaran o kadar çok insan var ki..
Allah rahmet eylesin... mekanı cennet olsun...
Arkasından bol bol dua edin.. şu an onun için yapabileceğiniz en güzel şey bu...

Konu içeriği sebebiyle ilgili başlığa taşınmıştır.

Back