- 12 Ağustos 2014
- 3.880
- 5.273
- 30
-
- Konu Sahibi Sevgilipitircik
Çok sevdim çok çok çok..
Onunda beni sevdiğine inandım. Sevgisinden bi an olsun şüphe duymadım.
Mükemmel değildi, çok iyi biri değildi, geçmişi de pek parlak değildi. Sorun etmedim seviyorum dedim geçmişi beni ilgilendirmez hem oda beni seviyor değişir mutlu oluruz dedim.
Evlenmek istedi. Ben hazır değildim..Onun da o sorumluluğu alamayacağını düşündüm biraz ertelemeye çalıştım yanlış anladı isteksizsin dedi, inandırdı evliliğe hazır olduğuna.
Seviniyodum sevdiğimle bir ömür birlikte olacağız diye kaptırmıştım kendimi. GELİNLİK BAKIYODUM.
Aileme anlattım herşey olumluydu onlarda karşı çıkmadılar.
Sözümüze 1 hafta kala beni akrabasıyla aldattı. Doğru düzgün bi açıklama bile yapmadı. Tam 6 ay oldu helallik bile istemedi benden.
Ben ağlarken sevgilisiyle, sevgilisinin ailesiyle birlikte gösteriş yapıyolardı. Bana dediklerini o kıza söylüyodu.
Ben tahammül edemiyorum hiç beklemediğim bi anda yediğim darbeyi sindiremiyorum.
Her gece rüyalarımda her an aklımda.
Hiç bitmeyecek sanki. Acım geçmiyo çok üzülüyorum
Elimde değil ki çok üzülüyorum beni heveslendirdi hiç beklemediğim bi anda hiç beklemediğim insanla yaptıya yapma
ne denir ki şimdi buna
hiç hak etmediğin birsey hıcbır kadının
hayır aldatmak nedir ya..ayrılıp yesenıze su haltı
yalan dolan olmus hersey
gonlunu ferah tut layıgın degılmış işte üzülme lütfen
Elimde değil ki çok üzülüyorum beni heveslendirdi hiç beklemediğim bi anda hiç beklemediğim insanla yaptı
Hiç kimse anlamıyo ki bunu. Babası bile kızın duvarına iyi ki tanımışım yazmıştı kızın annesi falan çocuk gibi facebookta yorumlaşıyolaro onun kendi ayıbı işte, afedersin ama şereften yoksun insan
diğer kız da öyle bence
baskasıyla birlikteyken bana gelen birini asla istemezdim ve kendımı de basit görürdüm
Hiç kimse anlamıyo ki bunu. Babası bile kızın duvarına iyi ki tanımışım yazmıştı kızın annesi falan çocuk gibi facebookta yorumlaşıyolar
aynen kendimi asla üstün görmüyorum hepimiz insanız ama bi beni görsen benim ailemi benim yaşantımı dış görünüşümü içimi görsen bide onlarınkini görsen bunlara mı tercih etmiş dersin inanamıyorum halaayy tam özenti saffoş bunlar be
hiç te sevmem o kadar özelini face falan dökmeyi
yapmacıklık gibi gelir benım fıkrım bu
zaten hep bu ınternet zamazingoları ınsanları mutsuz edıyor
bakıyorsun fotolar gülücükler vs illa ki etkileniyorsun
aynen kendimi asla üstün görmüyorum hepimiz insanız ama bi beni görsen benim ailemi benim yaşantımı dış görünüşümü içimi görsen bide onlarınkini görsen bunlara mı tercih etmiş dersin inanamıyorum hala
arkadaşlar bütün konularını silmiş. biliyorsunuz bu ceza sebebidir..
Ayy bebeğim şu facebook olayına oldum olası sinir oluyorum ben..Hiç kimse anlamıyo ki bunu. Babası bile kızın duvarına iyi ki tanımışım yazmıştı kızın annesi falan çocuk gibi facebookta yorumlaşıyolar
Eski konularımı silmiştim canım yasakmış bilmiyodum o yüzden banlandımNiye banlandın ya??
Aynen dertleşemeden gittim ama içimi döktüm acımı paylaştım biraz da olsa rahatladımay şok oldum sonu okuyunca
bağlanmışsın da...dertleşemedi kız ya
Şoktayım hala hiç beklemiyodum bi anda yaptı sarsıldım hazmedemiyorumAdam Şerefsiz ama ailesinin de ondan kalır yani yok. Olsaydı da bu karakterdeki insanlarla yapamazdiniz.
Bilmiyorum canım facebooktan gördüğüm kadarıyla şuan hallerinden memnunlar hepsi birbirine yalaka.Ayy bebeğim şu facebook olayına oldum olası sinir oluyorum ben..
Yaa nedir bu insanlarda biz mutluyuz biz çok geziyoruz edaları ya..
Bide altına yorum yazarlar bugün harikaydı şöyleydi böyleydi :)))
Hayır bizene ki yani tamamen özenti şeyler bunlar..
Yani hiçbişey göründüğü gibi değildir..
Hatta bişey görmüştüm internette çok gülmüştüm..
"Facebookta bazı insanlara bakıyosun,
best model of the world, dışarda bir görüyorsun zort model of the tırt.. hehe
Yani tamamen mutlu görünmeye çalışan insancıklar bunlar..
Sen içini ferah tut hiç kimse birinin mutsuzluğunun üstüne yuva kurupta mutlu olamaz..
Ortada alınan bir ah ve kırılan bir kalp var Rabbim görüyor bunların hepsini canım benim
Çok yakınımın başına geldi buna benzer bişey oda çok üzüldü hatta bunu yapan bir kızdı bu sefer erkeğe ihanet etti
Gitti evlendi başkasıyla benim kuzen üzgün kahrolmuş bi vaziyetteydi çok zor atlattı ..
Noldu biliyomusun kız ayrılmış kocasından şimdi kuzenime yazıyor görüşmeye çalışıyor.. Terbiyesizz
Bu insanlar böyle kuzum sen hiç üzme kendini şu facebook olayından da uzak dur nolur engelle bişiler yap görme şu seviyesizleri yaa.. görüpte kendi canını yakma.. inan bunu kendine sen yapıyosun kendi kendini harab ediyosun.. kim ki onlar ne sanıyorlarda kendini seni böyle üzüyolar hakları var mı? Hayır yok ve sende buna izin verme tamamen çıkar hayatından onlara ait hiçbişey bırakma canım.. gerekirse facebook'unu kapat yani.. çok mu lazım bişey anlamıyorum şu facebooku ben kullanmıyorum ve çok rahatım..
Baya uzun yazdım kuzum ama inan artık biyerden sonra kalkma zamanı yani nedemişler kalkmak için önce düşmek lazım.. sende artık ayağa kalk beybitom
Hemde ne fedakarlıklar canım çok bekledim ben onu ya bide bana bu kötülüğü yapacak bi insan değildi çok şaşırdımhah işte sorun da burada
benzerlerını hepimiz yasamısızdır,,fedakarlık ettın bır adım hep fazla gittin
eksıklerını gormezden gelip artılarına yogunlaştın
zaten hep te abuk subuk aileler kendılerını bırsey sanarlar
kalıtelı ınsanlara geniş derler degişik kulplar takarlar kendılerı basit basit davranıp asalet yarıştırırlar
var oyle cookkk ...