canım cips istiyooo çıldırıcam yardım edin!!!!!

denisada

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2012
270
297
kızlar 11. haftadayım bebeğimiz gayet sağlıklı şimdilik ama benim canım cips istiyo yaa biliyorum zararlı ama bikaç kez yedim daha önceki hamileliklerinde cips yiyip bi zararını görmeyen ya da

canın çok istiyorsa fırınlaşmış cipslerden tadımlık ye.

Valla ben mide bulantimi bastirio die ha bire yiyorum. Kola kadar zararli degildir die dusunuyorum veya sigara kadar. Hamile olup sigara icenleri bile goruyorum..

hemde nasıl büyük boy cipslerden çok yedim ben bi zararını görmedim . ama zararlı. ben de daha yemiyorum canın çekiyosa az ye

Canim ben normalde kizartma bile yemeyen patares kizartmasi ayda bir yapan biriydim onuda misafir icin yapardim kahvaltiya. Hamile kalinca mide bulantilarim basladigi anda patates kizartmasi istedi canim. Hemen hemen hergun kucuk kup dograyip en azindan yumurta bari kirayimnuzerine dedim. Oyle idare ettim ayni sekilde cips de istedi cips hic yemedim bence kendin kizartarak idare et. Daha iyidir aldiklarindan. 22. Haftadayim bugunde midem kotu kalktim suan onumde patates kizarmasi var malesef

canım patates kızartması da en az cips kadar zararlı bence

bu kadar ince düşünmeyin arkadaşlar.. ben doktoruma canım bazen fast food çekiyor, günde 3-4 bardak açık çay içiyorum bir şey olur mu diye sormuştum.. fast food ya da türevi ürünlerin arada sırada olmak koşulu ile bebeğe bir zararı olmayacağını, önemli olan benim mutluluğumun olduğunu söyledi.. nitekim 34. haftamdayım allahıma şükür bir sorunumuz olmadı.. günlük yemen gereken besinleri ye, üstüne arada sırada canının istediklerini de yiyebilirsin arkadaşım..
ben de geçen gün 1 paket fırınlanmış cips yedim çok da mutlu oldum

Fabrikalarda defalarca yanmis yagi kullanip ne idugu belirsiz katki maddesi yemektense kusmamak icin midemi bastiriyorum evde. 3.5 aylikken mide bulantilarim gecti benim patates istegim de gecti. Simdi arada kotu oldugum zamanlarda . Benim korktugum seker tarafi iste. Ins. Etkilemez.simdilik yok ama bakalim

national geographic'in bir doğum hikayesi adında bir belgeseli var.. eşimle onu izlemiştik gebeliğin başında.. bebek yediğimiz, içtiklerimizden ziyade havadaki dumandan, gazdan daha çok ve direk etkileniyor.. yediklerimiz vücudumuzda belli bir aşamadan geçtiği için çoğu zararı kendimize oluyor inanın bebeğe bir şey kalmıyor..
belgeselde şu cümleyi hiç unutmam.. sigara içmek ya da yoğun pis dumana/gaza maruz kalmak, alkolden çok daha tehlikeli çünkü gaz olduğu içir bebeğe direk gidiyor..
demek istediğim şu ki tabi ki zararlı gıdaları sürekli tüketmeyeceğiz ama canımız bir şey çektiğinde de bu kadar ince düşünüp kendimizi de tüketmemize gerek yok bebeğe o paketlerdeki zarar direk ulaşamıyor muhteşem vücudumuzun muhteşem süreçleri sayesinde..

aynen , kolada, cipste patates kızartmada zararlı ama ben hepsindende yedim .. bence de abartmadan canımız çektiyse yemeliyiz.

Canım ne yalan söyliyim ilk 3 ay yedim.cunku canım bişey istemiyordu kendimi sikmaktansa yedim hamburger de yedim. . Abur cubur çok tüketim. Çok şükür her şey yolunda. Şimdi yemiyor um tabi. Sürekli olmamak şartıyla ye yani. .

Cips de yiyorum fast food da özellikle çıtır tavuk çok seviyorum. Ama tabi her zaman değil arada bir yiyorum. Tabiki zararlı olduğunu biliyorum ama abartmadıktan sonra sorun olmaz diye düşünüyorum. Bu kadar çok canınız çektiyse azcık yiyin bastırın

pazardan sağlıklı olsun diye aldığımız meyve sebzenin içinde ne kadar zararlı madde var bilmiyoruz.malesef sağlıklı bir dünyada yaşamıyoruz. bence bu kadar ince düşünmeye gerek yok tamam hergün cips yenmez kola içilmez ama canın istediği zamanda yemek lazım

kızlar 11. haftadayım bebeğimiz gayet sağlıklı şimdilik ama benim canım cips istiyo yaa biliyorum zararlı ama bikaç kez yedim daha önceki hamileliklerinde cips yiyip bi zararını görmeyen ya da
korkma birşey olmaz...o kadarda zararlı değil herkes yiyor..

kızlar cook tesekkürler hepinize abartmadan cok canım ıstedıgınde yıycem artık tadımlık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…