Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım patates kızartması da en az cips kadar zararlı benceCanim ben normalde kizartma bile yemeyen patares kizartmasi ayda bir yapan biriydim onuda misafir icin yapardim kahvaltiya. Hamile kalinca mide bulantilarim basladigi anda patates kizartmasi istedi canim. Hemen hemen hergun kucuk kup dograyip en azindan yumurta bari kirayimnuzerine dedim. Oyle idare ettim ayni sekilde cips de istedi cips hic yemedim bence kendin kizartarak idare et. Daha iyidir aldiklarindan. 22. Haftadayim bugunde midem kotu kalktim suan onumde patates kizarmasi var malesef
aynen , kolada, cipste patates kızartmada zararlı ama ben hepsindende yedim .. bence de abartmadan canımız çektiyse yemeliyiz.Fabrikalarda defalarca yanmis yagi kullanip ne idugu belirsiz katki maddesi yemektense kusmamak icin midemi bastiriyorum evde. 3.5 aylikken mide bulantilarim gecti benim patates istegim de gecti. Simdi arada kotu oldugum zamanlarda . Benim korktugum seker tarafi iste. Ins. Etkilemez.simdilik yok ama bakalim
korkma birşey olmaz...o kadarda zararlı değil herkes yiyor..kızlar 11. haftadayım bebeğimiz gayet sağlıklı şimdilik ama benim canım cips istiyo yaa biliyorum zararlı ama bikaç kez yedim daha önceki hamileliklerinde cips yiyip bi zararını görmeyen ya da