canım bu duruma o kadar çok sıkılıyor ki

"Erkek arkadaşım esmer dışardan bakılanca bu kız bu oğlanı nasil sevmiş diyolardir bu durum canımı çok sıkıyo onun elinde olan bisi değil çünkü Allah yarattı sonuçta." Canım önce olayı sen bi içinde sindirde sonra milleti düşün istersen...Bu ne özgüven patlaması ya...

Ya benim dediğim anlsilmiyo iste sanki bn kendimi beğenmiş gibi konuştum ya daha önce bi çok kişiden bunu duyduğum için boyle yazdım yoksa diyorum bende ufak tefek bi kızım dünya güzeli değilim ya

Olay içime sinmise 4 5 senedir beraber olmazdım okulda tanıştım çocukluk aşkıdır dedim gelir geçer dedim ama bu zaman kadar gldi sevdik çok hemde

Rabbim mutluluklar versin o zaman ne diyelim...kapayın kulaklarınızı bakın kendi hayatınıza...aynı yastığa baş koyacak olan sizsiniz sonuçta,sadece bunu ileride kompleks haline getirmiyceginizden emin olun yeter..

siz "ayrildim" demisseniz belkide sizi teselli etmek istediler? yani üzülmeyin dercesine

İşaretlediğim kısımdaki cümleler karaterini özetliyor Allah akıl fikir versin ...

boşver canım kırılmana gerek yok ben olsam "ben fazlasıyla güzelim napiim kendim gibisini arasam evde kalırım " derim ayrıca " onunla evlenicek olan benim benim begenmem önemli başkası begenmesin mümkünse" derim dalgaya alır lafıda çarparım . sen rahat cevap ver onlar iyice uyuz olur öyle lafa böyle cevap yani :) hiiçç takma boşver sen sevginizden eminsen güzellik geçicidir zaten. " Kimse bakmaz işte sadece ben bakarım " derim yanlış anlama ama sen bunları söyle yani onlarda bulaşmaz sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…