canım bu duruma o kadar çok sıkılıyor ki

cbrt

hayat seninle guzell
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2012
256
25
artik bu lafı duymaktan o kadar sıkıldimki anlatamam.. 20 yasındayim yüz yılın güzel gören güzel kız, der çok şükür yanı ama benden daha güzelleri de var..
erkek arkadaşım bana göre, benim gözümde yakışıklı tatlı ama en önemlisi huyu.. tabi bunu bi turlu anlamiyorlar . erkek arkadaşım esmer dışardan bakılanca bu kız bu oğlanı nasil sevmiş diyolardir bu durum canımı çok sıkıyo onun elinde olan bisi değil çünkü Allah yarattı sonuçta..
Annem smdi bizi ayrıldi biliyo ama öğrendiğinde ilk nedeni ailesi için bi kaç laf dedi sonra, sen ona nasil aşık oldun nasil konustun bi kendine bak bi ona nasil layik gördün kendine vs . şeyler dedi ayni sekilde ablamda boyle syler dedi sanki kendi kocasi cok yakisikli gibi..nasil zoruma gitti anlatamam..
unutmustum ben bu olayi ama, bugun aynı şekilde bi arkadasimi gördüm hala devam ediyomu ilişkin diye sordu bende yok dedim yalandan, iyi olmuş o sana hic yakismiyodu zaten sen onun yaninda olmamalisin ben sizin birlikte olmanızı istememem bi kendine bak bi ona vs. şeyler dedi.. sanki dünya guzeliyim ben ya çok üzüldüm bu lafları duyunca icime bi tas oturdu girmiyo arkadaşlar ya önemli olan huy degilmi napin çocukta kendi elinde olan bisimi ya tipi

iste böyle yorrumlardan hic hoslanmiyorum ya... güzellik gelip gecici,huy ise bakidir. sen seviyosan gerisinin ne önemi var. hem de nolursa olsun yalan söyleme bence arkasinda dur.

iste böyle yorrumlardan hic hoslanmiyorum ya... güzellik gelip gecici,huy ise bakidir. sen seviyosan gerisinin ne önemi var. hem de nolursa olsun yalan söyleme bence arkasinda dur.
Sabahtan beri dusunuyorum moralimi o kadar bozdu ki niye bnde bilmiyorum .. Annem ayrildigimi bildiği için kimseye diyemiyorum yine duyar, biri söyler diye..

Sabahtan beri dusunuyorum moralimi o kadar bozdu ki niye bnde bilmiyorum .. Annem ayrildigimi bildiği için kimseye diyemiyorum yine duyar, biri söyler diye..

bu sekilde nasil devam edeceksin peki.. tek sknti fiziksel uyumsuzluk mu?

Bence sende kendini begenmişsin "bizi gorenlerde, bu kiz bu adami nasil sevmiş diyorlar DIR." Diyorsun

Birde kargaya yavrusu sahin gelir vardi bi tanidigim kizini yere goge sigdiramazdi 150 boyu vardi kizin "benim manken gibi kizim var "derdi ve cidden yakisikli ,eli yuzu duzgun cocuklara bile laf ederdi...

Bence sorun basta senin kendini begenmisliginden kaynaklaniyor aslinda sikayetlendigin seyi kabul ediyorsun bence ..
onune gelen sevgilin hakkinda boyle konusabiliyor cunku ses cikartmiyorsun :)

Tabi ki de önemli olan huyu... sevgilin kaba maço bir insan mı ondan mı herkes aynı tepkiyi veriyor?

ya sen bu cocugu sevsen bi kere gögsünü gere gere ayrılmadık derdinn....sevmemişsin dış görünüşü bahane etme.ben sevdikten sonra sizene diyemiyosan kimseye,bence sonuc cok net ortada.sende rahatsızsın bu durumdan içine sinmeyen bişeyler varki bu konuyu actın.ayrıca esmer bir erkek olmak cirkinlik değildir.yakışıklılık hic önemli birşey degil bunu o cocuktan ayrılıp yakışıklı biri kalbini kırdıgında anlarsın

Ya hayır kesinlikle öyle değil arkadaşım öyle dediği için o kelimeyi kullandım bn yoksa bende çok güzel biri sayilmam çok şükür yinede

Duyarsa duysun ben mutluyum seviyorum seviliyorum önemli olan bu anne der geçersin.bu devirde gerçek aşklar zor bulunuyor.aşkınada sevgilinede sahip çık derim ben

Okudukça alttan alta kendini beğenme/övme sezdim
Neden insanlara "ben seviyorum" diyemiyorsunuz? Tipinden dolayı mı?

Hayır yani ne kadar uçurum olabilir ki? Hâyâl edemiyorum. Siz de bi çağla şikel değilsinizdir sonuçta. O da ibret-i alem çirkin bir şey.

Kız bizim mahalleden annemin tanısı o gider annesine söyler konusu çıktığında o da orda burda söyler annemin kulagna gider diye sakliyorum tipi için değil yoksa ben bu durumdan memnunmuyum ya

Kız bizim mahalleden annemin tanısı o gider annesine söyler konusu çıktığında o da orda burda söyler annemin kulagna gider diye sakliyorum tipi için değil yoksa ben bu durumdan memnunmuyum ya

Hihih üzgünüm canım ama bazen aşıkken göz görmez oluyo..

Bir zamanlar sözlenmiştim. Okadar çok kişi bunun gibi şeyler söylerdi ki, yüzüme baka baka hemde. Sonra özgüven eksikliği yüzünden kıskançlıkları aldı başını gitti. Yüzüğü attım ve ailem bi Yarabbi şükür çekti desem yeri var..
Dış güzellik tabikide en önemli olan değildir asla. Ama sonuçta her sabah onun yüzüne bakarak ve onunla uyanacaksın. Sen beğeniyorsan sorun yok tabi.

Bu zamana kadar iki sevgilim oldu, ikisini de yanıma yakıştıramıyorlardı. Hatta ilk sevgilimden ayrıldığımda yakın arkadaşlarımdan biri, madem ayrıldın o zaman artık söyleyebilirim, ya ben onu hiç senin yanına yakıştıramıyordum daha iyilerine layıksın demişti. Ama ben hiç dert etmedim bunları sonuçta sevgili benim sevgilim, ömrünü onunla geçirecek olan da benim başkalarına ne ki bu durumdan. Evimize koyup, başına geçip, bütün gün seyredeceğimiz biblo bebek almıyoruz ki, eğer bir ömür geçireceksek karakteri tipinden daha önemli olmalı diye düşünüyorum.

Ya ben her hayalimi onunla kuruyorum yatiyorum kalkiyorum keşke evinizde olsak birlikte olsak daha bir sürü sey

ailen hata yapıyor Allahın yarattığını eleştirmek beğenmemek şirk koşmaktır bence sen seviyorsan onları hiç umursamamalısın . çok yakışıklı biri olup seni yıpratıp gözyaşlarını dökeceğine ahh o çocuk olaydı da kızımı mutlu etseydi derler . Hayat senin dünyaya bir kere geliceksin ne istiyorsan onu yaşa canım

Bu çok gereksiz bi neden eminim ki ailesi iyi biri olsa tipi dış görünüşünü hic umursamicaklrdi bile simdi herşeyi olumsuz yöne çekmek icn konusuyor ablamın eşi de çok yakışıklı biri değil ama ailesi iyi verdiler keşke aile yönünden şansımız olsaydı bu sorun bni hic etkilemezdi bile..
Ama arkadaşımın öyle düşünmesi öyle şeyler demesi bni çok uzdu acaba ne bilim kırıldım yani eminimki annesi falan benim konum geçtiği zamn boyle şeyler konuştuki o da böyle dusunuyo

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…