Canım Babam'a

MasalPrenses

Koydum sevinçlerimi önüme baktım hepsi Masal'm
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2012
469
234
323
37
Bursa
10 Ağustos 1996 ...Takvimlerden anılarımdan çocukluğumdan çıkmasını istediğim acı ve kederden başka bişey vermeyen babamsız bırakan tek tarih tam 16 sene oldu babacığım sensiz geçen 16 sene :14:kaç bayram geçti sensiz bayram sabahı bayramlaşmaya mezarına mı gelecektik biz. doya doya koklayamadım sarılamadım sana o zamanlar 9 yasında bir cocuktum sokakta oynardım bilseydim bizi bırakıp gideceğini hiç dısarı cıkarmıydım yanından ayrılırmıydım gözünün içine bakardım tadını cıkarırdım yıllar geçtikçe bu acıyla yaşamasını öğreniyor insan bizimde kaderimiz böyle yazılmış babacım hep aklımda kalbimdesin sen benim sevdiğim ilk adamsın beni oralardan görüyosun biliyorum çünkü hep seni hissediyorum sana yazacak çok şeyim var ama biliyosun 10 ağustosta yas tutuyorum seni çookk seviyorum mekanın cennet olsun SEVDİĞİM İLK ADAM :43:

benım de annem vefat edeli 11 yıl olacak yeni evlendim ve manevi anlamda onu nasıl arıyorum bır bilsen.

Allah rahmet eylesin canım nur içinde yatsın öyle anlar geliyo ki keşke babamda burda olsaydı yanımda olsaydı diyorum insan arıyor valla ama dua etmekten başka bir çaremiz yok

seni çok iyi anlıyorm bende babamı 10 sene önce kaybettm ozmn 5 6 yaşındaydm ve çok az şey hatırlyrm babamla ilgili ama yanımda olmasını bana destek olmasını çok isterdm bazı anlar geliyo babamı arıyorm baba dmek bile garip geliyo bana ama hayırlısı buymuş demekten başka çarem yok

merhabalar,
ben babamı kaybedeli tam 1o yıl oldu.ama hala dünmüş gibi acısı burnumu sızlatıyor.ben bayramları artık sevmiyorum babalar gününü sevmiyorum.bayram sabahı uyandığımda elini öpecek bir babam yok diye çok üzülüp ağlıyorum.bir evladın babasının olması büyük mutluluk.babamın yaşamasını onunla birlikde sevgi mutluluk dolu anları paylaşmayı nasıl isterdim bilemezsin.babama olan özlemimi anlatmaya kelimeler yetmez.yerinde rahat uyusun canım babam.yaşadığım güzel anları görememesi,torununun olduğunu görememesi ne üzücü.hayatın öylede böylede devam etmesi daha büyük acı.o yok ve ben hayatıma kaldığım yerden devam edebiliyorum.babamın sayesinde.seni çok seviyorum canım babammm

Back