Canim arkadaslarim destekcilerim.....

Yoo hiç kaba degil.Annelik her zaman gozunu acik tutmak evladini korumak onun iyiligini dusunmek degil mi? Acik acik konusmayacaksak gerceklerle konu sahibini uyandirmayacaksak neden yaziyoruz?
Evladı vefat ettiği için, kullandığınız tabir kaba gelir

Ben affettim demedim daha kelime etmedim sadece insanlık adina yinede esimle ilgilendim. Yinede canina zarar verdiği içinde bagirdim cagirdim senden adam olmaz evlilik dedim. Seni kaybetmek hersey ust uste yaptım. Birdaha asla dedi bende affetmesemde gideceksin dedim psikityara pazartesiye aldi randevu kendide naptinj şaşırıp kizdi bende kötü oldum hastaneye götürdü kaldiramiyorum dedim yaptığını. Yeter dedim sonumuz yok. Aldatma yapmadjm ama telefonlada konustum oda basimiz yemie belaya girdi korktum dedi ardi ardina geldi ama okadarki korktu. Senj kaybetmekden dedi. Daha oncedende bir tartışmamız gecti. Artik karismiycak ne ailemiz kimse bunun sozunj vermistim olede gitcek gidecez ikimizde soz dedi pazartesi alalim randevu birdaha istediğin adam olcam dedi yinede cevap vermeyip yaltin gizledin deseydin anlayisli. Biri degildim. Insanim anlardim dedim.
Guven gitti artik dedim. Ve doktora gittim kriz geçirdim oda esin bir travva veya bir haber aldi dedi yoksa vücudunun boyle bir uyuşması olusmasi normal degil dedi. Eşimde yasanan basimizdan geçeni anlatti doktor. Esini götur piskitratyiye sende git terapide alin dedi yasadiklarınız ve eşinde iyi degil dedi. Oglen sonuc alcam simdi komsuya birakti evde kalma dedi bana. Affettim demedim oda konusma dedi bittide demede bakma dedi yüzüme haklisin senden gizlemiycektim ama korktum dedi. Ben kesmesini bile umursamadım ama insan olarak ilgilendim kötü oldum. Kızıyorsunuz haklisniz ama. Biraz mesafe olcak ailemin yanina goturcek beraber izine ayrilip gitcez kendimizin moreli düzelmesi ickn seninde dedi elimden geleni yapcam dedi. Ben dinledim sadece.

Canııım çok geçmiş olsun çok meşguldüm yeni gördüm yazdıklarını neler olmuş Allah sabır versin senin için en hayırlısı neyse o olsun kolay değil gerçekten yaşadıkların

Suçunun farkında ki; tatile gideriz, oraya buraya gideriz, hep senin istedigin olur diyor.
Sende bunlar için affediyorsun.
Birde kendini kesiyor.
Ben olsam yapamazdım.
Üzüldüm senin icin.
İyi dusun, bir daha dusun bence.
Bide pansuman yaptin... insallahhh bu adam seni ilerde daha cok uzmez cocuk isini olsun rafa kaldir dicem ama onuda yapmazsin kocana... ahh ahh arkadasim
Sanki büyükşehir belediye başkanı adayı
Yani erkekler güzel hikaye yazar yazmasına da. Onu bunu geçtim, kendini kesen erkekten ne bekliyorsun canım ya.
Kuzum ne diyeceğimi bilemedim şimdi ama bu durumu sağlıklı bulmuyorum iyice düşün hakkında en iyisi olsun, her zaman yanındayım

Bu adamdan yapacagi cocugun sucu ne olacak?
Bu adamdan belki ayrılacak, belki başkasıyla evlenip çocuk yapacak. Velhasıl belki bu adamdan yapacak ama baba suçluyken anne olacak kişiye beddua etmek ne derece doğru? Kadının vefat etmiş kızı için ne kadar üzülüp çabaladığına KK olarak şahidiz zaten,yine çocuğu olursa gözünden sakınacağına eminim.

Bahaneler cok sacma basbayagi aldatmis siz bosanamazsiniz o yuzden inanmis gibi yapiyosunuz ama gercek bu. Zaten daha once de aldatmis. Boyle boyle surekli aldatir artik birine ev falan acarsa o zaman bosanirsiniz belki

Daha önce başınızdan böyle bir durum geçmediyse ve çok daha farklı problemleriniz yoksa neden bir şans daha vermeyesiniz? İkinci ama son bir şansı hak ediyor bence.

Ancak böyle bir şans verecekseniz siz de bu olayı artık her tartışmanızda ısıtıp ısıtıp ortaya koymayacaksınız. Ha birgün baktınız yine böyle bir olay oldu o gün o ikinci şansı da kullandığı için noktayı koymalısınız.

Ben beddua etmıyorum. Dogmamıs bir masuma dua ediyorum. Gözünden sakınacaksa bu adamdan yapmaz çocugu , başkasından olacaksa bilemem ama bu evlilikte cocuk olmasın bence. Hala arkasındayım sözümün. Büyüklere acımam , cocuklara acırım.

"inşallah sizin gibilerin çocuğu olmaz" bedduası konu sahibine yapılmış bir bedduadır. Kimden çocuk yapıp yapmaması bizi ilgilendirmiyor ancak kimseye de beddua edip kötü sözde bulunamazsınız.

Çoğu kişi T Tatlianne20 durumunu bilmediği için saçma sapan yorumlar yapıyor sizleri sizleri terbiyeye davet ediyorum daha düzgün yorumlar yapın ki karşı tarafın ne kalbi kırılsın ne de sizlerin kalbini kıralım

Sadece sunu belirtmek istedim.
Belki bakis aciniz farklidir veya yanlis anlamissinizdir.
Hakkinda hayirlisi olsun demek affet anlamina gelmiyor.
Ayrilmasi iyi olucaksa o olsun veya bazen gereksiz ayriliklar yasaniyor ayrilmamasi iyi olur.
Biz bosanmaya karsi degiliz.
Insanlar nasil mutlu huzurlu olucaklarsa onu yapsinlar.
Huzursuz bir hayat isteyen de olabilir

Herkesin tercih hakki var.
Bazen tercih edemeden yapilan zorunluluklar da vardir.
Adi basinda hayat insanin basina her sey gelebilir.

Yok kast ettiğim o değildi, altta yatan mesajı bilemem yani hayırlısı olsun der geçerler derken ne karar verirsen ver sonuçlarını yaşayacak olan sensin, insanlar hakkında hayırlısını diler geçerler ve kendi hayatlarına bakarlar. Ne düşünerek söyledikleri beni ilgilendirmiyor. Ha evet, ben sonunu hayırlı görmüyorum o ayrı. Umarım yanılırım, kimsenin kötülüğünü istediğimden değil elbette ama hatrı sayılır sayıda çiftle çalıştım ve görünen köy kılavuz istemiyor.

Tek cümleyle cok zor Allah yar ve yardımcın olsun cnm soyle yap boyle yapta diyemem hani insan işin içinde olunca cok farklı oluyor Rabbim aydınlığa çıkarsın insAllah digee konunu da okumustum ama net bisey yok die yazmamıştım herşey bizim icin imtihan dünyası umarım eşin kıymetini anlar ve bi daha ayni hatalara düşmez yuvayı bozmak cokta kolay degil Rabbim düşmanımın başına vermesin
Kendini toparlamaya bak

Bak esın sucsuz olabıkır sen yıne mesafenı koy. Ona tekrar guvenmenın zor olacagını, bu konu hakkında artık kafnın bırkenarına cakılmıs gibi asla unutmayacagını ve bu gıbı konularda artık hassas oldugunu, asla göz actırmayacagını davranıslarınla bellıet kı artık akraba dahı olsa bı kadınla muhatap olmya bıle korksun. Tabı bu ısın abartısı sen ıste oyle böyle gozunu korkut demek ıstıyorum. Ama esıne bakınca da bak sen allahım bıdaha Yasatmasun sana ve kımseye evlat acısını ve en kısa zamanda kucagınıza bır evlat nasıp etsın. Ama bu adam hep sana destek olmus senı yalnız bırakmamıs cocugun olsada okmasada bırakmamıs ve hala oda senın gıbı umutlu cocuklarımız olacak dıye hayaller kuruyor. Allahım ınsallah nasıp eder evınıze nese kaynagı olur ben de cok ıstıyorum ısteyen herkese nasıp etsın ama bu konudada esınin kıymetını bıl. Bak bız guneylıyız cok varya cocugu olmuyo dıye anasının evıne gonderen erkek. Dısarıyı cok dınlemegın aılelerle cok yuz goz olmayın hazır esın kıvamdayken hazır her ıstedıgını yapacak moddayken, senı huzursuz eden, aıle bırlıgınızı bozan konular varsa sende konus kendı basınıza dusup kalkmanız gerektıgını ogrenın zaten oylesınız konularından anladıgım kadrıyla ama basınzda(aynı catıda) kaynana yok gorumce yok sızın sorununuz ne? Szın bırbırınzden baska kımsenız yokmus gıbı davranın. Ayrıca Bbanın rahatsızlıg7 ıcın cok uzgun cok gecmıs olsun. Madem aılen dıgerlerınden hayır gorrmefıler sen mutlu et. Aileler cocujlrınn huzurnu ister sız mutluysanız onlar da mutlular. Herseyı yansıtmayın. Bunlar konu dısıdır belkı ama uzun uzun ve bırkıkte yol almanın tek yolu bırbırınzden baska kımsenız olmadgnı bılmek. Ayrıca deşmek ıstemem ama bebeklerının tutunmAma sebebı daha once folıkasıt vs bebek merkezı sıstemkerınnı gelısımi ıcın doktorlar ılac verıyor kullandınmı hıc

Mesajinizi yeni gördüm canım aynen dedigin gibi yapıyorum zaten evlendim evleneli aile yansitmamaya calistim bu konuda bile kendim mucadele ettim şuan kaybetmemek icin elimden gelenini yapıyor son sansi daha verdim. Folic asit kullandim ama sorun bulamadilar 4duncu tutundu ve oda kendi genetigi bozuk ebeveynlerde bisi yok dedi doktor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…