Canim arkadaslarim destekcilerim.....

Bence profesyonel destek alin. Evli kalirmisiniz yoksa bosanirmisiniz sizin bileceginiz is, ama esinizin kendisini kesip durması, sizin umursamamaniz daha da büyük olaylara sebeb verebilir. Ya temiz ayrılın (ve bunu uzatmadan karar verin), veya bir süre ayrı kalın. Ama bunlar sağlıklı tepkiler değil. Artik neler neler okuyoruz. Sizin için cok Üzüldüm. Allah sabır versin

Sırf sensin diye bu kadar düzgün yazıyor herkes baskası olsa şu yazdıgına neler neler yazılırdı acılısın bende birşey yazmak istemiyorum Allah kolaylık versin

E daha birkaç gün önce kuşun bile size anne demesine sinirleniyorum, azarlıyordu sizi. Ne ara anne olmanızı ister oldu.
Canım ağır yazıyorum ama anla diye, lütfen gerçekleri gör ardı arkası kesilmeyecek, mutsuz mu olmak istiyorsun. Yaşın genç daha önünde uzun yıllar var.

Bence aldatmaktan ziyade kendini ifade edemeyen orasina burasina zarar veren bir insanla evli kalmak daha korkunc. Affediyorsaniz da psikolojik destek almasi sartini koyun saglik bir insan olmadigi belli.

Iyide ben adam kendini kesmis iyi yapmis demiyorum ki. Yada adami savunmuyorum ki.. boyle kendini kesen insanlar ofke ve acilarini bazen kendilerinden cikarabiliyor tedavi sart boylelerine. Boyle biri cinnet getirip karisini cocugunuda dograr ona lafim yok.. sadece yorum icin acımasızca konu sahibine yüklenilmesi her ne olursa olsun karsi tarafin assagilanmasina karsiyim. Mide bulandiricak ,ve assagilanacak onca sey varken, karisi affetsin diye kendine cizik atan adami sorun etti gitti millet ya

Valla benimde midem bulanıyor ama adamın kendisini kesmesinden değil. Karısını aldatıp aldatıp üste çıkmaya çalışan pis karakterinden,ölen bebeğinin arkasına sığınışından midem bulanıyor. Normal değil, bir insanın sinir anında kendine zarar vermesi psikolojik sorununun olduğunu gösterir ama bu olayda adam kendini kasıtlı şekilde kesmiş, gösteriş olsun diye.

T Tatlianne20 Buraya yazmamak için inan zor tuttum dünden beri kendimi .
Ben daha senin sadece bu değil tüm yaşadıklarını bilerek konuşuyorum diğer konuna yazmıştım çoğunu ....kiii

**Yaş sen 21,o 30 .aklı başında olması gereken yaşta o ve sen mantıklı bakabilme durumundasın şuan tüm yaşadıklarını gözünün önüne alıp,gereken yaştasın demiyorum bak bunun yaşla alakası olmuyor,en küçüğü bile mıntıklı akıllı düşünebiliyor yeri geliyor.
**Başlı başına KV ,eş,bastırılma,senin tarafından sürekli yapıcılık karşılığı olmayan, bir farklı kafa dagıtacagın ortamda bulunamama,sürekli verici durumda olan sen ve karşılığı ailene,sana saygısızlık,değersizlik, senin yapamadığın trip,tavır,lafların kolaylıkla sana yapılabiliyor olması,haddinden fazla söz sahibi olmayısın yani içindekileri sürekli bastırıp kapatman.....
** Sen ne kadar eşinin ailesi tarafından yasıyo olduğun bazı şeylerde artık eşim benden yana desende ki anlattıklarından ben anlayabiliyorum dışardan goz olarak, aslında değil sadece bir iki sözü seni bağlamaya yetiyor okadar buda olması gerekenin çok Minnacık kısmı,sen daha bi KV lafıyla kendi ailenin yanına gidemiyor, gidince de yemediğin laf kalmıyorken,eşinden yüz bulan annesi ve buna net ama öyle ucundan değil net restini çekip gidecek diyemeyen bir adam .....
** Vee 2.kez geldiğin şu noktaaa;
Sen kabul etmesende ,etmemeyi secsende ,kendini masumluguna inandırmak istesende, yok saysanda,bunlar yenilebilir şeyler değil daha fazlası olduğunda hissiyatım niyeyse. Eşinde Nasılsa affeder edası,(jilet ) kendini ispatlama aleti,düşüncesi. Sendeki o saflık,temizlik,sevgin bunları es geçiyor inanmak istiyorsun.
Evlilik;
Karşılıklı güven,saygı,sevgi,hoşgörü,birbirine itimat,destek,muhabbet,koruyup kollamak sahiplenmek, yeri gelince savunmak, ezdirrmemek,kısıtlamamak,birbirine ait olma bilinci gerektiren sağlıklı bir yuva kurmaktır.

(((( Seni ne kadar sevdiğimi bilirsin,kardeşim gibisin inan sadece bu değil tüm yaşadıkların beni coook uzuyor, evet biraz uzun belki birazda kırmış olabilir bu yazdıklarım ama umrumda olmayan biri olsa sen bilirsin der gecerdim ama öyle değilsin enazından benim için, verdiğin kararları iyi düşün ve verdiğin kararlar hakkında hayırlısı olsun balımmm, gerçekten bunları haketmiyorsun seviyorum seniii )))

Sen de cidden aylarca konuşma ama. Adam yerine koyma 5 para etmezsin de. Ki etmez de. Sana yazık günah gül gibi kadınsın, neler çektiğini az çok biliyoruz. Acılarını yaşamayan kimse de seni anlamaz.
O kadar sıkıntının üzerine yanında olması gerekiyoken neler yasatmış sana!!
Bırak sürsün burnu ama cidden adam yerine koyma uzuuun bir süre.
Affettim dedin mi cidden? Demeseydin keşke. Affetmedim affetmiycem seni de süründür.
İstediklerini yaptır. Rahat rahat annene git, kv gitme, istediğini aldır..
O seni resmen kullanmış sen de onu kullan bundan sonra

Allah akil fikir versin. İnşallah sizin gibilerin cocugu olmaz. O cocuga yazik olur. Kendini kesen aldatan babayla , bu kadar saf bir anneyle..
Hadi adamın suçu var da kadının suçu ne? Ettiğiniz beddua döner dolaşır sizi bulur, saf iyi niyetli düşünen birinin ahını almak kolay değildir.

Allah akil fikir versin. İnşallah sizin gibilerin cocugu olmaz. O cocuga yazik olur. Kendini kesen aldatan babayla , bu kadar saf bir anneyle..
Bi yandan hak vermekle beraber gene de böyle yazmayın karşınızda bebeğini kaybetmiş bir anne var onun suçu yok inanmak istiyor biraz fazla iyi niyetli

Bi yandan hak vermekle beraber gene de böyle yazmayın karşınızda bebeğini kaybetmiş bir anne var onun suçu yok inanmak istiyor biraz fazla iyi niyetli
Ama anne olmak istiyorsa gozunu acik tutacak akilli olacak. Gozunun onunde olana tepki vermiyorsa kendini kesen adamdan cocuk yapacaksa olan cocuga olur. Etraf annesinin terketmemesi inatla yaninda kalmasi yuzunden babasindan iskence gorerek buyuyen gariban psikolojisi bozulmuş cocuklarla dolu. Tabiki benim lafimla olmayacak degil ama cocuklara cok üzülüyorum. Gorunen koy misali.

İlk yorumunuz acımasız gibi duruyor ama şu mesajda o kadar haklısınız ki.

Kendini jiletleyen adam 30 yaşındaymış. Ben konu sahibinin yaşından ötürü eşide yirmilerin başıdır diye düşünmüştüm ki o bile normal değil.

30 yaşında hem karısını aldatıp hemde suçunu bastırmak için kendini kesen adamdan çocuk yapmakta bir vebaldir. İnşallah konu sahibi eşinin anormalliğinin farkına varır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…