Canim arkadaslarim destekcilerim.....

Hayirdir, Müslüm babanin rëenkarnasyonumu kendisi? Yaptiklari saçma, hatta patalojik. Bahaneleri yalan.

Sen eşini aldatsan ve aynisini yapsan eşin mühtemelen "dur, yardim edeyim" derdi. Aninda senin gözyaşina bakmadan boşardi seni.

Ama neydi, yuvaydi değil mi? Af etmek istiyorsan af et, ne diyelim.

Bilemedim ki kuzu ya kendini kesti hep kollar göğüs üstü ayaklarima kapandı aylarca konuşma belki bakma yüzüme bile dedi ama bitti deme dedi.
İnsan suçsuz olduğu bir konuda neden kendini cezalandırır, kesip doğrarki.
Bu yaptığı sizce sağlıklı bir hareket mi?
Bugün kendini kesenin yarın size zarar vermeyeceği ne malum?

Eşiniz 13 yaşında mı?
Ben kendimi kesme işini 13 yaşında yapardım da.
Klasik acıjdırma taktikleri, inanmayınız.
Ha affederseniz devamı gelecek, onu da söyleyeyim.

her şerde bir hayr vardır

bak bu olaydan sonra bence daha mutlu olacaksın
çünkü kocan korkmaya başladı , seni kaybetmek istemiyor ,

içinde ne şartın varsa sırala , anası danası babası say gitsin

Ben 21 esim 30 esime kestiginde inan okadar acimasiz gozum görmedi bana salsanat acima duygusu yapma dedi beni affetme dedi ama kaybetmekden korktugumdan dayanamadım ilkkez böyle birşey yapıyor.

O kesme işine acimadim korktum bugun bi kriz bosaldi bende uyumadik uykusuz gitti dedim asla boyle bir yerde sende bende aile olummaz beni ne hale düşürdün dedim senin görünmem lazim nebu dedim. Gidecem senin için dedi ama acimak ickn degil affermede dedi ama boyle aldatmadim yemin ediyorum kurana getir basayım herşeyi anlattim dedi. Ama boyle bir konuda bitirme evliliğimizi çöpe atma kaybetmek istemiyorum. Bukadar mahcup oldum falan dedi durdu. Tabi sogumadim içim halen iyi değilim. Işten izin alip hastaneye gitcez.

Ah anniş ah ben dedim kızlara affettim diye gelcek öyle de yaptın yani. Neresini keserse kessin iki olmuş affediyosun. Sen kendini değerli hissettirmedikce eşin olsun kv olsun hatalarına devam edecekler bunu unutma. Daha gençsin yolun başındasın kendine bunları neden yaptiriyosun. Böyle bi ortamda ne sevgi kalır, ne saygı kalır.

Paragraf yok noktalama de pek yok okuyamıorum artık boyle yqzıları artı aldatma konusu yine evlilikten soguttunuz iyce aldatsın affettğm özür.diledi konusu hep

Kuzum ne diyeceğimi bilemedim şimdi ama bu durumu sağlıklı bulmuyorum iyice düşün hakkında en iyisi olsun, her zaman yanındayım

Çok üzülerek söylüyorum ki sana gram yakıştıramadım kuzu. Güçlü bir kadın bilmiştik hepimiz seni. Kendini kesen ve aldatan, psikopat ve sadakatsiz birini affetmek, inan çok tuhaf. Onca yaşadığın üzüntünün üstüne senin yaralarını sarması gereken adamın sende yara açması ve senin onun sevgisine inanman çok tuhaf. Aldatmayı sadece tenin tene değmesi zanneden zihniyete denecek söz yok. Hakkında hayırlısı olsun ne diyelim kuzum, mutluluklar...

Adam kendini kesmiş yaa ötesi berisi var mı? Yarın öbür gün seni, çoluğunu çocuğunu kesmeyeceğinin garantisi var mı adam psikopat

Biran önce boşanmalısın.
Tedaviyle düzelir mi bilmiyorum da bugün kendini kesen yarın sana kızıp seni keser,evladına saldırır,Allahım korusun.
Kendine kıymet vermeyen hiç kimseye vermez,belli ki yaşın çok küçük,şu söylediklediklerimi dikkate alırsın inşallah.

Cocugumuzu kaybettiğimizden beri normal degildi içine kapanık biri olmaya başlamıştı. Hersey ust üstte geldj.
Allah aşkına ifrit olmam için yazılmış bir konu resmen.
Çocuğunuzu kaybetmesiyle sizi aldatmasının ne alakası var? Çocuğunu kaybeden insan depresyona girer anlarım, bunalıma girer anlarım. Ama tutup neden karısını aldatsın ya. Aynı bebeği sizde kaybettiniz, sizde kocanızı aldatıyor musunuz? Lütfen sakince oturup mantıklı düşünün, bu kulağınıza mantıklı gelebiliyor mu? Adamın 2. Vukuat ve siz hala affetme peşindesiniz. Adam size şovunu da yapmış kendini keserek, bir geçsin o işi ya. İçinden kıs kıs gülüyordur size yine affettiğin için. Ve emin olun acı ama gerçek arkası gelecek. Yine aldatılacaksınız yine aynı şeyleri yaşayacaksınız. Adam rutine bağlamış işi, e tabi affeden karısı var niye yapmasın. Lütfen lütfen lütfen çocuk sahibi olmayın, kendine zarar verecek kadar gözü dönen bir insan o el kadar bebeğe neler yapar.

Abart abart. Ne kadar sovcu insanlarsiniz ya. Bazilari ofkesini acisini kendinden cikarir. Yaptigi dogru degil,kendine ofkesinden zarar vermis ama sizin bu midem bulandi msjiniz kadar daha abartı bir yorumda olmazdi zaten.
Hanımefendi şovculukla ne alakası var. Bebeğini kaybettiği için depresyonda olan bunalıma girer, ağlar depresyona girer. Gidip karısını aldatmaz. Ayrıca bir insan ne kadar sinirli olursa olsun alıp eline jileti kendini doğramaz. Siz iyi misiniz yani. Ben de küçükken kendime zarar verdim, hatta tek amacım annemle babamın dikkatini çekmektir. Bu dikkat çekmek için yapılan birşey oluyor çoğu zaman. Asıl şovcu adamın ta kendisi, şovunu karısına yapmış, karısı da yumuşamış. E tabi adamın ilk vukuatı değil ve eminim son da olmayacak.

Canım seni de üzmek istemiyorum ama çok sinir oldum. Ergenliğini atlatamamış daha. Suç bastırmak için kendine zarar vermekte ne demek.
Bana senin hassas noktalarını kullanıyor gibi geldi.
O an gözü dönüp sana da zarar verebilirdi.
Affetmişsin artık yapacak bişey yok kuzum. Ama ben olsaydım aileme sizi özledim der gidip biraz kafamı toparlamaya çalışırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…