Canim arkadaslarim destekcilerim.....

Canım hayırlısı olsun hakkınızda herkezın bır sansa ıhtıyacı vardır ölç tart hata yapmaz ıse demektırkı gerçekten suçsuz üzme kendını

Asdfghhjk
Bacim benim kocam yanimda misil misil uyuyor, adamin birseyden haberi bile yok konu sahibi ben degilim

Ne olur kusura bakma ama hiç inanmadım esine

Aldatmış aldatmamis, birinci planda düşünmeniz gereken (devam edeceksiniz eğer), eşinizin normal olmadığı. Sıradan insanlar böyle bir durumda kendini kesmez. Bu çok çok tuhaf. Kılıf da buluyor olsa, gerçekte olsa tuhaf. Tedavi olmayı şart koşun barisacaksaniz. Yanasmazsada daha çok konu acarmissiniz gibi. Allah yardımcınız olsun

Immm eşimin sinirleri bozuk..
Balkonda habire kendisini kesiyor..

2’dir aldattımı mı acaba ? diye tartışıyoruz ..

Sonra o yine kendisini kesiyor ayaklarıma kapanıyor !!

Ama çocuğunuz olsa düzelecek ondan da yapıyor olabilir..
Hiç alınma banada gücenme özeti bu yani ,

Çocuk olunca emin ol hiç birşey düzelmiyor olan çocuğuda oluyor..

Şimdi 1 ağlıyorsan o zaman 2 ağlıyorsun unutma.

Bence biraz zaman tanı öyle çocuk düşünün.. ikinizinde psikolojisi berbat ve bunu çocuksuz olmanıza bağlıyorsunuz.

Çocuğunuza ses tonunuzu hafifçe yükseltip usulsüzce konuşamıyorken her olayda döşünü kollarını kesen bir Babaya çocuk fikrini erteleyin okey ( bnm dayımda eşiniz gbiydi 30 yaşındayım ama 8 yaşında onu kanlar içinde kendisini acımasızca kestiği o anı unutamıyorum maalesef!!)

Neden bir takim hatalari yaptiktan sonra dünyaları önüne seriyor? Neyin bedeli yani!?
Cok uyuz oldum kocana bu yonden...

Bu kesme işi de var olabilecek en sevimsiz sey,asla inandırıcı değil tamamen sömürü
Ona acimani bekliyor

Neyse zaten düzelmiş araniz da...boyle sacmalayarak sana da heves birakmaz bu

Yani bunu romantik buluyorsun biraz da ben öyle anladım. O kadar seviyor ki seni kendini keserek ismini göğsüne çizmiş falan. Çift terapisinden daha önemli sorunlarınız var sizin. Anladığım kadarıyla sen de eşini seviyorsun, aldatıldığını öğrenmene rağmen. Buna rağmen eşin seni başkası için bırakmasın diye kendini kesmeyi düşünüyor musun? Yani sen de seviyorsun, sence kendini kesmek bir sevgi gösterisi mi? Biraz bunun üzerinde düşünmeni tavsiye ederim.

kendini kesme olayını da yorumlar mısınız sevgili psikoloğum. Ben en çok oraya takıldım

Yani çok kısıtlı bilgi var net bir şey söylemek zor ama kendini kesme genelde kişinin duygularını söze dökemediği zamanlarda görülüyor. Muhtemelen konu sahibinin eşininki çaresizlik hissinden. Hazırlıksız yakalandı, belki de konu sahibinin tepkisi sert geldi ve ne yapacağını bilemedi. Bu davranış sürekli hale gelebilir, stresiyle baş etme yolu olarak ya da işin içinden çıkamadığı durumlarda buna başvurabilir; bu da iyi değil elbette. Bir psikiyatri hekimiyle görüşmesi ve tedaviye başlaması gerekebilir.

Bulduğu ilk boşlukta sizi aldatsin, sonra yok efendim kumpas kurdular bilmem ne diye komik yalanlar söylesin ha birde çok sevdiğinden, kaybetmek istemediğinden kendini kessin! sizde bu olayı neredeyse romantik bulup affedin eşinizi...

Affedebilirsiniz elbette ama bı insanın kendini kesmesi çok anormal farkında mısınız? Kendini kesen eşi normal gören sizde de bir gariplik var. Devam edeceksiniz ikinizde psikolojik destek almalısınız bence.

Size kızsam mı üzülsem mi bilemedim ama şunu hiç unutmayın insanın kendi canından değerli bir şey yoktur bu gün kendini kesenin yarın sizi kesmeyeceğinin garantiside

Suçunun farkında ki; tatile gideriz, oraya buraya gideriz, hep senin istedigin olur diyor.
Sende bunlar için affediyorsun.
Birde kendini kesiyor.
Ben olsam yapamazdım.
Üzüldüm senin icin.
İyi dusun, bir daha dusun bence.

Bilemedim ki kuzu ya kendini kesti hep kollar göğüs üstü ayaklarima kapandı aylarca konuşma belki bakma yüzüme bile dedi ama bitti deme dedi.
Yavruxum seni korkutmayi sindirmeyi basarmis affetcegnide biliyodu artk cok daha iyi biliyor. Sen smdi annenlere gjdebilecekmisin 1 haftalgna rajatca. Dun ssde telefnda.gorusmeydi aksama yuzyuze bulusmda cikti . Kendini kesmekte neymis hem keserse kessin sen mi dedn ona git bolr bole yap diye. Seni bukadar sevseydi saklamaz olayi anlatirdi bak haberin olsn falan kisiyle falan yere gittik sevgilisiyle arkadasida vardi yarn.bigun duyarsin yanls anlama.diye . Uzuldum cok uzuldum senin icin canim

Bide pansuman yaptin... insallahhh bu adam seni ilerde daha cok uzmez cocuk isini olsun rafa kaldir dicem ama onuda yapmazsin kocana... ahh ahh arkadasim

Ben herseyin istedigin gbi olacaginada inanmiyorum suan he he diyor sana.bisey sorcam hic siddet uyguladmi san a

Sanki büyükşehir belediye başkanı adayı

Psikopatlıktan başka bir şey değil bu. Direk soğuma sebebi bence. T Tatlianne20 sizde eşinizde normal değilsiniz.
İlk defa yapmıyor bu kesme işini sanırım. Umarım çocuğunuz varsa böyle sahneler görmek zorunda bırakmıyorsunuzdur onuda. Eğer çocuk yoksa lütfen ruhsal açıdan tedavi olmadan yapmayın.

eşiniz çok berbat bir insan sizde kendinize onu layık görüyorsunuz.bu durumda artık diyecek birşey yok.böyle herşeyi didikleyip didikleyip affeden kadınlar olursa tabiki o masum erkeklere daha çok kumpas kuruluradam resmen harem kuracak utanmasa.kendi yazıpda sonra kuzenim yazmış ya diyen tipler gibi olmuşbasiretiniz bağlanmış sizin yoksa bir insan bunu sineye çekip devam edemez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…