Canim arkadaslarim destekcilerim.....

Pasuman yaptık mesafeliyim suan kirginim ama çizerek yapmış. Okadar doldum dedi. Çocuğumuzu kaybettiginden beri benlen irtibati sıfırdı uzmana gitcez.

Aynen dediginiz gibi arkadaşım şuan kendisiyle ilgilendim ama tepkim var halen ama terabise ve yardim alalim dicem.

T Tatlianne20 canım seni üzmek değil niyetim. Şu yaşananları ben okurken kaldıramadım. Yorumlarım seni kırmasın.
Bi arkadaş yazmış ya “bi daha okumayacağım aldatma konularını” diye. Bende onunla aynı fikirdeyim. İçim şişti

Canim bugun konularını okudum canim arkadasim diyecek bisey bulamiyorum rabbim hakkinda hayirlisinu nasip etsin canim benimmm yaaa bugun hep aklimdaydin duamdasin insallah rabbim gonlundekini nasip etsin sana kuzum benim yaaa
Aminnn arkadaşım aminnnn şuan elim titriyor ona bakıyorum koltukta uyudu yaralarina ve yaşadığımız duruma.

Haklisiniz kuzum ben kaldırırım ama kimse kaldiramaz nedene bilirki . Sizede birşey diyemiyom.

Aminnn arkadaşım aminnnn şuan elim titriyor ona bakıyorum koltukta uyudu yaralarina ve yaşadığımız duruma.
Canim benim yaaaa bence biraz uzak kalmaya calis cunku cooook suclu kendini yakinlastirmak isteyecek bence git biraz annene ailene ama keske affetmeseydin kuzum ya yaparsa yine benim kafamda bile esin hakkinda ?kaldi yapar 1.yapmis kuzu yetmemiş 2.yapmis bence kabullenme bunlari sen haketmiyorsun sorun aranizda ama ben. Fikrimi soyledim. Canim bana ne alinmani ne kizmani isterim dusuncem bunlar

Haklisiniz kuzum ben kaldırırım ama kimse kaldiramaz nedene bilirki . Sizede birşey diyemiyom.
Sen de kaldıramazsın da
Ya aileni üzmemek için
Yada hani insanın gözü kör olur ya bazen aşktan bazen başka bişeyden
Sana da öyle oldu sanırım
İnşallah bundan sonra herşey daha güzel olur

Kuzum ben hic birinize asla alinmam aslaa kim olsa belki kendime bile bu yorumu yaparım aldatmadi diyor ama hataya girdim . Seni kaybetmekden korktum basimj belaya soktu kuzeni 2 aydır aynı yerdeyiz sana demedim kus olduğumu nedenini bundan dolayi basima bela ettiler ve ben gözüm korktu senj kaybetmekden sildim kuzenimi evliligim bozulcak dedim ben tedirgjn geliyordum eve hep dedi. Ailem zaten babannemlerdeler 2aydir babam duzelmedi daha bakıyor lar bakalim kafa dinlemeye giderim belki uzak kalmak için.

Anladim canim ne diyim kuzu yaaa valla kelime bulamiyorum bana sorarsan aldatilmanin bahanesi o yu buyu yok canim. Arkadasim rabbim. Hayirlisini nasip etsin hakkinda

Anladim canim ne diyim kuzu yaaa valla kelime bulamiyorum bana sorarsan aldatilmanin bahanesi o yu buyu yok canim. Arkadasim rabbim. Hayirlisini nasip etsin hakkinda
Aminn kuzum ben bilmiyorum. Gözlerim perde oldu beynim hipnoz bugun acimasiz oldum okadar öfke kustumki yalvarmaktan eridi kapandı ayaklarıma. Bu evligi bozmam kızımız olcak kavuscaz ona yeni sayfa evlilik en sonda dicegimi dedim yinede kıyamadım yaralariyla ilgilendim.

Bilemedim ki kuzu ya kendini kesti hep kollar göğüs üstü ayaklarima kapandı aylarca konuşma belki bakma yüzüme bile dedi ama bitti deme dedi.
adınıza üzüldüm, bu heriften kurtaramamışsınız kendinizi. Kendini kesen bi manyak neler yapmaz. Bundan sonrası için geçmişler olsun size diyorum..

Kuzucummm KK da tanıdığım insanlar içinde üzülmesini istemeyeceklerimden birisin. Evet affet ama hemen yelkenleri indirme . Bazı seyler bitmesin isteriz devam etsin diye elimizden geleni yapıyoruz ama olmayacaksa çokta zorlamamak lazım. Ben annesi ve babası ayrılmış ailenin çocuğuyum ve bunu ne ben ben de bir başkası yaşasın , yaşatsın istemem Rabbim kimseye yaşatmasın . İnşallah bundan sonra daha mutlu ve huzurlu olursunuz .

Hakkında hayırlısı olsun canım daha genceciksin kardeşim yerine koyuyorum seni bir ablan olarak bugün okuyunca çok üzüldüm ne diyeyim ki tabi bize burdan yazmak kolay bırak filan diye ama tek bildiğim şey bi insanın kendi seçimlerini kendisinin yapıp 'hataydı ben yaptım' ya da doğruysa da 'bu benim doğrum' diyebilmesi. İnşallah bundan sonra senin için her şey daha güzel olur kuzum

adınıza üzüldüm, bu heriften kurtaramamışsınız kendinizi. Kendini kesen bi manyak neler yapmaz. Bundan sonrası için geçmişler olsun size diyorum..
allah razı olsun kardeşim onu cocugumuzu da kaybettik zaten baba olamadim strestleri içine kapanması ve yasadiklarimizda kolay degildi diye yorumladim. Ama psikolog gitmeyi söyleyecem.
Allah razi olsun bitanem aynen öyle yapcam kuzum bitanemsin. Zor imtihanım ama agzim düğümlü bisi diyemiyom.

Allah razi olsun güzel kardeşim canım benim. Imtihanim zor bisi diyemiyom şuan.

Ben esinin kendisini kesmesine takildm hic normal degil tatlis ya korkmadn mi sana bile zarar verebilir bnce pskolojik destek alsin. Kaybetmekten korkuyosa ki yaptiklari sucluluk pskolojisinin gtirdkleri.( Kndinden emin insan sakindir her daim ) adam akilli davransin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…