Canim arkadaslarim destekcilerim.....

• ben buraya açmamım ve size anlatmamim sebebi tek içimi dökecek konuşacak belki olumlu belki olumsuz. Şeyler yazsalarda beni dinleyip her karardada yada her üzüntümde de beni sonucta anlayan bir yer oldugu da aileme cevreme kimseye anlatmadigimdan yazdım ama teşekkür ederim bana destek oldun.

Hayat aile uzerine de kurulu degil eş uzerinede aklini basina al lutfen. Hayat senin hayatin iki gun aglarlar uc gun aglarlar sonra herkes kendini hayatina bakiyor

Boyle dusunmeniz hakli olabilir ama oda karisini kaybetceni kesin artik gitti beni birakcak diye dusundugunden kendini kaybetmis olabilir.Suclu psikolojisi

Hayat aile uzerine de kurulu degil eş uzerinede aklini basina al lutfen. Hayat senin hayatin iki gun aglarlar uc gun aglarlar sonra herkes kendini hayatina bakiyor
Aynen haklisin kuzum bu belki ona ders oldu bunda sonra ben istediğim gibi olcak biraz sürünsün ama son kez kuzum yapamadım işte okadar herşeyi dedim ama oda hata etmedim ama boyle bir bokada girdim yüzüne bakamiyom. Degiscek dedi. Vicdanım el vermedi

Hayır ben içini dökmeni kast etmedim. Affetme sebeplerini yazmak zorunda değildin yani kendini kesti vesaire hani bana sorarsan bu da çok sağlıklı bir durum değil. Sen ayrılma diye kendine zarar vermeye kalkan adam yarın öbür gün sana da zarar verebilir, garantisi var mı yok. Yani ben de bayılmıyorum gamlı baykuşluk yapmaya ama görünen köy kılavuz istemiyor. Sen göze aldıysan burada kimsenin sana diyecek bir şeyi olamaz onu demek istiyorum. Hayat senin hayatın.

Allah askina bakk kendin icin biseyler yap cok samimi soyluyorum. Pazartesi meslek kurslarina yazil Allah askina kendin icin bu boyle devam etmez illa bi yerde yine patlar

Bu konu sahibi değil

Aynen bunun için terapiye gidelim dicem ve aldatmadim ama bir hataya girdim habersiz dedi kaybedemem dedi. Aldatcak olsam hatam olsa benj affetme git dedi olmayacak bir daha dedj. Ben kiyafetlerimj bile hazir ettim. Belki o durumu anlatamam size ama. Ona halen kiyamezken vicdanima tuz bastım yüzüne yaptığını bakmadim inanmadim salsanat gerek yok dedim erkekliğe sigmaz dedim ismimi gogsune çizmiş ben kalbime gomdum dedim adam soluğu gittj. Ve travasi cocugumuzu kaybettiğinden beri anormal oldu içi döküldü kızımız olcak daha bizim dedi kavuscaz ona falan dayanmadi yürek

Allah askina bakk kendin icin biseyler yap cok samimi soyluyorum.
Pazartesi meslek kurslarina yazil Allah askina kendin icin bu boyle devam etmez illa bi yerde yine patlar
Kuzum evet haklisin kurslara gitcem artik sosyal faaliyet yapcam. Zaten bana liste yap artik bir plan belirle denize tatile gitcez artik senin sartlara göre dedi 5yil sonra ilkkez annemle farkindaysam sana bkrsey dedigi an bende konuşmuyorum kendi ariyor dedi senin haksızyere suclanmana artik izin yok bayramdan öncede söz verdim kendimjz için artik dedi.

Eşiniz ağır bir travmada... yanlış anlamazsanız naçizane fikrim eşinizle birlikte psikoloğa gitmeniz. Kendini kesmesi hiç normal bir psikoloji değil. Affettirme çabasına girecek adam kendine zarar vermeden de yapabilirdi. O bunu çözüm görmüş. Sizin de yaşadığınız bu olay uzun süre etkisi altına alacaktır. En güzel çözüm bir uzman tarafından alınacak destek olacaktır.

Normal olani bu zaten. Sakin bunu sana bahsedilmiş bir luks gibi gorme normal evlilikler boyle

Aynen cocugumuzu kaybettigjmizden beri çok içine kapandı akrasiflesmistj anlamadim kizdim baba olmak istegi falan ben aglabiliyorken o dolu barut gibi idi bugün anladim uzmana gidelim digcem bende.

Aynen cocugumuzu kaybettigjmizden beri çok içine kapandı akrasiflesmistj anlamadim kizdim baba olmak istegi falan ben aglabiliyorken o dolu barut gibi idi bugün anladim uzmana gidelim digcem bende.

Yaşanılanlar kolay değil mutlaka etkisi altına almıştır. Kesinlikle ihmal etmeyin. Eşimde geçmişinde ağır şeyler yaşamış ve sinirlendiğinde telefon tabak kırardı bu tavırları karşısında ben tekrarlanması halinde ya evi terkedeceğimi ya da psikolojik destek alacağını söyledim. O gün bugündür çok şükür kesildi o tavırları... Bunlar bir belirtidir göz ardı edilirse ilerde daha büyük olaylara sebebiyet verebilir

Canim bugun konularını okudum canim arkadasim diyecek bisey bulamiyorum rabbim hakkinda hayirlisinu nasip etsin canim benimmm yaaa bugun hep aklimdaydin duamdasin insallah rabbim gonlundekini nasip etsin sana kuzum benim yaaa

Kendini kesmek ne tatlış
İnanamıyorum kendine zarar veren biri ile aynı evde yaşamak seni korkutmuyor mu? Aldatılmayı affetmek kişiye kalmış birşey, o ağırlığı kaldırmak herkese göre bişey değil, yanlış anlaşılmaları düzeltirken bile aldatma/aldatılma durumu korkunç ama bunu geçiyorum. Bugün kendini kesti yarın senin can güvenliğin var mı?
Eşinin ciddi bi durumu var farkında ol ve ya tedavi ettir ya da kendini kurtar.
Şaşkınım açıkçası konu beni afallattı. Ayrıca kesilerini kontrol etmek gerek, doktora götürdün mü? İleri de çocuğu sormaz mı bu ne baba diye? Eşin kaç yaşında

kendini kesme olayını da yorumlar mısınız sevgili psikoloğum. Ben en çok oraya takıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…