Canım arkadaşım sinemis84 hamile

inşallah canım ne güzel bir duygu değilmi inşallah bizlerde yaşarız o duyguyu caım yaaaaaa

Canımsın kıs allah razı olsun rabbım en yakın zamanda tÜm arkadaŞlarımaaaaaaa nasıp etsın bu duyguyu

canım benimmmmm allah razı olsun hepiniizden içtenliğinizden opuyorumnanaktan

sinemis84 canım tebrik ederim çok sevindim akşamdan beri içim bi huzurlu topikten biri hamiş kaldımı çok seviniyorum huzurlu oluyorum rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

tekrar tebrik ediyorum canım hayırlısıyla kucağımızada almayı nasip etsin rabbim :Saruboceq:
hadi cabuk git gel bakalım senin değerin kaç çıkıcak inşalah yüksektir testlere bakarsan yükseğe benziyo allaha emanet taze annecik :CüvCüv:

allahım saglıkla kucagına almayı nasip etsin :Saruboceq::ecrin_bebek:

Böyle haberler beni çok mutlu ediyor... Bakalım o günleri biz görebilecek miyiz??
ınşallah sağlıklı nur topu gibi bir bebiş olur.. Tebrikler.. a.s.

tebrik ederim... alkisalkisalkis gözünüz aydın... alkisalkisalkis sağlıcakla kucağınıza alın inşallah bebişinizi.... :Saruboceq: :ecrin_bebek:

allah tamamına erdirsin,sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin...:ecrin_bebek:

allah tamamına erdirsin,sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin...:ecrin_bebek:

canım tebrik ediyorum
çok sevindirici bir haber bu
inşallah bebeiğini kucağındada görmeyi Rabbim nasip eder

çok saolun canlarım rabbim harkese yaşatsın bu güzel duyguyu kan degerim 2490,8 çıktı kese göründü bakalım artık 2 hafta sonra kalp atışları için gidicem hayırlısıyla rabbim sana şükürler olsun tekrar tekrar çok saolun allah razı olsun hepinizden canlarım

canım benim hayıııııııııııııııııııııııııııııııırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrlııııııııııııııııııııııııııııı ugurluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu olsunnnnnn:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…