- 5 Ağustos 2013
- 772
- 490
-
- Konu Sahibi Fulyacennet16
yani hödük kaynıyor ortalık. Ne diyelim arkadaşınız için hayırlısı neyse o olsun.
Sus pus olup içine kapanması kötü, eşini içinde yavaş yavaş öldürüyor demektir bu..
Aynen aminBu arada boşanmalar acayip arttı. Zaten oran yüksekti iyice göğe çıktı..Allah herkesin kalbine göre versin..
Sorumsuz, iyi görünüp evlenince kişiliğini ortaya koyan insanlar uzak olsun
Acaba esini cok dedektif gibi izledi de ondan mi oldu acaba bilemiyorum. Ama terapistte gitmeleru sart ins gider soyledim kendisine uzun uzun konusmustuksapiklarin sayisinda ciddi bir artis var, hele herseyini esinden gizleyen adamlar yok mu,insani cileden cikariyor ,Allah arkadasiniza yardimci olsun,hergün mutsuz olmaktansa bosanmak daha mantikli degil mi..
Buraya bu sehre gelirken bu sehir icin bu sehrin hatunlari citirlari diye arastirma yapmis. O da bunu gorunce kizmis.
adam sapık sanırım..arkadaşının işi gerçekten zor..keşke hemen bebek yapmasalarmış..ama nasip artık..onunla yaşamaktansa boşanması en mantıklısı..
Evet evet ama o zaman gecici gorevliydi bu sapik. 1 ay durup gelmis 1 sene kalacakken buraya tayini cikmis esi asker bu arada kizlarŞu ekşi sözlükten başlık bakma olayı değil miydi bu?
Şu ekşi sözlükten başlık bakma olayı değil miydi bu?
Evet evet ama o zaman gecici gorevliydi bu sapik. 1 ay durup gelmis 1 sene kalacakken buraya tayini cikmis esi asker bu arada kizlar
O is yerinden arkadasimin esiydi. Bu arada o adamin gecici gorevi iptal edildi. Gidemedi hayalleri suya dustu. Bu arkadasim uniden bu arafa esi asker kizlar
Ark 28 esi 32yaşlar kaç acaba biraz gençlik te var galiba...
Evet evet ama o zaman gecici gorevliydi bu sapik. 1 ay durup gelmis 1 sene kalacakken buraya tayini cikmis esi asker bu arada kizlar
O is yerinden arkadasimin esiydi. Bu arada o adamin gecici gorevi iptal edildi. Gidemedi hayalleri suya dustu. Bu arkadasim uniden bu arafa esi asker kizlar
Ark 28 esi 32
sertec bu senin bursa konuna benziyor ve sanırım senin eş de izleme ve pc düşkünüydüAcaba esini cok dedektif gibi izledi de ondan mi oldu acaba bilemiyorum. Ama terapistte gitmeleru sart ins gider soyledim kendisine uzun uzun konusmustuk
Bence de kendisi gibi.çünkü bu kadar ayrintiyi ancak yaşayan verebilir...sertec bu senin bursa konuna benziyor ve sanırım senin eş de izleme ve pc düşkünüydü
sen sıkıntını bir arkadaşın gibi anlatıyor olmayasın
eğer öyleyse yapma.. zaten sana söylenecekler söylendi...