canım anneannem artık çok uzakta

nursaygin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2008
117
2
96
Antalya
15 yıldır devam eden savaşı kaybettik önce hepatit sonra siroz ve ardından gelen karaciğer kanseri denilen illet bugün anneannemizi bizden ayırdı nasıl tarif edilir nasıl anlatılır bilmiyorum içimde kocaman bir boşluk oluştu geçen ay durumu kötü olduğundan gidip helalleşmiştim çok sevinmişti özellikle oğlumu görünce ağlamıştı canım anneannecim oğluma senden hep bahsedeceğim onu nasıl sarı kuzum diye sevdiğini anlatacağım ve eminim seni tanıyamadı ama çok sevecek yattığın yer seni incitmesin kabrin nur mekanın cennet olsun

Başınız sağolsun Allah Rahmet eylesin! Hayatta kalanlara sağlık ve uzun ömür versin Rabbim başımızdan eksik etmesin..

başınız sağolsun allah rahmet eylesin...

tşk ederim arkadaşlar Allah hepimizin kaybettiklerine rahmet eylesin geçen hafta kızımı kaybedişimin 2. yılıydı ve oğlum o gün hastaneye yattı şimdide anneanneciğimi kaybettim bu ay bana hiç iyi gelmedi kendimi iyi hissetmiyorum ama acıyı veren Rabbim sabrınıda veriyor

Başınız sağolsun anneanneciğinin mekanı cennet olsun Nursaygin hepimizin başında benimde annemi kaybedeli tam 34 gün oldu insan mecbur alışıyor bununlada yaşamaya yapılacak bir şey yok..Tekrar sabır diliyorum canım çok üzüldüm..

15 yıldır devam eden savaşı kaybettik önce hepatit sonra siroz ve ardından gelen karaciğer kanseri denilen illet bugün anneannemizi bizden ayırdı nasıl tarif edilir nasıl anlatılır bilmiyorum içimde kocaman bir boşluk oluştu geçen ay durumu kötü olduğundan gidip helalleşmiştim çok sevinmişti özellikle oğlumu görünce ağlamıştı canım anneannecim oğluma senden hep bahsedeceğim onu nasıl sarı kuzum diye sevdiğini anlatacağım ve eminim seni tanıyamadı ama çok sevecek yattığın yer seni incitmesin kabrin nur mekanın cennet olsun

nursaygın başın sagolsun..Rabbım mekanını cennet eder inş.okuyunca cok duygulandım.. benım anneannemde mart 31 de vefat ettı:43::43:.ama anıden oldu.. dersten haberını aldım..çok saglıklıydı..Rabbımın takdırı oyleymiş..2 bayram gectı ve her yanım çok buruk. bu yazdıklarını okuyunca agladım...tutamadım kendımı...o gune dondum....gercekten cok ozledım anneannemı..:43::43:vefatından 5 gun once gıttık yanına cok saglıklıydı...Rabbım mekanını cennet etsın..ahırette yıne buluşuruz kevser basında inşallah..

Son düzenleme:
Back