- 22 Temmuz 2015
- 1.323
- 573
- 38
-
- Konu Sahibi Eslemimbebem
Gecse anlatacagim da gecmiyor ki :)Napiyorsunuz can sıkıntısı geçmesi icin 1 gününüzü anlatır mısınız?
Bnde öyleyim ya bide sıcak can sikintisi da ustuneGecse anlatacagim da gecmiyor ki :)
Aynen. Evdeyiz. Cok sicak. Yapacak birsey yok..... sikintinin dibini vurdumBnde öyleyim ya bide sıcak can sikintisi da ustune
Örgü desem bu sıcakta yapış yapış hiç olmaz kitap mi okusakAynen. Evdeyiz. Cok sicak. Yapacak birsey yok..... sikintinin dibini vurdum
niye banlanmış arkadaş , bilgin var mı :)geyiğin yarısı senin konularınla dolu maşallah çok canın sıkılmış olsa gerek
kendı gitti üyelik iptalıniye banlanmış arkadaş , bilgin var mı :)
yoo tanımıyorum kendisini tesadüf geyik topiğini onun açtığı konular kaplayınca yazayım dedimniye banlanmış arkadaş , bilgin var mı :)
aşırı can sıkıntısından gitmmiştirkendı gitti üyelik iptalı
ahaa aynen bencedeaşırı can sıkıntısından gitmmiştir
Canım benimde canım çok sıkılıyo. Kızın kaç aylık?Bnm bi günüm söyle sabah kızım sağolsun 8 buçuk 9 dedik mo ayaktayiz kalk altını temizle mama yap oyna zaman geçiyo uyku saati geliyo uyuyo 2 saat bnde mal mal oturmaca:)uyaniyo gene mama eşim geliyo zaman geçiriyorum kahve sigara muhabbet akşam oluyo yemek sonra kızımı uyutmaya o uyuyunca boşlukta buraya takilmaca