Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şuan işteyim iş yok canım sıkılıyor burda takılıyorum sen napıyosun?Canınız sıkılınca ilk naparsınız?
Oğluşla tepişiyoz .d uyuycaksın uyumycm modu .dŞuan işteyim iş yok canım sıkılıyor burda takılıyorum sen napıyosun?
Oda güzel en azından oyalanacak bir oğlun var, zaman cok cabuk geciyordur onunlaOğluşla tepişiyoz .d uyuycaksın uyumycm modu .d
Şu sıralar çoğunlukla kitap okuyorum. En sevdiğim zaten. Hem zaman nasıl geçiyor anlamıyorum hem de şu sıkıcı dünyadan biraz da olsa kendimi soyutlamak çok hoşuma gidiyorfilm izliyorum.o an farklı bi boyuta geçtiğim için kafa dağıtmaya güzel çözüm
Kucağına al anlarsın .dd zaman kavramın karışıyor .d gece gündüz anlmyn bile . Saatleride emzirdiğinde görebiliyon .d açlık , uykusuzluk hatsafada xd 40ı çıkana kadar canın çıkıyor .dOda güzel en azından oyalanacak bir oğlun var, zaman cok cabuk geciyordur onunla
Kız tövbeler olsun .dddaşk acısı çektiğim birgün. netten can sıkıntısını geçiren şeylere bakıyordum. saçma sapan birçok siteye girdim.ekranda çizim yaptım.çizimden kastım çöp adam:) sonra o hareket etti.çöp adamda eski sevgilim oldu ekrana adınıda yazdım. sonra bi an canavar çıktı ortaya.bizimkine saldırdı. sözde kafa dağıtıcaktım. oturup ağlamıştım canavar saldırdı diye
siz siz olun yapmayın bu tarz şeyleri.bişeye yaramıyor:))) en iyisi kaliteli bi film izlemek,sürükleyici bir kitap,yeni bir hobi edinmek.çizim yaparkende insan yapacağı şey düzgün olsun diye çok kastığı için güzel kafa dağıtıyor.
Aşık oldunsa zaten hayatına acı girmiş demektir .dd alışşaşk acısı adama neler yaptırıyor iştee
Merakla bekliyorum o günleriKucağına al anlarsın .dd zaman kavramın karışıyor .d gece gündüz anlmyn bile . Saatleride emzirdiğinde görebiliyon .d açlık , uykusuzluk hatsafada xd 40ı çıkana kadar canın çıkıyor .d