Cani anne tahliyesini istedi

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.004
448
Kocaeli
Gölcük'te bebeğinin ölüme tert ederek tatiye giden cani anne bugünkü duruşmasında tahliyesini istedi.

Geçtiğimiz yıl Gölcük'te meydana gelen olayda Seçil Müge Doğanay isimli öğretmen 2 aylık bebeğini evde bırakarak 9 günlük bayram tatiline memlekite gitmiş ve talihsiz bebek açlıktan ölmüştü. Cani annenin bugün görülen duruşmasında savunmasını yapan Seçil Müge Doğanay; "Ben bebeğimi seviyordum, isteyerek doğurdum ancak babası onu kabil etmedi.Ben üzerime düşen herşeyi yaptım. Ben onu emanet edip memleket gitmiştim. Tahliyemi istiyorum." dedi. Davanın görülmesine devak ediliyor.

Son düzenleme:
çok ağlamıştım o yavruya.
böylelerine kurnazlıktan ziyade akıllı bir beyin ve iyi bir kalp nakil edilmeli...
..ve elbette v-i-c-d-a-n...

KOCAELİ'nin Gölcük İlçesi'nde, geçen yıl Ekim ayında 2 aylık bebeğini evde yalnız bırakıp, 9 günlük Kurban Bayramı tatiline Hatay'daki ailesinin yanına giderek ölümüne neden olduğu iddiasıyla tutuklanan 35 yaşındaki Seçil Müge D.'nin yargılanmasına devam edildi. Seçil Müge D. bebeği isteyerek doğurduğunu, babası Tayyar A.'nın reddettiğini söyleyerek tahliyesini istedi.

Gölcük İlçesi'nde 20 Ekim 2013'te Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi'nde polis memurlarının Cumhuriyet Savcısını arayarak hastaneye ölü bir bebeğin getirildiğini söylemesi üzerine başlatılan soruşturma kapsamında, daha sonra 'Berk' adı verilen bebeğin açlık ve susuzluk nedeniyle öldüğü tespit edilmişti.

Gölcük'teki bir ilkokulda sınıf öğretmenliği yapan Seçil Müge D.nin, dünyaya getirdiği bebeğin, daha sonra babası olduğu tespit edilen Adana'da görevli polis memuru Tayyar A. ile olan ilişkisinden dünyaya geldiği anlaşılmıştı. Kurban Bayramı tatili öncesinde anne Seçil Müge D. bebeği evde yalnız bırakarak 9 günlüğüne Hatay'daki yakınlarının yanına tatile gitmiş, bebek ise açlık ve susuzluktan ölmüştü. Yakınları da almadığı için bebek Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi morgunda tutulmuş, daha sonra deprem kurbanlarının toprağa verildiği 17 Ağustos Mezarlığı'nda defnedilmişti.

"TAHLİYESİNİ İSTEDİ"

Bugün Kocaeli 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde tutuklu olarak yargılanmasına devam edilen Seçil Müge D. savunmasında bebeği isteyerek doğurduğunu söyleyerek şunları söyledi:

"Doğum sırasında tek başıma bebeğin her şeyiyle ilgilendim. Zorla doğum yapmadım, bebeğimi isteyerek doğurdum. Babası bebeği reddetti. Benden kurtulmamı istedi. Doğum yaptıktan sonra 1 ay kuvözde kaldı. Bebekle ilgili üzerime düşen tüm görevi yaptım. Bayramda da bebeği M.Ş. adlı arkadaşıma emanet bıraktım. Tahliyemi istiyorum."

Sanık avukatı Murat Yaman, bebeğin emanet bırakılıp bırakılmadığının anlaşılması için üzerinde tespit edilen kıl ile sanığın arkadaşı M.Ş.'nin kılı ile karşılaştırılması ve bebeğin 7-8 gün yaşayıp yaşamadığı konusunda Adli Tıp Kurum Biyoloji İhtisas Dairesi'nden rapor alınmasını istedi. Sanığın da tahliyesini talep etti.

Mahkeme heyeti ise Seçil Müge D. ve avukatının bu taleplerine karşılık sanığın tutukluluk halinin devamına, bebeğin 7-8 gün yaşayıp yaşamadığı konusunda geçen oturumda karara bağlanmış olması nedeniyle yeniden karar verilmesine yer olmadığına, bebeğin vucudunda tespit edilen kılın Biyoloji İhtisas Dairesi'nden rapor aldırılması yönündeki talebinin de reddine karar verilerek duruşmayı 23 Temmuz'a erteledi.

DHA

Özellikle bu forumda bir bebek için yanıp tutuşan o kadar kişi varken şu haberlere diyecek bir şey bulamıyorum vicdansızlık..

Vicdansız bide tahliye istemiş,e be kadın sen dışarı çıksan ne yapacaksın,yine olmayacak birinden çocuk yapıp bu sefer de boğarak mı ölüdüreceksin,hiç mi vicdanın yanmadı sızlamadı,merhamet yokmu sende,sokaktaki kedi yavrusuna bile dayanamaz insan evladı ya sen insan değilsin değilsin,bide öğretmen olacak lan kim sana çocuğunu emanet eder yahu,ben de öğretmenim öğrencinin birine bağırsam gece uykum gelmiyor ya ağlıyorum nasıl kıydım ben o yavrucuğa diye,senin kalbin katranlaşmış,nasıl kıydın o bebeğe,olayı duyduğumdan beri düşüne düşüne ben yicem kafayı ya,aç susuz altı temizlenmeden ağlaya ağlaya...Allah sana aynılarını yaşatsın inşallah,evladım var beddua da edemiyorum.hiç bir mantığa sığdıramıyorum,köpeğe emanet edip gitseydin senden daha iyi bakardı anneliğin kırıntısı yok sende zalim yaratık

bu sitede ben ve benim gibi binlerce kadının evlat kokusundan burnunun direği sızlıyor
her gün hamile haberi aldığımızda sevinmekle beraber
bir o kadar da yürek yangınımızı söndürmeye çalışıyoruz.
bizler yıllardır tedavi gördüğümüz halde
minicik yumuk ellere halen muhtaçken
böylesine vicdansız, insanlıktan nasibini alamamış,
yaratık bile diyemeyeceğimiz,
sadece nefes aldığı için
ve kimlik kartı verildiği için insan yerine koyulan böyle vahşilerin haberleri
eminimki benim gibi bütün arkadaşlarımın yüreğine ateş düşürüyordur.

elbette siz de haberleri paylaşıyorsunuz
ama bu konuda daha hassas olursanız sevinirim.

söz konusu bebek veya çocuk olunca gözyaşlarıma engel olamıyorum
hazmedemiyorum
kaldıramıyorum
ağır geliyor

Lafa bak ! bebeğini seviyormuş, isteyerek doğurmuş, babası istememiş, görevlerini yapmış falan filan !! 2aylık bebeği evde bırakıp tatile gitmekmiy miş görevi !! Akıl sağlığında problem var ya da psikolojik sorundanmı ama, tatil yapmaya gelince akıl var maşallah.... Bebeği bilerek ölüme terk etmiş resmen Bebeğe çok üzülmüştüm mekanı cennet olsun.

Bu kadına uzunca bi süre yemek ve su vermeyeceksin tam ölecegi sırada vereceksin ki ölmesin yasasin sonra yine vermeyeceksin sonra öleceği sırada tekrar verelsin böle defalArca yapacaksin ki o bebegin neler çektiğini defalarca yaşasin pis sürtük Allahın belası... emanet etmişmiş sen annesin kimseye emanet etmeye halkın yok o minik yawruyu ki oda koca bir yalan..ya dogurmayacaksin yada sonuna kadar yaninda olacaksin bebeginin hadi dogurdun bakamayacagima karar verdin götür devlete teslim et..ben her bebegim agladiginda bu sürtük aklima geliyo 1 dakika bile aglatmiyorum bu kadin nasil bir anne demiyorum nasil insan diyorum insan olan yapmaz bunu hayvanlar bile yawrularina bunu yapmiyo bu başka bişey bu pis igrenc biseyde ne oldugunu bulamadim...ayyyy parçalayasım var o kadini ya

İmza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…