• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

candy parfüm

sophronie

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
912
264
133
kullanan var mı bilmiyorum ama gerçekten muhteşem bir şeker kokusu. kış ayları için ideal.. herkese tavsye ediyorum :)

bende beğeniyordum taki bi bi arkadaşım bu ne ya araba spreyi gibi diğeri de ev kokusu bu diyene kadar,onlar öyle diyince banada öyle gelmeye başladı:))))

bazen çok bayıcı olabiliyor evet ama kişiye göre algılar da değişiyor bazılarına çok yakıştırıyorum ben

birkaç ay önce dp'de deneyince ilk etapta hoş şekerli bir koku gibi gelmişti ama 1-2 saat geçtikten sonra çok baydı ve ağırlaştı.şeker kokularını sevmeme rağmen kokusu midemi alt üst etmeye başladı.hatta sadece benide değil,serviste yanıma oturan kızın ve evde eşimin midelerinin bulanmasına sebep oldu :) banyoya attım kendimi ama duşla bile çıkaramadık kokuyu düşünün.çok ağır kokulardan hoşlananlar almalı diyorum :)

ben bir arkadaşta duydum kokuyu.onda süper kokuyordu. sonra aldım ama ben o kadar beğenmedim. hani çocuklukta içtiğimiz şuruplar var ya onlara benziyor kokusu.araba kokusu ve ev kokusunada benzediğini söyleyenler oldu banada. bir kez aldım. bir daha almam

evet ya ben de hiç sevmiyorum candy'yi. Kokusunu hissettim şimdi aiiyyy kafamçokkarıştı naniknanik

çok kalıcı durmuştu bende...yada tenden tene değişiyor..ama ilk parfumum candy idi..biçok arkadaşım üzerimde koklayıp aynını almışlardı ertesı gun..adını çok soran oldu zamanında..tabi şimdi değiştirdim ama 3 sene aynı parfumu hıc sıkılmadan kullandım..:)) bana hitap etmişti..şimdi dpde bozdular mı bilemiyorum ama artık eskisi gbi tutulmuyor..sıradanlaştı dıyebılırım..xin kokusu dedirtmiyor artık..herkeste var.. o yuzden değiştirdim bende..

slm kızlar gg sitesinde bir satıcı kargosu kendine dahil olmak üzere orjinal? candy parfümünü 35 tl ye gönderebileceğini söyledi sizce orjinal midir alayım mı?

slm kızlar gg sitesinde bir satıcı kargosu kendine dahil olmak üzere orjinal? candy parfümünü 35 tl ye gönderebileceğini söyledi sizce orjinal midir alayım mı?

orjinal degildir canım sakın sakın alma, candy diye orjinal bir parfüm yok, neyin candysi chanelin, haha chanelin candy diye parfümü hiç olmadı, sakın alma benden sana tavsiyeolumunekankayizsmile

orjinal degildir canım sakın sakın alma, candy diye orjinal bir parfüm yok, neyin candysi chanelin, haha chanelin candy diye parfümü hiç olmadı, sakın alma benden sana tavsiyeolumunekankayizsmile

çok teşekkür ederim canım cevap yazıp uyardığın için sen öyle diyosan almam asla

burda parfümün çok güzel olduğu yazılınca merak ettim alıcaktım az daha iyi ki sormuşum akannehir

tekrar çok sağol canım :1hug: a.s.

evet orjinal değildir ama su acık parfüm satanlarda candy satılıyor
adamlar catır catır satıyor sekerli diye a.s

kızlar orjinale o kadr para verip almanıza gerek yok ben 10 tlye doldurmasını aldım gayet güzel. kaldıki zaten candy nin orjinali yok :))

ewt kızlar candynın orjınalı yok..ama doldurma olanı harıka kokuyor.. ben hala sewerek kullanırım bazen.. wazgecemedıgım kokulardan dpde 30luğu 10 tl 50lik 13 ve 100luk 22tl.. orjınallere o kadar para wermeye degmez ztn..

Back