Ya 2 aydır da çokmuşEnfeksiyonum geçti. Ama vajinamda rahatsızlık var 4 yıllık evliyim ilk defa yaşıyorum 2 aydır gitmedi 2 kere fitil kullanndım. Sarı akıntım var bazen hafif kaşıntı oluyor. İlişkiden sonra vajinam ağrıyor peçeteye silerken bile acıyor bazen. Zaten onlara dikkat ediyorum niloyağıda yanma hissi veriyormuş diye korktum almak istemedim.
Bugün doktorum banada bu fitilden verdi 45 günlük bir tedavim olacak ilk 15 gün günde 2 tane daha sonra günde bir kullanicam Allah sifamizi versinMrb kızlar, idrar yolu enfeksiyon geçirdiğimden beri vajinamda hassasiyet oluştu. Bazen hafif kaşıntı ve sarı akıntım var. İç kısmında kızarıklık ve eşimle ilişkiye girdikten sonra ağrı oluyor. 2 kere farklı vajina fitil kullandım ama fayda etmedi doktora gitmekten de sıkıldım bide hastaneler uzak. Bu fitili almak istiyorum ama nasıl kullanıcam daha önce kullanan varmı?
Meraba bu fitili doktorum bana da verdi bugün baslicam siz kullandiniz mi iyi geldi mi? Korkuyorum biraz kullanmayaBugün doktorum banada bu fitilden verdi 45 günlük bir tedavim olacak ilk 15 gün günde 2 tane daha sonra günde bir kullanicam Allah sifamizi versin
Ewet etkisi var gerçekten ama yine yanma oluyor 1 ay kullandım idrar yolundan mi geliyor yoksa geçmedi mi hala acaba diye düşünüyorumMeraba bu fitili doktorum bana da verdi bugün baslicam siz kullandiniz mi iyi geldi mi? Korkuyorum biraz kullanmaya
Bi yan etkisi olmadı dimi borik asitliymis ya o yüzden endişe ediyorumEwet etkisi var gerçekten ama yine yanma oluyor 1 ay kullandım idrar yolundan mi geliyor yoksa geçmedi mi hala acaba diye düşünüyorum
Hayır olmadı zaten mantar enfeksiyonu nuzu giderecek olanda borik asitBi yan etkisi olmadı dimi borik asitliymis ya o yüzden endişe ediyorum
Cok teşekkür ederim ilk defa kullanicam internette de böcek ilaçlarinda kullaniliyo falan diye yazmışlar korktum :)Hayır olmadı zaten mantar enfeksiyonu nuzu giderecek olanda borik asit
Rica ederim umarım tez zamanda şifa olur sizeCok teşekkür ederim ilk defa kullanicam internette de böcek ilaçlarinda kullaniliyo falan diye yazmışlar korktum :)
Sizin şikayetleriniz nelerdi mantar mi var mı sizde de?Rica ederim umarım tez zamanda şifa olur size
Ewet öyleymiş inatçı bir mantar türüymüş bu ilacta bitkiselmis doktor 45 gün kullan dedi işte 15 günlük kullanım kaldi ben ekstradan başka şeylerde yapıyorum tabiki bu mantar illetinden bir an önce kurtulmak içinmi var mı sizde de?
Sizi o kadar iyi anliyorumki ben de çekiyorum aylardır ve benim kürtajdan sonra oldu oranın florasinin bozulduğunu söylüyor doktorlar öyle kötü kokulu enfeksiyonlu bı akıntım yok. Sadece yanma hissi beyaz sulu bir akıntı ve bazen de idrar sorunları da yaşıyorum ben. Bazen idrara sıkışık hissediyorum. Bu mantar idrar yollarını da mı etkiliyor anlamadimEwet öyleymiş inatçı bir mantar türüymüş bu ilacta bitkiselmis doktor 45 gün kullan dedi işte 15 günlük kullanım kaldi ben ekstradan başka şeylerde yapıyorum tabiki bu mantar illetinden bir an önce kurtulmak için
Evet tabiki etkiliyor çok fazla su içmeye gayret goster miden bulanabilir ama yinede iç birde ketoral diye bir krem var ayrıca sampuanida var onuda kullanabilirsinSizi o kadar iyi anliyorumki ben de çekiyorum aylardır ve benim kürtajdan sonra oldu oranın florasinin bozulduğunu söylüyor doktorlar öyle kötü kokulu enfeksiyonlu bı akıntım yok. Sadece yanma hissi beyaz sulu bir akıntı ve bazen de idrar sorunları da yaşıyorum ben. Bazen idrara sıkışık hissediyorum. Bu mantar idrar yollarını da mı etkiliyor anlamadim
Ayy Allah razı olsun benle aynı şeyi yaşayan bir insan bulmak bile beni çok rahatlatti resmen insanın psikolojisini bozuyor ben bu kadar depresif bir insan değildim bunla uğraşmaktan yasadigimdan keyif almaz oldum. Sürekli öyle mi böyle mi endişesi de insanı çok yıpratıyor. Çok teşekkür ederim sizeEvet tabiki etkiliyor çok fazla su içmeye gayret goster miden bulanabilir ama yinede iç birde ketoral diye bir krem var ayrıca sampuanida var onuda kullanabilirsin
Ben bu fitile ilaveten şunları yaptım
*Nioli yağı kullanıyorum bir iki damla iç çamaşırı ma damlatiyorum
- Çay ağacı ve kekik yağını bir pamuğa zeytin yağı ile seyreltip 2-3 damla damlatiyorum ve vajinanin dış kısmını birde iç kısmını hafifçe siliyorum bazen çay ağacı yağı bazende kekik yağı kullanıyorum
- Birde şimdi trendyoldan nioli yağı suyu aldım onuda iç camasirima sıkıp utuleyip giyeceğim
inşallah tez zamanda kurtuluruz
Bu arada çok geçmiş olsun başınız sagolsun rabbim şifa versin tekrar böyle kötü bir şey yaşatmasın sizeSizi o kadar iyi anliyorumki ben de çekiyorum aylardır ve benim kürtajdan sonra oldu oranın florasinin bozulduğunu söylüyor doktorlar öyle kötü kokulu enfeksiyonlu bı akıntım yok. Sadece yanma hissi beyaz sulu bir akıntı ve bazen de idrar sorunları da yaşıyorum ben. Bazen idrara sıkışık hissediyorum. Bu mantar idrar yollarını da mı etkiliyor anlamadim
Her şey geçici inanın bakın az önce aldığınız nefes bile geçip gitti buda geçer Allahın izniyle bir çaba gösterelim sifamiz Allah tanAyy Allah razı olsun benle aynı şeyi yaşayan bir insan bulmak bile beni çok rahatlatti resmen insanın psikolojisini bozuyor ben bu kadar depresif bir insan değildim bunla uğraşmaktan yasadigimdan keyif almaz oldum. Sürekli öyle mi böyle mi endişesi de insanı çok yıpratıyor. Çok teşekkür ederim size