Merhaba arkadaşlar yaklaşık bir yıldır candida mantarı ile uğraşıyorum. Gitmediğim doktor denemediğim yöntem kalmamıştı. Hem eşimle aramda ki ilişkide hem kendi psikolojimde sıkıntılar yaşadım. Ama tam tamına 2.5 aydır bundan kurtuldum ve bu sitelerde çözüm arayan birisi olarak süreci sizinle paylaşmak istedim. Öncelikle kaşıntı, akıntı ve genital bölgede cinsel anda oluşan ağrı ve acı ile kendini gösterdi bende. Önce fitil kullandım ama onlar geçici bir çözüm diyet dediler onuda yaptım ama yinede tekrarlardı. Hatta egzama bile başladı artık stres kaynaklı. Şöyleki en son gittiğim doktor bana dedi ki kadınlarda en zorlandığımız şey bu dedi bir kere flora bozulunca toparlamak çok güç o yüzden söylediklerimi harfiyen yapman gerekiyor dedi. Borik asit ile 5 günde bir vajinal yıkama yaptım. Gyntonique fitili 3 günde bir kullandım ve ağızdan aldığım Funit hap ve vimesa adlı hapı hergün düzenli içtim sabah akşam 1 ay sonunda tamamen kurtuldum ama emin olamadığım için regl zamanını bekledim ve regldwn sonra tekrar baktım ve hiçbir kaşıntı yanma yaşamadım cinsel olarakta düzeldi ve 1 aydır ilaç kullanmıyorum regl oldum geçti ve yine tekrarlamadın ben fayda gördüm sizde doktorunuza danışarak bu ilaçları kullanabilirsiniz. Umarım sizde en kısa sürede iyileşirsiniz. Sevgiler