- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.303
-
- Konu Sahibi mutsuzamaumutlu
Melegine acil sifalar dilerim.en kisa zamanda kavusur bagrina basarsin insallahbu zamana kadar ne saçma şeylere canımı sıkmış üzülmüşüm her şey ne kadar boşmuş şu 12 günde anladım evladım doğalı 12 gün oldu ben onu hiç kucağıma alamadım solunum sıkıntısı var diye küvöze aldılar hemen. çıldırcak gibiyim artık.isyan etmiyorum ne gelirse allahtan ama dayanamıyorum artık her tarafından iğne vuruyorlar bebeğime ağzındaki boruları çıkarmaya çalışıyor çıkaramadıkça ağlıyor içim yanıyor onu öyle gördükçe. elimden bir şey gelmiyor çaresizlik ne zormuş.
canim Rabbim sifa versin.bu zamana kadar ne saçma şeylere canımı sıkmış üzülmüşüm her şey ne kadar boşmuş şu 12 günde anladım evladım doğalı 12 gün oldu ben onu hiç kucağıma alamadım solunum sıkıntısı var diye küvöze aldılar hemen. çıldırcak gibiyim artık.isyan etmiyorum ne gelirse allahtan ama dayanamıyorum artık her tarafından iğne vuruyorlar bebeğime ağzındaki boruları çıkarmaya çalışıyor çıkaramadıkça ağlıyor içim yanıyor onu öyle gördükçe. elimden bir şey gelmiyor çaresizlik ne zormuş.
her şey normal gidiyordu bi sıkıntı yoktu bende kendimi normal doğuma hazırlamıştım 39+0 da suyum geldi 10 dk içinde hastaneye gittim hiç vakit kaybetmedik aslında. doktor son kontrolümde bebeğin kafası kanala iyice yerleşmiş doğum için hazır diyordu suyum gelince olmuş olacak ki bebek geri çekilmiş hemen sezeryana karar verdik. vakit de kaybetmedik aslında ama allahın takdiri evladımızı evine getiremedik daha. inşallah bir an önce iyileşir yavrumÇok çok geçmiş olsun, inşallah çabucak iyilerşir bebeğiniz.benimde bir kızım ve bir de mercimeğim var. Çok iyi anlıyorum seni. Merak ettiğim normal doğummu oldu sizinki?
her gün sütlerini götürüyorum. faydası olur inşallah. zaten dua etmekten başka elimden gelen bişey yok. allah evladınızı size bağışlasın inşallah.Allah sifa versin canim. Güçlü olmak zorundasin. Sen güçlü ol ki bebegin evine gelince ona iyi bakabilesin. Seni cok iyi anliyorum. Ben de yeni anneyim bebegim 2 aylik. Topuk kani alinirken aglamaktan bebeğim de ben de helak olduk ki sen daha fazlasina katlanmak durumunda kalmissin. Dua et. Süt sagip verme imkanin varsa sağ ver. Bir an önce iyi olsun guzun alın ve evinize gidin insallah. Kötü gunler gitsin gelmesin bir daha.
Amin. Allah hepimizin evlatlarini bagislasin.her gün sütlerini götürüyorum. faydası olur inşallah. zaten dua etmekten başka elimden gelen bişey yok. allah evladınızı size bağışlasın inşallah.