candan öte can varmış oda evlatmış

mutsuzamaumutlu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2012
249
44
bu zamana kadar ne saçma şeylere canımı sıkmış üzülmüşüm her şey ne kadar boşmuş şu 12 günde anladım evladım doğalı 12 gün oldu ben onu hiç kucağıma alamadım solunum sıkıntısı var diye küvöze aldılar hemen. çıldırcak gibiyim artık.isyan etmiyorum ne gelirse allahtan ama dayanamıyorum artık her tarafından iğne vuruyorlar bebeğime ağzındaki boruları çıkarmaya çalışıyor çıkaramadıkça ağlıyor içim yanıyor onu öyle gördükçe. elimden bir şey gelmiyor çaresizlik ne zormuş.

Allah yardimciniz olsun. İnşallah küçük melek iyilesip biran once annesinin kucağına kavuşur. İçini ferah tutmaya çalış. Şimdi senin güçlü olman lazım.

Nasıl içim titredi okurken..Gözlerim doldu.Gözümde canlandınız.Rabbim meleğine sağlık versin inşallah hemen iyileşir alırsın kucağına sımsıkı sarılırsın koklarsın inşallah Allah yardımcın olsun dualarım sizinle

12 gün oldu doğalı doğduğu günden beri küvözde doğumda su yutmuş dediler solunumunda sıkıntı var süre belli değil diyorlar kendi kendine nefes almayı öğrenene kadar duracak

Rabbim şifalar versin korusun küçük meleğinizi okurken içim yandi gerçekten bir insanin bu dünyadaki en ağır imtihanı evladıyla olsa gerek güçlü durmaya çalışın inşallah en kısa zamanda kucağınıza alıp bütün bu zor günlerin acısını giderirsiniz bizde buradan güzel haberlerinizi alırız inşallah Rabbim yar ve yardımcınız olsun dualarım sizlerle...

sizin kızınız neden yatmıştı aynı sıkıntıdan mı allahım bir daha yaşatmasın
Benim kızım gününden önce olmasına rağmen kakasını yemişti.(Mekonyum kakası).%98 enfeksiyonluydu kanı yani anlayacağın vücudunda gitmeyen yer kalmamıştı.Çok şükür atlattık ta birde bana sor.Karaciğerden ameliyat olacaktık ki son tedavide cevap verdi.
Sanırım sizin bebek uyutulmuyor.Benim ilk gördüğüm anı tahmin bile edemezsin.Makineye bağlı ve uyutuluyordu kızım.
Tekrardan geçmiş olsun.Allah tüm yavruları analarına bağışlasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…