SHADOWGIRL Popüler Üye Kayıtlı Üye 7 Ağustos 2007 928 24 7 Ağustos 2007 Konu Sahibi SHADOWGIRL #1 [youtube]ezPcrDigEk4&eurl=[/youtube]
T turkuazzz Ziyaretçi 29 Kasım 2007 Konu Sahibi SHADOWGIRL #2 bu şarkıyı çok seviyorum görüntülerle daha da güzel olmuş umarım sizde beğenirsiniz... [youtube]xsedExW0WRg[/youtube] a.s.
bu şarkıyı çok seviyorum görüntülerle daha da güzel olmuş umarım sizde beğenirsiniz... [youtube]xsedExW0WRg[/youtube] a.s.
E EU1 Ziyaretçi 15 Ocak 2008 Konu Sahibi SHADOWGIRL #3 begendikleriniz icin rep ve tesekkur butonunu kullaniniz aksi takdirde mesajlariniz silinecektir
Fahriye Guru Kayıtlı Üye 15 Mart 2007 285 23 16 Temmuz 2008 Konu Sahibi SHADOWGIRL #4 YALAN [DAILYMOTION]x8nlw[/DAILYMOTION] GAMSIZ [DAILYMOTION]xbbdh[/DAILYMOTION] SEVDiM SEViLMEDiN [DAILYMOTION]x2377l[/DAILYMOTION] ELBETTE [DAILYMOTION]x57jih[/DAILYMOTION] MELEK [DAILYMOTION]x3nr0q[/DAILYMOTION] Biliyorum Sen bir meleksin Bana yardım için gönderildin Biliyorum Sen bir meleksin Zor günlerimde çıkageldin Yüzümü güldürdün Başımı döndürdün Acımı dindirdin Yolumdan çevirdin Eğlendirdin Sakinleştirdin Ehlileştirdin Ve daha bir sürü şey Canım mısın sen Benim misin Her şeyim misin sen Hoş geldin melek Sefalar getirdin Ya gelmeseydin Yetişemeseydin Beni bulamasaydın Ne yapardım Yarım kalırdım melek Biliyorum Sen bir meleksin Seni sevmem için gönderildin Biliyorum sen bir meleksin Son demlerimde çıkageldin Ya gelmeseydin Yetişemeseydin Beni bulamasaydın Ne yapardım Yarım kalırdım melek Yanlış yapardım melek
YALAN [DAILYMOTION]x8nlw[/DAILYMOTION] GAMSIZ [DAILYMOTION]xbbdh[/DAILYMOTION] SEVDiM SEViLMEDiN [DAILYMOTION]x2377l[/DAILYMOTION] ELBETTE [DAILYMOTION]x57jih[/DAILYMOTION] MELEK [DAILYMOTION]x3nr0q[/DAILYMOTION] Biliyorum Sen bir meleksin Bana yardım için gönderildin Biliyorum Sen bir meleksin Zor günlerimde çıkageldin Yüzümü güldürdün Başımı döndürdün Acımı dindirdin Yolumdan çevirdin Eğlendirdin Sakinleştirdin Ehlileştirdin Ve daha bir sürü şey Canım mısın sen Benim misin Her şeyim misin sen Hoş geldin melek Sefalar getirdin Ya gelmeseydin Yetişemeseydin Beni bulamasaydın Ne yapardım Yarım kalırdım melek Biliyorum Sen bir meleksin Seni sevmem için gönderildin Biliyorum sen bir meleksin Son demlerimde çıkageldin Ya gelmeseydin Yetişemeseydin Beni bulamasaydın Ne yapardım Yarım kalırdım melek Yanlış yapardım melek
roseaysegul Guru Kayıtlı Üye 20 Ocak 2008 395 3 50 16 Temmuz 2008 Konu Sahibi SHADOWGIRL #5 saol canim ya cok sevdigim sanatcilardan birisi uzun zamandir dinlemedigimi farkettim simdi dinleyebilirim
saol canim ya cok sevdigim sanatcilardan birisi uzun zamandir dinlemedigimi farkettim simdi dinleyebilirim
Gxoxzek içindeki öküze ohaa de Kayıtlı Üye 6 Nisan 2008 3.474 7 43 16 Temmuz 2008 Konu Sahibi SHADOWGIRL #6 meğer ve parçalandım klibinide ekleyebilirmisinnn
Fahriye Guru Kayıtlı Üye 15 Mart 2007 285 23 16 Temmuz 2008 Konu Sahibi SHADOWGIRL #7 MEĞER [DAILYMOTION]x88ra[/DAILYMOTION] PARÇALANDIM [DAILYMOTION]x5zfck[/DAILYMOTION]
ekrkebkafk Nirvana Kayıtlı Üye 21 Nisan 2007 703 4 16 Temmuz 2008 Konu Sahibi SHADOWGIRL #8 candan erçetin en beğendim şarkıcılardan biridir. annem klibi de var mıydı acaba
Fahriye Guru Kayıtlı Üye 15 Mart 2007 285 23 16 Temmuz 2008 Konu Sahibi SHADOWGIRL #9 :asigim::asigim:ANNEM ANNEMcoksekeriremsucoksekeriremsu [DAILYMOTION]x1vx1e[/DAILYMOTION]
E ece_nur Ziyaretçi 16 Temmuz 2008 Konu Sahibi SHADOWGIRL #10 çok etkileniyorum bu annem parcasında.........tüm annelere armağan olsun bu parca annem sen bitanesin..
çok etkileniyorum bu annem parcasında.........tüm annelere armağan olsun bu parca annem sen bitanesin..
A Adivar Guru Kayıtlı Üye 27 Haziran 2007 6.169 49 16 Temmuz 2008 Konu Sahibi SHADOWGIRL #11 senağlama canım ya nasıl oldum şu an varya hele birde annemin kötü bir kaza sonucu ameliyatından sonra çok hassaslaştım anneme karşı senağlama
senağlama canım ya nasıl oldum şu an varya hele birde annemin kötü bir kaza sonucu ameliyatından sonra çok hassaslaştım anneme karşı senağlama
EzBuZ Danalar girmiş bostana Kayıtlı Üye 6 Aralık 2007 4.203 1 16 Temmuz 2008 Konu Sahibi SHADOWGIRL #12 sağol canım emeğine sağlık severim ben bu hatunu ya...
Gxoxzek içindeki öküze ohaa de Kayıtlı Üye 6 Nisan 2008 3.474 7 43 17 Temmuz 2008 Konu Sahibi SHADOWGIRL #13 klipleri nasıl ekliyorsun acabaa merak ettimmm
ekrkebkafk Nirvana Kayıtlı Üye 21 Nisan 2007 703 4 17 Temmuz 2008 Konu Sahibi SHADOWGIRL #14 annem klibi................................ http://www.vidopa.com/video/1xMjyJO6nFc__AnnemCandanErçetin.html Son düzenleme: 20 Temmuz 2008
annem klibi................................ http://www.vidopa.com/video/1xMjyJO6nFc__AnnemCandanErçetin.html
smiley Guru Kayıtlı Üye 21 Mart 2008 367 7 38 20 Temmuz 2008 Konu Sahibi SHADOWGIRL #15 bide KIM sarkisini eklersen cok sevinirim a.s. bi de klipleri sahiden nasil ekliyorsun cok merak ettim yerimseniben anlatirsan sevinirim!..
bide KIM sarkisini eklersen cok sevinirim a.s. bi de klipleri sahiden nasil ekliyorsun cok merak ettim yerimseniben anlatirsan sevinirim!..
ekrkebkafk Nirvana Kayıtlı Üye 21 Nisan 2007 703 4 20 Temmuz 2008 Konu Sahibi SHADOWGIRL #16 smiley .!.: bide KIM sarkisini eklersen cok sevinirim a.s. bi de klipleri sahiden nasil ekliyorsun cok merak ettim yerimseniben anlatirsan sevinirim!.. Genişletmek için tıkla... http://www.vidopa.com/video/YZZF0dTz4aQ__CandanErçetinKimsözmüzikteomanalbümünden.html :enbuyukkk::enbuyukkk:
smiley .!.: bide KIM sarkisini eklersen cok sevinirim a.s. bi de klipleri sahiden nasil ekliyorsun cok merak ettim yerimseniben anlatirsan sevinirim!.. Genişletmek için tıkla... http://www.vidopa.com/video/YZZF0dTz4aQ__CandanErçetinKimsözmüzikteomanalbümünden.html :enbuyukkk::enbuyukkk:
A alazz Aktif Üye Kayıtlı Üye 14 Nisan 2011 71 0 16 Mayıs 2011 Konu Sahibi SHADOWGIRL #17 git güzeldir :)