canan tan en son yürekler ölür

kardelen.im

olmuyosa zorlamıycaksın..
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2009
174
12
96
Konya
bu kitabı okuyan varmı ben okudum ve beni en etkileyen kitap bu oldu çok kitap okurum ve en etkilendiğim okurken hıçkırarak gözleyaşlarına boğulduğum ve elimden bırakamadığım tek kitap teşekküler canan tan sanki bende yaşadım nehirin yaşadıklarını belkide evli olduğum için çok etkilendim eşini kaybeden ve ayakta kalmaya çalışan bir kadının hikayesi tabiorgan naklinede değinmiş tek kelimeyle mükemmel...

canan tanın yüreğim seni çok sevdi ve piraye romanlarıda çok güzel tavsiye ederim hepsi çok sürükleyici ve hüzünlü ....

beni mahvetti bu kitap yaa,okula giderken serviste okuyordum kitabı,bugün servisten zor attım kendimi,atar atmaz da en müsait yerde hıçkırıklara boğuldum

canan tanın kitapları mükemmel bn yüreğim seni çok sevdi kitabında hem ağladım hem okdum askerimi hep gözümün önüne geldi ve hep ağladım canan tan bana kitap okumayı sevdirdi

canan tan'ın kitaplarından aldığım zevki,duyguyu hiçbirinden alamıyorum inanılmaz bir hikayeydi en son yürekler ölür soluksuz okudum diğer kitapları gibi bence siz de hepsini okumalısınız her kitapta ayrı bür dünyada yaşadım

canan tanın bütün kitapları HARıKA hepsinide okudum sadece eroinle dansı okumadım onuda okuycam en kısa zamanda.

okuduğum hiçbir kitap canan tanın yerini tutamadı a.s hepsi de çok çok çok güzeldi.Dili öyle akıcı ki.. İnşallah yeni bir kitap daha yazıyodur.:Saruboceq:

canan tan'ın bütün kitapları çk güzel özellikle piraye..ama ben sadece son kitabı aşkın sanal hallerini begenmedim çok parça parça diğer kitaplarıyla kıyaslanamaz bile..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…