CANAN TAN-En Son Yürekler Ölür

KIMBERLY

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2007
218
0
96
Fransa
arkadaşlar... süper bi kıtap bn ilk defa bu kdara bi kıtaba bağlandım.. yazar zaten çok akıcı herkese şiiddetle tavsiye ediyorum... çok hüzünlü bi hikaye acıkcası kendı adıma söylım çok etkılendım..şimdi ise yüreğim seni sevdi adlı kıtabını alıcam yarn ona başlıcm.. süper bi yazar süper bi kııtap daha ne diyim ki :)))

bencede güzeldi.yüreğim seni çok sevdi yide, piraye yi de tavsiye ederim.

evet yüreğim seni çok sevdi...şu anda okuduğumm kitap... :) ve çok sürükleyici bir kitap...
Canan Tan'ın Piraye adlı romanını bende okudum, oda güzeldi...

bende ağlayarak bitirdim. enn sevdiğim kitap oldu. organ bağışının önemini çok güzel işlemiş.

canan tan kitapları beni hep ağlatmıştır..2 saat önce en son yürekler ölür ü bitirdim..we her canan tan kitabı okuduğumda yeniden keşfediyorum bazı seyleri.. harika bir kitap..elimde iki tane war..okumak isteyen olursa ana ulaşabilir.

ya canan tanın 3 kıtabını okudum hepsınıde bırbırne benzıyor artık baska kıtabını okumam cunku benzerı olcagını dusunurm onun dıısnda cok basarılı bır yazar kendsııylede tanısmıstım cok cıcı bır ınsan

Bir kitabi okurken bu kadar agladigimi hatirlamiyorum.Bastan sona kadar agladim..Duygu yüklü bir kitapti.Her okuyan kisinin organ bagisi yapacagi kesin...:)

ben 1 ay önce okudum 2 aylık evliydim okurkene öldüm ağlamaktan

süper bir kitaptı !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
muhteşemdi !!!!!!!!!!!!!!!!!!
ben de gözyaşlarımı tutamadım

arkadaşlar bende Canan Tan eroinle dans'ı öneririm gerçekten süper bir kitzp ben canan tan'ı sürekli takip ediyorum ama okumayanlar varsa şiddetle tavsiye ederim

benimde son okuduğum kitap en son yürekler ölür ama canan tanın yüreğim seni çok sevdi ve pirayesini çok sevmiştim....değişilk bi kitap okuma deneyimi oldu beni için .. ilk başlarda biraz sıkıldım organ nakli konusuna gelince beni çokça düşündürdü... ve tabide ağlattıı.... sonu da beklediğim gibi çıktı............

Bende Ağustos'da arkadaşımın tavsiyesiyle alıp okumuştum, tek kelimeyle muhteşemdi.

pirayeyi okudum hiç beğenmedim bu kadının diğer kitaplarının da farklı olacağını sanmıyorum suni birer drama işte kendi çapında uğraşmış ama olmamış

Canan Tanın bütün kitaplarını okudum.Kitaplarının tamamının dili çok yalın.En son yürekler ölür ağlamaktan öldüğüm kitaplar arasında.

Bende en son "En son Yürekler ölür" kitabini bitirdim. Gercekten üzüldügüm yerleri oldu ama öyle aman aman cok etkilenmedim sanirim bu birazda benim ruh halimle alakali bilemiyorum burdaki yorumlari okuyunca öyle hissetim Yalniz kitap beni organ nakliyle ilgili cok düsündürdü ve haylada düsünmekteyim Organ Nakli Kimligi edinip edinmeyecegime...Yalniz sanirim birtek kalbimi bagislamazdim...

CANAN TAN
yüreğim seni çok sevdi kitabı sayesinde tanımış olsum yazarı..
Anlatımı çok güzel çok akıcı..
sonra 4 kitabını daha edindim..
çok başka sürekli diğer sayfayı merak ederek severek okudum..

canan tan'ı eroinle dans kitabıyla tanıdım ve bütün kitaplarını okudum yazıları çok güzel akıcı kitabı okurken hiç sıkılmıyorsunuz herkese tavsiye ederim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…