Canan Tan- Aşkın Sanal Halleri

KarKralicesi

ATA BARIŞ (:
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2006
24.056
18.169
823
37

Vakt-i zamanında, "Aldanma ki şair sözü elbette yalandır" diyen Fuzûlî, günümüzde yaşasa, "Aldanma ki sanal aşklar elbette yalandır" mı derdi? Yoksa, "Aşk aşktır" diyerek, gerçek ya da sanal tüm sevdalıların önüne mi sererdi dizelerini?...
Var mıydın gerçekten? Gözlerimiz buluşmadan, ellerimiz birbirine değmeden, yalnızca yüreklerimizle, doludizgin bir aşk seninle paylaştık mı biz? Yoksa... Acımasız bir aldatmaca mıydı yaşadıklarımız? Kimdin sen? Bilinçaltımın bana oynadığı bir oyun... Gerçekleşmesini istediğim ulaşılmaz bir düş... Kahredici bir duygu yanılsaması... Hangisiydin? Var mıydın gerçekten? Bilemiyorum...

Dün okuyup bitirdim...Sanal aldatılmayı ve sanal aşkı farklı farklı konularla anlatmıştı. Güzeldi...
İlk sayfalardaki kocası ölen kadının dramı cok üzücüydü. adamın kadını aldattıgını öldükten sonra öğrenmesi cok perişan edici bi haldi...

allah uzak etsin...:Saruboceq:

piraye, yüreğim seni çok sevdi ve en son yürekler ölürden sonra benim için tam bir hayal kırıklığıydı.. sanki sırf yazmış olmak için yazmış gibi geldi biraz bana.. çünkü çok daha iyisini yazabilecek bir yzar olduğunu düşünüyorum kendisinin..

Yüreğim seni çok sevdiyi okudum, beğendim ancak sonu biraz havada kalmış gibiydi...
Şuan en son yürekler ölürü okuyorum daha başındayım...
Pirayeyi okumadım ama aşkın sanal hallerini hiç beğenmedim açıkçası...

Geçenlerde okumuştum bu kitabı..
Diğer kitaplarıyla mukayese etmek doğru olmaz..Mesala Yüreğim Seni Çok sevdi roman tarzıyla yazılmış..Fakat bu kitabn içinde çok güzel mesajlar var..Heleki Canan Tan'ın bu kitapda anlattığı mağdur kadınlardan birisiyseniz daha bir etkileyici geliyor..

Ben de çok merak ederek aldım kitabı , önsözünde yazanlar cok etkilemişti beni ama okuyunca hayal kırıklığı yasadım..ben de basarılı bulmadım sayılır yani kendimce 10 üzerinden 4 verebilirim ancak.

Malesef bende kitapi okuyup hayal kirikligina ugrayanlardan oldum. Ayni yorum yüregim seni cok sevdi kitabi icin gecerli. Daha kaliteli bir sey bekliyordum dogrusu.

bu kitabıda severek okudurum diye aldım ama yanıldım hiç beğenmedim..
canan tanın yüreğim seni çok sevdi,,en son yürekler ölür,piraye,bunlarda güzeldi ama.
aşkın sanal halleri güzel değil..:88:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…