• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canan TAN-Aşkın Sanal Halleri

Duygu.C

CDarkness
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2007
7.816
2
158
37
İstanbul
Canan Tan Hayranlarını fazla bekletmedi ve yeni bir kitap yazdı arkadaşlar.

Kitap Adı :AŞKIN SANAL HALLERı
Yazarı : CANAN TAN
Türü : ÖYKÜ

Çok yakında kitap marketlerde...
Zannediyorum bu kitap çikolata kaplı hüzünler gibi hikaye hikaye olacak.
Merakla bekliyoruz

a&

Kitabın arka yazısı

Vakt-i zamanında, “Aldanma ki şair sözü elbette yalandır!” diyen Fuzûlî, günümüzde yaşasa, “Aldanma ki sanal aşklar elbette yalandır!” mı derdi? Yoksa, “Aşk aşktır!” diyerek, gerçek ya da sanal tüm sevdalıların önüne mi sererdi dizelerini?...

Var mıydın gerçekten? Gözlerimiz buluşmadan, ellerimiz birbirine değmeden, yalnızca yüreklerimizle, doludizgin bir aşk seninle paylaştık mı biz? Yoksa... Acımasız bir aldatmaca mıydı yaşadıklarımız? Kimdin sen? Bilinçaltımın bana oynadığı bir oyun... Gerçekleşmesini istediğim ulaşılmaz bir düş… Kahredici bir duygu yanılsaması... Hangisiydin? Var mıydın gerçekten? Bilemiyorum...

Son düzenleme:
arkadaşlar kitap çıktı 14 Şubat'ta D&R lardan bulabilirsiniz.
ınternetten de satın alabilirsiniz.

okuduğum iki kitabı da aynı olunca başka kitaplarını okumak hiç içimden gelmiyor.

güzel bir kitaba benziyor yazar canan tan olunca ;) okuyan var mı peki arkadaşlar ?

dün aldım yarın başlayacağım. eğer diğerleri gibi ise 2 günde bitiririm sizinle de paylaşırım dşüncelerimi.

canan tan seven arkadaşlar k.bakmasın ama hayatımda bu kadar kötü baş roldeki kahramanı bu kadar abartıp gökyüzüne çıkaran bi yazar daha görmedim iki kitabını okudum zaman kaybıydı

çok haklısın minik. karakter hep aynı.şehirli kendi ayakları üzrinde duran ve kusursuz bir kadın.
ama anlatımı basit ve bu aralar ben daha ağır kitaplara kendimi veremiyorum( kendi adıma söylüyorum)
zaman geçirmek maksatlı okuyorum.

evet cnmm hepsi zengin çok güzell çok başarılı mükemmel ailleri var gına geldi ama haklsın zaman geçirmek için okunabiliraklinialirimsmile

herkesşn yorumu kendine ama bana kitabı sevdiren canan tan oldu

iyiki sevgilim sölemiş bana bnde bu kadının kitabını alıp okumuşum

bnde merakla bekliorum eroinle dans kitabını aldım geçen hafta sınavlar olduğu için okuyamadım onu okim bu kitabını alcam.

herkesşn yorumu kendine ama bana kitabı sevdiren canan tan oldu

iyiki sevgilim sölemiş bana bnde bu kadının kitabını alıp okumuşum

bnde merakla bekliorum eroinle dans kitabını aldım geçen hafta sınavlar olduğu için okuyamadım onu okim bu kitabını alcam.

Canan Tan'ın tüm kitaplarını oku bence de. Bende çok severim ama
Eroinle Dans ın arkasından yüreğim seni çok sevdiyi okuma
hakikatten karakterler aynı
Araya başka kitaplar al ardarda okuyunca sıkabilir.
Ben öyle oldum sıkıldım ara verdim diğerini okudum canım olumunekankayizsmile
Çikolata kaplı hüzünleri çok severim mesela

kitabı okudum yazılmak için yazılmış bence çok beğenmedim diğer kitaplarının yanında çok sönük kalıyor maalesef:(

çok haklısın minik. karakter hep aynı.şehirli kendi ayakları üzrinde duran ve kusursuz bir kadın.
ama anlatımı basit ve bu aralar ben daha ağır kitaplara kendimi veremiyorum( kendi adıma söylüyorum)
zaman geçirmek maksatlı okuyorum.

Ben de ağır kitapları okumaktan nefret ediyorum, sade ve anlaşılır olmalı...
Yazarın sadece ''Yüreğim Seni Çok Sevdi'' isimli kitabını okudum ve ben açıkçası çok beğendim...
Karakterler aynı mıdır bilmiyorum ama öyle bile olsa okumayı düşünüyorum...

Ben aldım bugün bu kitabı...
Diğerini bitirir bitirmez buna başlayacağım...

kızlar bu kitabı okuyan lütfen yorumlasın yaa
sanal aşk yaşayan bir arkadaşıma hediye etcem aklinialirimsmile

Ben kitabın birinci bölümünü bitirip ikinci bölümünü yarıladım...
Birinci bölüm beni üzdü. İkinci bölüm şimdilik normal seyrediyor...
Şimdi olayı anlatırsam anlamı kalmaz okumanın...

Back