Canan Karatay'dan canlı yayında 'seks' çıkışı

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.715
Canan Karatay'dan canlı yayında 'seks' çıkışı
Cüneyt Özdemir’in CNN Türk’te yayınlanan ‘Soru-Yorum’ programına katılan Prof. Canan Karatay, “Seks kilo verdirir mi” sorusuna çıkıştı.
2258.jpg

Karatay, “Seksin diyet yöntemi olup olamayacağını Mehmet Öz’e sorun. Haftada üç kere seks yapın diyor, benim hastam 70 yaşında dul kadın. Bana diyor ki Mehmet Öz böyle söyledi, sokağa çıkıp birisini mi arayayım diyor” diye cevap verdi.

Karatay, “Seks tabii ki egzersiz. Bir kat çıkamda sağlanan enerjiyi sağlar, yapılan sıklığa bağlı. Yapılan performansa bağlı. Kalp hastalarına ameliyattan sonra hastalar ne zaman seks yapabileceğiz diye soruyorlar. Bizim erkeklerin en büyük problemi sekse ne zaman başlayacakları, bir an önce başlamaları lazım” diye konuştu.

Ay çok güldüm 70 yaşındaki dede ye acaba dede zayıflamak için mi ne zaman sex yapıyım diye soruyo yoksa gitmeden önce ne gol attım o kâr mı diyo :)

Bu başlıktan sonra yaptığım araştırmalar neticesinde bulduklarım şöyledir, kamuoyunu bilgilendireyim efenim:

Öpüşmek saatte 68 kalori yaktırıyormuş.
Soyunmak yarım saatte 8 kaloriymiş.
Önsevişme, yarım saatte 238 kaloriymiş.
Yarım saat seks 144+ kaloriymiş.

Yani özetle şöyle 1 saatlik düzgün bir sevişme seansı 450 kalori civarında bir şey yaktırıyor (öpüşmeyi yarım saat aldım ama süreye eklemedim, yarım saat sadece öpüşen yoktur herhalde).

Bu da iki hamburgerden biraz daha az oluyor.

Özetle hanımlar sevişerek zayıflamak biraz zor.

Bu başlıktan sonra yaptığım araştırmalar neticesinde bulduklarım şöyledir, kamuoyunu bilgilendireyim efenim:

Öpüşmek saatte 68 kalori yaktırıyormuş.
Soyunmak yarım saatte 8 kaloriymiş.
Önsevişme, yarım saatte 238 kaloriymiş.
Yarım saat seks 144+ kaloriymiş.

Yani özetle şöyle 1 saatlik düzgün bir sevişme seansı 450 kalori civarında bir şey yaktırıyor (öpüşmeyi yarım saat aldım ama süreye eklemedim, yarım saat sadece öpüşen yoktur herhalde).

Bu da iki hamburgerden biraz daha az oluyor.

Özetle hanımlar sevişerek zayıflamak biraz zor.
Burdan anladığım zayıflamak için ,mümkün olduğunca her aşamayı uzun tutmak lazım olduğu:KK70:

Hmmm şöyle bir handikap var ki 1 saat aralıksız öpüşürsen zaten kilo gibi bir problemin kalmaz, direk musalla taşı :KK53:
Öpüşmek suretiyle nefessiz kalmaktan dolayı...
:KK70:
Evet ben de kalori hesabına yarım saat olarak aldım ama süreye eklemedim, o bir saatin içine dağıttım.

Hayır bir de bir saat sürekli öpüşsen o dudaklar Yılmaz Morgül gibi olur :KK70:

Evet ben de kalori hesabına yarım saat olarak aldım ama süreye eklemedim, o bir saatin içine dağıttım.

Hayır bir de bir saat sürekli öpüşsen o dudaklar Yılmaz Morgül gibi olur :KK70:
O değil de yurdum kadını orgazmı bir bitki türü sanırken erkeklerin yana yakıla ne zaman seks yapabilirim diye sorması da ayrı bir ironik. Artık seksi ne sanıyorlarsa :KK70:
Yapamıyorsun zaten abicim, beceremiyorsun yani belli bir şey işte. Zorlama. Git çiçek falan ek o sürede ama seks yapma, zaten yapamıyorsun :KK70:

O değil de yurdum kadını orgazmı bir bitki türü sanırken erkeklerin yana yakıla ne zaman seks yapabilirim diye sorması da ayrı bir ironik. Artık seksi ne sanıyorlarsa :KK70:
Yapamıyorsun zaten abicim, beceremiyorsun yani belli bir şey işte. Zorlama. Git çiçek falan ek o sürede ama seks yapma, zaten yapamıyorsun :KK70:
Yapabilme yeteneğini geçtim sanki hepsinin düzenli partneri var da ameliyat sonrası ilk iş şaapacaklar. Hepsi birer Dan Bilzerian çünkü.

Yapabilme yeteneğini geçtim sanki hepsinin düzenli partneri var da ameliyat sonrası ilk iş şaapacaklar. Hepsi birer Dan Bilzerian çünkü.
Bence Dan abinin şeyi bamyadan hallice de konumuz o değil şimdi :KK70:
Hayır diyelim düzenli partneri var, var da ne oluyor, herif o kadar kabileyetsiz ki kadın tavana bakıp badana boya rengi düşünüyor.
İşte budur ahvalimiz. Seks konusuna hastalıklı bir şekilde takıntılı insanlar.

Bunu soranların pipisini kesmek lazım narkozluyken, be Ada'm önce sağlığını duşun...

Bence Dan abinin şeyi bamyadan hallice de konumuz o değil şimdi :KK70:
Hayır diyelim düzenli partneri var, var da ne oluyor, herif o kadar kabileyetsiz ki kadın tavana bakıp badana boya rengi düşünüyor.
İşte budur ahvalimiz. Seks konusuna hastalıklı bir şekilde takıntılı insanlar.
Ben bunun tamamen erkeğin suçu olduğunu düşünmüyorum mar. Ha tabii yatakta kadını hiç düşünmeyen, kendi işine bakan bir sürü öküz vardır ama kadınlar da çok kasıyor kendini.
Kendi vücudunu tanımıyor, yapılması gereken bir iş bir vazife gibi davranıyor, çoğu zaten "kan verme pozisyonu"ndan gayrı bir şey yapmıyor ve yapmak istemiyor, "aman hakkımda kötü düşünmesin" diye kendini kasıyor, korkuyor, klasik kalıpların dışında en ufak şeye yanaşmıyor.

Yani burada tüm suçu erkeğe yüklemek de haksızlık, öküzlerin dışındakiler için konuşuyorum.

Ben bunun tamamen erkeğin suçu olduğunu düşünmüyorum mar. Ha tabii yatakta kadını hiç düşünmeyen, kendi işine bakan bir sürü öküz vardır ama kadınlar da çok kasıyor kendini.
Kendi vücudunu tanımıyor, yapılması gereken bir iş bir vazife gibi davranıyor, çoğu zaten "kan verme pozisyonu"ndan gayrı bir şey yapmıyor ve yapmak istemiyor, "aman hakkımda kötü düşünmesin" diye kendini kasıyor, korkuyor, klasik kalıpların dışında en ufak şeye yanaşmıyor.

Yani burada tüm suçu erkeğe yüklemek de haksızlık, öküzlerin dışındakiler için konuşuyorum.
Eninde sonunda kadınların suçu elbette. Şu BDV'de bile erkek odaklı ne kadar kadın görüyoruz. Sevişen kadınlara mal muamalesi yapan kadın eninde sonunda bir mal oluyor işte. Erkek rahatlıyor kadın bir b.k anlamıyor.
O yüzden o kadınlara pek de üzüldüğümü söyleyemeceğim şahsen. Diledikleri kadar kan verme pozisyonunda yatabilirler.

X