Ben bu kadının bunamış olduğunu düşünüyorum. Söylediği çoğu şey de mantıklı gelmiyor. Az ekmek tüketin dese amenna ama hiç ekmek tüketmeyin deyince hadi ordan diyesim geliyor. Ekmeği hiç sevmem, hamur işlerini de öyle. Her türlü gıdayı ekmek olmadan tüketebilirim kahvaltı dahil. Bundan yıllar önce ekmek yemediğim için bağışıklık sistemim çöktü iki hafta hastanede yatmak zorunda kaldım. O yüzden ekmek tüketmeyin demesi saçma geliyor, inanmıyorum.
Meyve yemeyin diyor, meyveden aldığımız vitaminleri mineralleri ne tüketerek alacağız? Elma yiyince 3 km koşacakmışız, buna inanan hak veren var mı allah aşkına? Ki elma e vitamini açısından en zengin meyvedir. E vitamini ihtiyacımızı nerden karşılayacağız? Kendi tüketmiyor belli ki buruş buruş olmuş suratı.
Şeker konusunda hak verebilirim, çayı kahveyi şekerli içmeyi daha canan hanımın c'si piyasada yokken bırakmıştım. Burda aklın yolu bir ama çikolata yemeyin, tatlı yemeyin derse orda bir dur derim. Vücudun enerjiye de ihtiyacı var. Karbonhidrat alma, şeker alma, bu vücut proteinden nasıl karşılayacak o kadar enerjiyi? Ne olacak sınunda kaslarınızdan yiyecek. Kas oranınız düşecek. İlerde titrek bir yaşlı kadın olacaksınız. Yağlar da cabası.
Verdiği diyet kan değerleri normal, sağlıklı bir insan için kullanılabilir, zarar vermeyebilir. Ama kolesterolü 360 trigliseridi 405, karaciğer yağlanması grade 3 olan eşime her sabah 5-10 yumurta yedirsem 3 gün sonra ya kalp krizi geçirir ya felç olur muhtemelen.
Bu tv starlarını dinleyip sağlığınızdan olmayın bence...