Neden olmasin canim? Kahvaltida butun cocuklar cayi tereyagli icer zaten, hatta bazi buyukler de..çayla tereyağı olmazda, tereyağı türk kahvesini denicem o olabilir
Bende de var. Insulin direncim vardi zaten. Ama alistim alismak zorundaydim bir de su var canim tika basa doyurdugum icin kendimi canim pek bi sey cekmiyorEnemm karanfil sende mi karatay hocaefendigillerdensinn.Bende pko var ama ya.Ben istemesem pkolarim istiyo borek,corek,tatli neyin.Netcem ben ya
Kesinlikle hayatimda yaptigim en kolay diyet (aslinda diyet degil beslenme sekli) aklim fikrim yemekte degil saate bakmiyorum cok guzel valla. Simdi artik arada bazen kacamak yapıyorum hayat boyle de guzelvalla arkadaşlar bazı mantıksızlıklar olsa da piyasadaki 6 öğün beslenin her öğüne bir dilim ekmek diyen diyetisyenlerden daha iyi valla, insan 6 öğün yiyince aklı fikri yemekte oluyo zaten, iki öğün en güzeli
Evet leslie yaptım kilom boşver :) ama gitti şükür son 10 kg kaldı darısı buna bencevap yapabilirsin
Bende de var. Insulin direncim vardi zaten. Ama alistim alismak zorundaydim bir de su var canim tika basa doyurdugum icin kendimi canim pek bi sey cekmiyor
Ama itiraf edeyim ilk 10 gun gözümün önünde tatlilar ucustu firinin önünden gecerken agliyordum resmen
Neden olmasin canim? Kahvaltida butun cocuklar cayi tereyagli icer zaten, hatta bazi buyukler de..Ama Turk kahvesinin ustu kopuklu guzel, kopuk yerine yag hareleri? Himmm.. olmaz oyle yav..
Verirsin canim hele bi başla. Acikmadigini gorunce de insana daha bi sevk geliyor. Haydi gazan mubarek ola. O kilolar verilecek. O kadar!Leslie hii? Leslie'nin basenleri benim su tontişko halimde bile yokCok inandirici gelmiyo walk walkk walkk walkk sesine tahammulum yok ama tamam denicem ve yapicam 4 miles :)
Off karanfill off 2 ogun bozuyo isi bende.Sabah yiyorum.Oglen okulda herkes yiyo gozumun onunde ben dayanamiyorum.Ama yapicam yaa valla inat ettim vericem su aldigim 5837273 kiloyu
Verirsin canim hele bi başla. Acikmadigini gorunce de insana daha bi sevk geliyor. Haydi gazan mubarek ola. O kilolar verilecek. O kadar!
Bu arada leslie ben de yaptim 45 dk hic yapamadim 30.dakikada falan pert oluyordum çünkü. Esim kadini gorunce "emin misin karanfil bu kadinin kendine hayri yok " dediydiCok yoruyor kiz insani bakma sen leslienin siskoluguna
Bu arada iki öğün yapamiyorsan 3 öğün de yapabilirsin baslarda. Ben 3 öğünle baslamistim. Bi öğün geçiştirme gibi oluyor.
Sen dene bi memnun kalırsan bende başlıyımGazam mubarek ola hadi.Kendime basarilar diliyorumSabahinan yumurtalar kaynasiinnnn catismalar baslasiinnnn
Haber ederim arada verirsem kilolari
Haberlerde izledim o an kalabaliktık çay vermiştim herkese
Bir an herkesin bardağına tereyağ attigimi hayal ettim komigime gitti
Ama sonra o yağlı bulasiklari düşünmek..
O kısım hiç komik değildi hemen kanalı değiştirdim.
Aynen kayılıyorum , yahu o kadar sık yersek mide ne zaman dinlecek , ne zaman midedekileri öğütmekten fırsat bulup stoktakileri yakmaya başlayacak .valla arkadaşlar bazı mantıksızlıklar olsa da piyasadaki 6 öğün beslenin her öğüne bir dilim ekmek diyen diyetisyenlerden daha iyi valla, insan 6 öğün yiyince aklı fikri yemekte oluyo zaten, iki öğün en güzeli