Canan Karatay: "Çayın içine tereyağı koyun!"

çayla tereyağı olmazda, tereyağı türk kahvesini denicem o olabilir
Neden olmasin canim? Kahvaltida butun cocuklar cayi tereyagli icer zaten, hatta bazi buyukler de.. Ama Turk kahvesinin ustu kopuklu guzel, kopuk yerine yag hareleri? Himmm.. olmaz oyle yav..

Enemm karanfil sende mi karatay hocaefendigillerdensinn.Bende pko var ama ya.Ben istemesem pkolarim istiyo borek,corek,tatli neyin.Netcem ben ya
Bende de var. Insulin direncim vardi zaten. Ama alistim alismak zorundaydim bir de su var canim tika basa doyurdugum icin kendimi canim pek bi sey cekmiyor

Ama itiraf edeyim ilk 10 gun gözümün önünde tatlilar ucustu firinin önünden gecerken agliyordum resmen

Kesinlikle hayatimda yaptigim en kolay diyet (aslinda diyet degil beslenme sekli) aklim fikrim yemekte degil saate bakmiyorum cok guzel valla. Simdi artik arada bazen kacamak yapıyorum hayat boyle de guzel

Evet leslie yaptım kilom boşver :) ama gitti şükür son 10 kg kaldı darısı buna bencevap yapabilirsin

Leslie hii? Leslie'nin basenleri benim su tontişko halimde bile yok Cok inandirici gelmiyo walk walkk walkk walkk sesine tahammulum yok ama tamam denicem ve yapicam 4 miles :)

Off karanfill off 2 ogun bozuyo isi bende.Sabah yiyorum.Oglen okulda herkes yiyo gozumun onunde ben dayanamiyorum.Ama yapicam yaa valla inat ettim vericem su aldigim 5837273 kiloyu

Neden olmasin canim? Kahvaltida butun cocuklar cayi tereyagli icer zaten, hatta bazi buyukler de.. Ama Turk kahvesinin ustu kopuklu guzel, kopuk yerine yag hareleri? Himmm.. olmaz oyle yav..

valla canım inanmazsın, annem 100 yıl önce falan tabii bu olay, kardeşim çok küçükken çaya ekmek ve tereyağ koyup mama yapardı kardeşime

valla onuda haberlerde gördüydüm arat bak çıkar, tereyağlı türk kahvesi diye

Verirsin canim hele bi başla. Acikmadigini gorunce de insana daha bi sevk geliyor. Haydi gazan mubarek ola. O kilolar verilecek. O kadar!

Bu arada leslie ben de yaptim 45 dk hic yapamadim 30.dakikada falan pert oluyordum çünkü. Esim kadini gorunce "emin misin karanfil bu kadinin kendine hayri yok " dediydiCok yoruyor kiz insani bakma sen leslienin siskoluguna

Bu arada iki öğün yapamiyorsan 3 öğün de yapabilirsin baslarda. Ben 3 öğünle baslamistim. Bi öğün geçiştirme gibi oluyor.

valla arkadaşlar taş devri diyetiyle eşim 2 ayda 8 kilo verdi tavsiye ederim, ama günde iki öğün yiyecek, protein ağırlıklı bir diyet, karatayıda andırıyor ama karatay bulgur pilavıydı lahmacundu onlara izin veriyor, taş devrinde o da yok

Gazam mubarek ola hadi.Kendime basarilar diliyorum Sabahinan yumurtalar kaynasiinnnn catismalar baslasiinnnn

Haber ederim arada verirsem kilolari

Haberlerde izledim o an kalabaliktık çay vermiştim herkese
Bir an herkesin bardağına tereyağ attigimi hayal ettim komigime gitti
Ama sonra o yağlı bulasiklari düşünmek..
O kısım hiç komik değildi hemen kanalı değiştirdim.

dimi ya, ben ya dökülürse diye eve şekerli hiç bi içecek bile almıyorum

Aynen kayılıyorum , yahu o kadar sık yersek mide ne zaman dinlecek , ne zaman midedekileri öğütmekten fırsat bulup stoktakileri yakmaya başlayacak .

Tereyağ pek yemem. Ama tereyağlı iskender, mıhlama, baklava, künefe oy oy diyim

Tahil bulgur anlamam en az iki dilim ekmek yemeden doymam ben. Bu kadin ekmek pilav düşmanı. Hakikatleri bunyem kaldirmiyor

Tamam eski kültürdenmiş falan ama yok çaya tereyağ koyup ne çayımı, ne tereyağını murdar edemem
Tereyağını balla yesem, çayı kıtlama içsem olur mu

En büyük zevkim diyetisyen arkadaşların yanında Canan hanımı övmek. İşinizden olacaksınız diye mi bu kadar öfke? diye de yorumu yapıştırmak. Yüzlerindeki ifade çok hoşuma gidiyor.
Evet insanların kızgınlıklarından zevk alan basit biriyim üstüme gelmeyin, tereyağlı çay için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…