Benim de 7 8 ay olmustur 16 kilo gitti. Ilave olarak insulin direncim de yok olduÇayın içine tereyağını bilmem ama ben 2 ayda 15 kilo verdim ve gram halsizlik yaşamadım ve hiç aç gezmedim
Çayın içine tereyağını bilmem ama ben 2 ayda 15 kilo verdim ve gram halsizlik yaşamadım ve hiç aç gezmedim
Benim arkadasim dogum sonrası 2 ayda kacamaksiz sifir sporla 14 kilo verdi Karataya uyarak. 68 kiloydu simdi 54. Emziriyordu o yardimci oldu tabi kilo vermesine. Ama hic kacamak yapmadı.Kacamaksiz mi 2 ayda ? Spor olarak ne yaptiniz? Kac kiloydunuz? Bu sorulara yanit istiyorum :) Haziran sonuna kadar becerebilir miyim bende acaba poffff
Benim arkadasim dogum sonrası 2 ayda kacamaksiz sifir sporla 14 kilo verdi Karataya uyarak. 68 kiloydu simdi 54. Emziriyordu o yardimci oldu tabi kilo vermesine. Ama hic kacamak yapmadı.
Zaten Karataya uyarsan bi muddet sonra kacamak yapinca vucudun tepki veriyor resmen. Ben gecen borek yedim nasil kötü oldum. Bunye kabul etmiyor artik
Isterseniz cayin icine lahmacun da koyabilirsiniz.. Karatay hoca dedi, o da kilo yapmiyormus..
Evet leslie yaptım kilom boşver :) ama gitti şükür son 10 kg kaldı darısı buna bencevap yapabilirsinKacamaksiz mi 2 ayda ? Spor olarak ne yaptiniz? Kac kiloydunuz? Bu sorulara yanit istiyorum :) Haziran sonuna kadar becerebilir miyim bende acaba poffff
bi tane yeyin dememismiydiYa bir arada lahmacun yiyin bol bol demisti di mi