Canan Karatay: "Çayın içine tereyağı koyun!"

Hoca çok şirin ama tereyağcılarla özel bir reklam anlaşması olduğunu düşünüyorum.

Ayrıca izlemiştim orta Asya'da Türkler şeker kullanmazdı tereyağı atarlardı çaya dedi. Koyun demedi sadece olan bilgiyi verdi.

Onun dışında evet hala tereyağcılarla anlaşmalı bence

Bu kadın çok şeyi gündemimize soktu yemek konusunda helal olsun, yakın zamana kadar sabahları ekmeğe sana yağı sürüp, yumurta yemiyorduk zararlı diye.hiçkimsenin her söylediği doğru olamaz ama söylediği çoğu şeyin doğru olduğunu düşünüyorum.

Kacamaksiz mi 2 ayda ? Spor olarak ne yaptiniz? Kac kiloydunuz? Bu sorulara yanit istiyorum :) Haziran sonuna kadar becerebilir miyim bende acaba poffff
Benim arkadasim dogum sonrası 2 ayda kacamaksiz sifir sporla 14 kilo verdi Karataya uyarak. 68 kiloydu simdi 54. Emziriyordu o yardimci oldu tabi kilo vermesine. Ama hic kacamak yapmadı.

Zaten Karataya uyarsan bi muddet sonra kacamak yapinca vucudun tepki veriyor resmen. Ben gecen borek yedim nasil kötü oldum. Bunye kabul etmiyor artik

Ben Canan Karatay ı seviyorum ve söylediklerine de inanıyorum . Çay tereyağı olayı düşününce damak tadıma uygun değil ama bu o içeceğin sağlıksız yada kötü olduğu anlamına gelmez bana göre . Hocaya güvenim tam .

Enemm karanfil sende mi karatay hocaefendigillerdensinn.Bende pko var ama ya.Ben istemesem pkolarim istiyo borek,corek,tatli neyin.Netcem ben ya

canan hocaya laf yok.

bir de kadını eleştirenler onu hiç dinlemeden böyle başlıklarla yargılıyorlar sinirleniyorum.

kadın çaya tereyağ koyun dememiş ki, Orta Asyada koyulur demiş, sanki ilk o uydurmuş gibi davranıyorsunuz.

lahmacun yerken fotosu var diye ne eleştirildi, halbuki yıllardır lahmacun abartmamak kaydıyla yiyebilirsiniz diyen birisi kendisi.

yazdıklarını okumadan dinlemeden yargılamak yakışmıyor bence.
he dersin ben dediklerini uyguladım hiç de faydasını görmedim, o zaman tamam,
ama bugüne kadar tam uygulayıp faydalanmayanı da görmedim.

ellmeyin canan hocaama be
kadinin dedigini hiç yapmayip sonuç gormeyen ama atip tutmasini bilenler çok alemler
yaws once bi dinleyin, deneyin kadinin soyledigini ise yaramazsa gidin mahkemeye evrin yalanci diyee

tereyagli çaya gelince , çay sevmem ben tereygalisinida sevmem :)
içtigim gunde bi br çay oda az sekerli olsun canan hocam duymasin :)

valla arkadaşlar bazı mantıksızlıklar olsa da piyasadaki 6 öğün beslenin her öğüne bir dilim ekmek diyen diyetisyenlerden daha iyi valla, insan 6 öğün yiyince aklı fikri yemekte oluyo zaten, iki öğün en güzeli

Kacamaksiz mi 2 ayda ? Spor olarak ne yaptiniz? Kac kiloydunuz? Bu sorulara yanit istiyorum :) Haziran sonuna kadar becerebilir miyim bende acaba poffff
Evet leslie yaptım kilom boşver :) ama gitti şükür son 10 kg kaldı darısı buna bencevap yapabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…