Çanakkaledeki kadın doğum uzmanları

beklenenmelek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2011
270
0
46
Bolu
arkadaşlar aşılama yaptırıcam fakat hangi doktor konusunda kararsızım sizinde bildiğiniz vede tavsiye edebileceğiniz iyi doktor varsa..bana yardımcı olursunuz teşekkürlr

benim ve eşimin hiç bi problemi yok sebepsiz..anadolu hastanesine gidiyosun demek..peki sen aşılamamı yaptırdın...yada hangi tedavi yöntemiyle gebe kaldın..sorunun neydi

merhaaba canım bende turan erginbaşa gidiyorum çok memnunum ama aşılama yapılıyomu orda inan bilmiyorum ama araştırma uygulama hastanesinde yapılıyoo ücretsiz eğer sağlık güvencen varsa
aşılama yumurta çatlatma vs.. pekçok şey yapılıyo gebelik takibide yapılıyo iyilerrr
arkadaşım orda doğum yaptı
bende doğuma karar veremiyorum sezeryan olursa anadolu 1200 tl istiyo araştırma para almıyo
ama anadoluda sorun çıkarsa doğumda filan devlete gönderiyormuş bu da demek oluyoki yeterli donanım yok
devleti düşündüm ama devlete gidenlerde düzenli özel muayenehanesine gidiyorlarr benim 31 haftalık oldu artık bilmiyorumm nerde olcak

eski ssknın orda yaptırabilirisin orda donanım fazla bildiğim kadarıyla...ben yaptırdımda aşılama tutmadı..bizim sebepsiz olmuyo...

eski ssknın orda yaptırabilirisin orda donanım fazla bildiğim kadarıyla...ben yaptırdımda aşılama tutmadı..bizim sebepsiz olmuyo...

sen araştırmaya git o zaman bu konuda iyiler bildiğim kadarıyla
çok kişi aşılama yaptırmış takibini vs.. yaptırıyodu
üstelik bu yolla hamile kalanda çoktuu
ya işte devletin kadın doğum hastanesi orasıymış ama mesela doğumun geldi gece filan doktorun gelmiyomuş gelirse ücret alıyomuş diye duydumm
çanakkalede doğum sorun veya ben pinpirikliyimm

bi tanıdığım oraya gitti doğum için..adam akıllı doktor bulmak çok zor gerçekten...parasıyla gittim hep özellere..ama nasip olmadı...bi gitmediğim araştırma hastanesi..dünya tahliller oldum ve başka doktora gitsem si baştan..

eşimdede bendede sorun yok demişsinya bide beline kupa tuttursanıza bel açıklığı vs.. varsada olmaz der yaşlılarr
kocakarı yöntemi ama işe yarıyo bide onu deneyin basit zaten
zararıda yok
eşinede yaptır sende yaptırr

bi tanıdığım oraya gitti doğum için..adam akıllı doktor bulmak çok zor gerçekten...parasıyla gittim hep özellere..ama nasip olmadı...bi gitmediğim araştırma hastanesi..dünya tahliller oldum ve başka doktora gitsem si baştan..

bu konuda araştırmayı tavsiye ederim kesinlikle
sanırım tüp bebek hariç herşey yapılıyo
gelişmiş imkanları
cihazları filan iyi
ben turan beyden çokk memnunum ama işte hastane ücreti çok bence
anadoludada başka doktoru tavsiye etmem

anadolu hastanesi aşılama için iyi değilmiş , tavsiye etmiyorlar... kızlar eğer tüp bebek aşılama vs düşünmürseniz bütçenizi aşmazsa istanbula gidin...

merhaaba canım bende turan erginbaşa gidiyorum çok memnunum ama aşılama yapılıyomu orda inan bilmiyorum ama araştırma uygulama hastanesinde yapılıyoo ücretsiz eğer sağlık güvencen varsa
aşılama yumurta çatlatma vs.. pekçok şey yapılıyo gebelik takibide yapılıyo iyilerrr
arkadaşım orda doğum yaptı
bende doğuma karar veremiyorum sezeryan olursa anadolu 1200 tl istiyo araştırma para almıyo
ama anadoluda sorun çıkarsa doğumda filan devlete gönderiyormuş bu da demek oluyoki yeterli donanım yok
devleti düşündüm ama devlete gidenlerde düzenli özel muayenehanesine gidiyorlarr benim 31 haftalık oldu artık bilmiyorumm nerde olcak
Merhaba
Çanakkalede araştırmaya gidiyorum
Sizce nasıl
Yardımcı okursanız çok sevinirim.

Back
X