- Konu Sahibi beklenenmelek
arkadaşlar aşılama yaptırıcam fakat hangi doktor konusunda kararsızım sizinde bildiğiniz vede tavsiye edebileceğiniz iyi doktor varsa..bana yardımcı olursunuz teşekkürlr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar aşılama yaptırıcam fakat hangi doktor konusunda kararsızım sizinde bildiğiniz vede tavsiye edebileceğiniz iyi doktor varsa..bana yardımcı olursunuz teşekkürlr
eski ssknın orda yaptırabilirisin orda donanım fazla bildiğim kadarıyla...ben yaptırdımda aşılama tutmadı..bizim sebepsiz olmuyo...
bi tanıdığım oraya gitti doğum için..adam akıllı doktor bulmak çok zor gerçekten...parasıyla gittim hep özellere..ama nasip olmadı...bi gitmediğim araştırma hastanesi..dünya tahliller oldum ve başka doktora gitsem si baştan..
çok teşekkür ederimm beni bilfgilendirdiğin için
Merhabamerhaaba canım bende turan erginbaşa gidiyorum çok memnunum ama aşılama yapılıyomu orda inan bilmiyorum ama araştırma uygulama hastanesinde yapılıyoo ücretsiz eğer sağlık güvencen varsa
aşılama yumurta çatlatma vs.. pekçok şey yapılıyo gebelik takibide yapılıyo iyilerrr
arkadaşım orda doğum yaptı
bende doğuma karar veremiyorum sezeryan olursa anadolu 1200 tl istiyo araştırma para almıyo
ama anadoluda sorun çıkarsa doğumda filan devlete gönderiyormuş bu da demek oluyoki yeterli donanım yok
devleti düşündüm ama devlete gidenlerde düzenli özel muayenehanesine gidiyorlarr benim 31 haftalık oldu artık bilmiyorumm nerde olcak