B Benbirerkekannesiolarak Popüler Üye Kayıtlı Üye 9 Haziran 2015 970 926 44 21 Haziran 2015 Konu Sahibi Benbirerkekannesiolarak #1 Merhabalar Çanakkalede yasıyorum ,ilk bebeğimiz doğacak ,gebelik boyunca birlikte paylaşalım konuşalım
Merhabalar Çanakkalede yasıyorum ,ilk bebeğimiz doğacak ,gebelik boyunca birlikte paylaşalım konuşalım
B Benbirerkekannesiolarak Popüler Üye Kayıtlı Üye 9 Haziran 2015 970 926 44 22 Haziran 2015 Konu Sahibi Benbirerkekannesiolarak #2 Benbirkizannesiolarak .!.: Merhabalar Çanakkalede yasıyorum ,ilk bebeğimiz doğacak ,gebelik boyunca birlikte paylaşalım konuşalım Genişletmek için tıkla... Kizlar canakka lede yaşayan yok mü Cem bey e gidiyorum Anadolu hastanesi paylaşalar konuşalım :)
Benbirkizannesiolarak .!.: Merhabalar Çanakkalede yasıyorum ,ilk bebeğimiz doğacak ,gebelik boyunca birlikte paylaşalım konuşalım Genişletmek için tıkla... Kizlar canakka lede yaşayan yok mü Cem bey e gidiyorum Anadolu hastanesi paylaşalar konuşalım :)
B Benbirerkekannesiolarak Popüler Üye Kayıtlı Üye 9 Haziran 2015 970 926 44 23 Haziran 2015 Konu Sahibi Benbirerkekannesiolarak #3 Kizlar Canakkale den kimse yok mü Herkes başka sehirlerden mı?