• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çanakkale GeçiLdi.. (ResimLerLe)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi

resim2vl7.jpg

Neden Siper kazdılar neden canlarını verdiler

Namusumuz dediğimiz kızlarımız, evlatlarımız bu hale gelsin diye mi?

resim4rs0.jpg

Oryantal Star

Seyit Onbaşı yüzlerce kiloluk mermiyi tek başına ne için yükledi topa?

Gençlerimiz uyuşturucu ve alkol batağında yok olsunlar diye mi?
Binlerce mermiye ne için göğüs gerdiler?

resim7uw5.jpg

İnsanımız ahlaksız yayınları seyrederek TÜRK örf ve adetlerinden uzaklaşsın ar, namus ayaklar altına alınsın diye mi?

resim8mw4.jpg

resim22qj7.jpg

Gazi Mustafa Kemal onlarca cephede Mehmetçik ile omuz omuza ne için çarpıştı?

resim9iz6.jpg

Küçücük çocuklarımızı ahlaksız televizyon programlarını seyredip onları örnek alsınlar diye mi?

resim10yj3.jpg

Perişan olmuş bir vaziyette vatan için mücadele eden Mehmetçik ne için şehit oldu?

Kendini bilmez maşaların yayınlarından etkilenelim diye mi?

resim12un8.jpg

02.01.2007 de ATV de yayınlanan progamın tartışma konusu “Bekaret önemli mi? Namus diye bişey var mı?

Mehmetçik günlerce aç ve susuz bir şekilde Çanakkalemizi ne için savundu?

Minik yavrularımız televizyonda görüp özendikleri uyuşturucuya bağımlı olsunlar diye mi?

Mezara bile konmayacaklarını bildikleri halde o kadar insanımız ne için canını verdi?

O günlerde savaşarak Çanakkaleyi geçemeyen düşmanın, bugün elini kolunu sallayarak, güzelim vatanımıza girip bu ahlaksızlıkları yapsın diye mi?

resim16it9.jpg

Kendine sanatçı diyen bazı şerefsizlerin sürekli Gazi Mustafa Kemal’in adını kullanması ve yaptığı ahlaksızlıkların toplumda sanat olarak değerlendirilmeye başlanması için mi?

resim17az3.jpg

ÇANAKKALE GEÇİLMEZ Dİ…AMA NASIL GEÇMİŞLER ŞİMDİ ANLADINIZ MI?18 MART GELDİĞİNDE ÇANAKKALE GEÇİLMEZ DİYE ÖVÜNÜP O MUHTEŞEM DUYGUYU HİSSETMEYİN SAKIN KENDİNİZİ KANDIRMAYIN.ATALARIMIZ BİZİM İÇİN ÇANAKKALEYİ KAPATMIŞLARDI… AMA BİZ KENDİ ELLERİMİZLE DÜŞMANA ÇANAKKALEYİ GEÇİRDİK…
ŞU ANDA DÜŞMANIN EN BÜYÜK SİLAHI“TELEVİZYON”BİLİNÇLİ HER VATANDAŞIMIZ BU KONUDA GEREKLİ ÖZENİ GÖSTERSİN VE GENÇLERE AHLAKSIZ VE KÖTÜ TELEVİZYON PROGRAMLARINI SEYRETTİRMESİN VE SEYRETMESİN. BU KONUDAKİ TEPKİMİZİ ORTAYA KOYALIM

Şimdi tekrar düşünün,Bu kadar insanımız bütün bunlar için mi şehit oldu?Maalesef değil ama umursamazlığımız yüzünden bugün bu hale geldik.

kim anlar bu resimlerden.
kimin yüreği burkulur
kim ders alır bilmem

savaşta kan döktü atam
omuz verdi kardeşine
vatan sağ olsundu sadece

kim ders alır bu resimlerden bilmem...

almayan utansın...
düşsün yüzü yere...
incinmemişsse yüreği
pişmanlık damarlarına işlememişse
yazıklar olsun yüzbin kere...

aLıntıdır.. bunu bu şekile getiren arkadaşa sonsuz teşekkürler..

içim sızladı elim ayağım boşaldı inan ki ne kadar doğru söylemişsin ağladım okurken ama malesef kendi elimizle ettik allah beterlerinden sakladın diyorum sadece:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Birincisi konu tekrarı ama linkini bulamadım
İkincisi bu ikisi çok farklı olaylar, karşılaştırmamak, kıyaslamamak lazım. Bütün milletlerde olduğu gibi bizdede çürükler vardır bu kaçınılmazdır. Birkaç örnek veripde Çanakkale geçildi diyemeyiz diye düşünüyorum.Çanakkale'yi geçmek yürek ister, cesaret ister, bilek ister, zeka ister. Çanakkale'yi geçirtmeyiz. Konunuzda verilen en uçtaki örnekler buna temsil bile olamaz.:1closedeyes:

Biz Türküz, kim nereyi geçiyor:kahve:

bu ülkede bizim ğibi cumhuriyet ve laik ğörüşlü insanlar olduğu sürece ne çanakkale geçilir nede atamıza laf söylenebilir söyleyen ler ise elbet bir gün bir şekilde bunun bedelini ödeyecek diye düsünüyorum

ben sadece bir paylaşım yaptım başlığın ismini özellikle seçtim..
biri bizi dışardan yıkmadı... ama şimdi politikası değiştirip içerden yıkmaya çalışıyor..
ve biz daha bunu farkına yeni varıyoruz.. Çanakkaleyi o zaman geçemeyenler şimdi bizi içimizi parçalayara bişi birbirimize düşürerek öreneğin; kürt,türk şii ve sünni diye

ben sadece bir paylaşım yaptım başlığın ismini özellikle seçtim..
biri bizi dışardan yıkmadı... ama şimdi politikası değiştirip içerden yıkmaya çalışıyor..
ve biz daha bunu farkına yeni varıyoruz.. Çanakkaleyi o zaman geçemeyenler şimdi bizi içimizi parçalayara bişi birbirimize düşürerek öreneğin; kürt,türk şii ve sünni diye

ya kardeşim allah aşkına felaket tellallığı yapmayın...bu vatan bu çirkeflerle kazanılmadı ki,bunlarla kaybedilsin.bazı basit insanlar basit davranışlarıyla sadece kendilerini rezil etmekle kalırlar,onların bu davranışları yüzünden Çanakkale geçildi çığrtkanlığı yapmayın.Değil Çanakkale bir karış toprak bile geçilmez.Biz ölmedik daha,soyumuz falan da kurumadı...buna cesaret edenden geçtim ,düşünenin bile gelmiş geçmiş yedi ecdadının kemiklerini sızlatırız.Var mı öyle yağma...Var mı öyle yiğit ...Heyyt yavrum heeeeeyytt!

haklısın..savaşı tv ile kazanmaya çalışıyorlar.malesef minicik çocuklar dizilerin etkisinde kalıp ''çıkma'' kelimesinin anlamını bile bilmeden sevgili edindiğini sanıyor.reklamların bastırmasıyla marka giymek filan yerde yemek yemek başlıca dertleri olmuş.başarı ve kültür düşüyor.çocuklar tekerrür eden tarihi öğrenmiyorlar ne yazıkki!!!evet silahla yenemediler amaa uyuşturucu, özenti,çalışmadan elde etme gibi şeylerle altetmeye çalışıyorlar bizi,geleceğimiz olan çocuklarımızı.kale içerden fethedilince kahramanlık fayda etmez.asıl kahramanlık çocuklarımızı sonsuz bilgi,sevgi,kültür,çalışma başarma hevesi ile yetiştirmektir.herzaman söylediğim gibi iş annelere ,ailelere düşüyor.

Bence çok alakasız bir kıyaslama olmuş..Elmayla armutu karıştırmışsınız, binbir geceyle çanakkale savaşı şehitlerimiz ne alaka anlamadım...Elbetteki şehitlerimiz o görüntüler yüzünden şehit olmadı!!!

Son düzenleme:
paylasimin icin cok tesekkürler.anlamak isteyen anlar zaten ne anlatilmak istendigini.bunlar psikolojik savaslar.kaleyi icten fethedebilirsin disaridan asla yikamazsin zaten.son kalede inanctir oda gittimi tamamdir.ama yinede dünyada müslümanligi en iyi sekilde yasamaya calisanlar türklerdir.unutmayinki mason localarini kapattiran ATATÜRK,actiran inönüdür.atatürkün ölümünden sonra cok sey degistirilmistir.atatürke ait olmayan söz ve konularda atatürke atfedilmistir.
tarihimizi iyi bilmek zorundayiz.amma yinede hersey takdiri ilahidir.su son zamanlarda yasananlar hep bizler icin imtihandir.
oyunlara gelmeyelim.a.s.

hiçte alakasız olduğunu düşünmüyorum önceden ilkokul çağındaki çocuktaki milli duygulurın yerini şimdiki nesilde farklı duygular aldıı
amann ne olacak demekten kimsenin eline bişey geçmez
herşey birbirine girdii

paylaşımın için teşekkür ederiz canım............
ne kadar kötü bir çağda yaşıyoruz malesef...............allahım çocuklarımızı güzel ortmalarda iyi yetiştirmeyi nasip etsin........

arkadaşlar görüşlerinizi saygıyla karşılıyorum ve tabi hak vermemek elde değil tabi ortam öyle bozulduki insan neyin doğru neyin yanlış olduğunu ayıramaz hale geldi ben şu ana kadar geçen zamana bazen üzülürdüm ama en güzel zamanları yaşamışımm meğer benim çocuğum yok olmasınıda çok istiyorum ama çevreyi görüncede korkmuyor değilim bir çanakkaleli olarak buradaki ortam çok bozuk yazık ünüversiteli gençlere acıyorum herşey maddiyata dökülmüş namus kavramı ikinci planda aileler okusun evlatlarımız kendini yırtıyor onlar barlarda sabahlıyor inanın ne diyeceğimi bilemiyorum bu gençlik nereye gidiyor......

arkadaşlar ilkokul yıllarımızdan başlar ve her yıl çanakkale sehitleri anısını hatırlatır tv bizlere peki kaç kişi şehitlerimize sahip çıkıp onların anısını mezarlarını ziyarette bulunduk inşallah sayımız çoktur ama ben gidip görene kadar bu kadar etkileneceğimi düşünemezdim anzaklar şehitlerine 1920 yılında sahip çıkmışlar bizler de 1990 yılında aradakı uçurumu düşünün lütfen en azından ömrünüzün bir gününü çanankkaleye ayırın deydiğini göreceksiniz

Çanakkale Geçilmedi,asla Geçilmeyecek Allahın ızni ile!
Bizlere çok iş düşüyor,aslımıza,özümüze,şeref ve şanımıza sen sahip çıkma ben sahip çıkmayayım KıM çıkacak?
Yattığımız yerden ahkam kesmekle olmuyor bu işler..Rabbimiz bize Öyle bir TARıH armağan etmiş ki.
Başta Önderimiz Atatürk,şehit ve gazilerimiz..
Bu karelerden utanç duyuyorum asla ve asla da HOŞGÖRÜ ile karşılayamıyoorum..
Hele o Sevgili Ressamımızın (!) olduğu kare yok mu..Gerçek değil deyin.
ınletti yüreğimi,bu kutsal günde ağlattı..
Sadakam olsun göz yaşlarım bu millete bu vatana bu toprağa sahip çıkamayan ve çıkanları da unutanlara ..
Sadakam olsun..

Back
X