AddicT Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Ocak 2010 42 0 86 Ankara 1 Ağustos 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi AddicT #1 kızlar canakkalede düğün mekanı bilen var mı aranızda otel, veya kır dugunu için restaurant fln da olabilir şöle şık bi yer arıorummbilmiyorumkismile
kızlar canakkalede düğün mekanı bilen var mı aranızda otel, veya kır dugunu için restaurant fln da olabilir şöle şık bi yer arıorummbilmiyorumkismile
revindell SatanistKesenPsikopatCat Üyelik İptali Kayıtlı Üye 8 Ekim 2009 2.428 20 358 1 Ağustos 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi AddicT #2 canım ben 2 sene çnakkalede okudum.. asos tarafında güzel yerler var kır düğünü için.. en kötü ihitmal sarıçayın karşısında ki düğün salonu var :)
canım ben 2 sene çnakkalede okudum.. asos tarafında güzel yerler var kır düğünü için.. en kötü ihitmal sarıçayın karşısında ki düğün salonu var :)
AddicT Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Ocak 2010 42 0 86 Ankara 1 Ağustos 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi AddicT #3 revindel cnm assos merkeze cok uzak mı eer uzaksa nisanlım istemeyeblr cunku cok tesekkur ederm bu arada cevabn içn a.s.
revindel cnm assos merkeze cok uzak mı eer uzaksa nisanlım istemeyeblr cunku cok tesekkur ederm bu arada cevabn içn a.s.