Can Tanelerimin Doğum Günleri...

burfur

Merdümgiriz&Şevk-i Şurude
Pro Üye
13 Ocak 2009
4.235
656
688
(¯`'•.¸(¯`'•.¸ ♥Burcum 13 ,Furkanım 2yaşında♥¸.•'´&#175¸.•'´&#175

can tanelerim doğum günleri arka arkaya olduğu için ikisinide bir başlıkda kutlamak istedim.
hayatıma anlam katan,annelik gibi kutsal bir duyguyu tattıran,yaşatan ♥Burcum♥,♥Furkanım♥ sizleri çok seviyorum.hayatınız hep çok güzel geçsin.bu güne kadar yaratılmış ve yaratılacak huzura,sağlığa,başarıya,mutluluğa ...dair ne varsa sizlerin lehinize olacak şekilde sizlerin olsun.Rabbim her türlü kötülükten korusun.sevdikleriniz yanınızda olsun.sizleri çok seviyorum yavrularım.Allah'a emanet olun.
evet sevgili kk dostlarım.yaşadığım şu günler benim için tarif edilmez mutluluklar içeriyor.31 mart 1997 de ♥burcum♥ bana ilk annelik duygusunu tattırdı.tam 11yıl sonra 2 nisan 2008 de ♥furkanım♥ bana ikinci kez bu kutsal,harika,muhteşem...duyguyu yaşattı,yaşatıyorlar.bu mutluluğu siz KK dostlarımla da paylaşmak istedim.Rabbimden duam tüm arzu eden kadınların bu fevkaladeliği yaşaması.Rabbim tüm evlatlarımızı korusun.evlatları annelerine,anneleri de evlatlarına bağışlasın.sevgiyle kalın...​

Son düzenleme:
Ne kadar güzel bir duygudur kimbilir...
Hep beraber bir ömür mutlu olursunuz inşallah..
ıyi ki doğdun diyelim miniklerinize:)
Annelik en kutsal görev. Dilerim hepimiz günün birinde bu muhteşem duyguyu yaşarız...
Sevgiler...

Allah evlatlarını sana bağışlasın canım.
Birlikte nice mutlu yıllar yaşayın.

Nice nice yıllara..cnmm.Allah sana nice mutluluklarını yaşatsın inşallah a.s.a.s.

rabbim uzun ömür versin canımŞeniz
mutlu yıllar her ikisinede
saglıklı huzurlu nice uzun yıllaraolumunekankayizsmile

rabbim yaptığınız duaları kabul etsin. herşey gönlünüzce olsun. kutluyorum sizi ve küçük arkadaşlarımızı. Allah hayırlı uzun ömürlü yaşam nasip etsin.

Allah evlatlarını sana bağışlasın canım.
Birlikte nice mutlu yıllar yaşayın.

Nice nice yıllara..cnmm.Allah sana nice mutluluklarını yaşatsın inşallah a.s.a.s.

Nice yıllara a.s.

rabbim uzun ömür versin canımŞeniz
mutlu yıllar her ikisinede
saglıklı huzurlu nice uzun yıllaraolumunekankayizsmile

rabbim yaptığınız duaları kabul etsin. herşey gönlünüzce olsun. kutluyorum sizi ve küçük arkadaşlarımızı. Allah hayırlı uzun ömürlü yaşam nasip etsin.

Mutlu yillara canim....

opuyorumnanaktanhepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum,dularınıza bilmukabele hepimizin evlatlarınıda katarak amin diyorum.annelik kadar güzel bir duygu yok şu dünyada.dilerim tüm arzu eden kadınlar hayırlısiyle bı duyguyu yaşar.sevgiler hepinize.opuyorumnanaktan

Ah canlarım,biraz geç olacak ama
yeni yaşları sağlık,mutluluk,başarı getirsin inşallah...
Burfurum yavrularınızı Rabbim sizlere bağışlasın,
nice uzun yıllar diliyorum...

Ah canlarım,biraz geç olacak ama
yeni yaşları sağlık,mutluluk,başarı getirsin inşallah...
Burfurum yavrularınızı Rabbim sizlere bağışlasın,
nice uzun yıllar diliyorum...

Allah saglikli uzun omurler versin canim evlatlarina a.s.
sizlere bagislasin

teşekkür ederim canlarım.dualarınıza tüm kalbimle amin diyorum.bilmukabele,hepimizin evlatlarını bizlere bağışlasın Allahım.sevgiler sizlere.opuyorumnanaktan

:kedi::kedi::kedi:
cok cok mahcubum ve cok utaniyorum zuzum
anca gördügüm icin
nolur aff et inanki üzgünüm
:kedi::kedi::kedi:

opuyorumnanaktaniyiki dogmus burcum benimopuyorumnanaktan
yeni yasindada
hersey gönlünce olsun prensesim
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

opuyorumnanaktaninci teyzesinin yakisikli prenside büyüyo yavas yavas kurban olurum ben onaopuyorumnanaktan

zuzum iyiki 2dünya tatlisi cocuklara sahipsin birtanem
Rabbim onlara saglikli sihatli uzun yillar nasip etsin
sizinle birlikte insaallah
bahtlari acik olsun
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:​

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan canım geç olsun güç olmasın zuzum benim.ne kadar da güzel resimler,güzellikler hazırlamışsın.çok çok beğendik çocuklarımla birlikde.tüm dualarına da bilmukabele ve amin diyorum canımcım.ellerin,yüreğin dert görmesin.tuanamı ve seni kocaman öpüyorum tatlım.sevgiyle kalın.olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…